De Bonnie 3-Delige Set Met Rokje In Tartan Print van Ladykiller.nl

Ontdek nu de uitzonderlijke Bonnie 3-Delige Set Met Rokje In Tartan Print van Ladykiller.nl! Maak uw slaapkamer spannender met dit speciale product, dat bestaat uit een topje, een string en een rokje in tartanprint. De Bonnie 3-Delige Set Met Rokje In Tartan Print is gemaakt van zijdeachtig polyestermateriaal en biedt u een sensueel en comfortabel gevoel. Dit speeltje is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en kan meerdere kledingstukken combineren om een haast oneindig aantal mogelijkheden te bieden.

Functies en voordelen

• Gemaakt van polyestermateriaal met zijdeachtig gevoel.

• Extreme delicatesse en zachtheid.

• Comfortabele pasvorm.

• Verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen.

• Perfecte aanvulling op iedere slaapkamer-outfit.

• Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

• Komt met een topje, string en rokje in tartanprint.

• Makkelijk te reinigen en te combineren met andere speeltjes.

• Ideaal om uw slaapkamer look spannender te maken.

Wat is de Bonnie 3-Delige Set Met Rokje In Tartan Print?

De Bonnie 3-Delige Set Met Rokje In Tartan Print is ontworpen om u een speciaal en extra luxe gevoel te bezorgen. Gemaakt van zijdeachtig polyestermateriaal, biedt deze set u de ultieme zachtheid en comfort. De set bestaat uit een topje, een string en een rokje in tartanprint. Dankzij het mooie en sexy design zal dit product uw slaapkamer look helemaal veranderen. Bovendien is deze set gemaakt om comfortabel te zitten en te bewegen, zodat u de hele nacht kunt genieten!

Hoe gebruik je de Bonnie 3-Delige Set Met Rokje In Tartan Print?

Het gebruik van de Bonnie 3-Delige Set Met Rokje In Tartan Print is heel eenvoudig. Kies eerst de juiste maat die bij u past. Trek daarna de set aan die bestaat uit een topje, een string en een rokje in tartanprint. De stof is zacht en comfortabel, dus u voelt zich heel sexy en sensueel bij het dragen van de set. U kunt uw look vervolgens aanvullen met andere speeltjes uit onze winkel Ladykiller.nl om uw slaapkamer nog leuker en spannender te maken.

Voor wie is de Bonnie 3-Delige Set Met Rokje In Tartan Print geschikt?

De Bonnie 3-Delige Set Met Rokje In Tartan Print is bedoeld voor zowel mannen als vrouwen. De set is verkrijgbaar in diverse maten, zodat iedereen de juiste pasvorm kan vinden die bij hem of haar past. Dit product is perfect om uw slaapkamer look te veranderen en het leven in de slaapkamer spannender te maken.

Supplemental producten

Geen enkele slaapkamer look is compleet zonder de goede . Daarom bieden we bij Ladykiller.nl een breed scala aan speeltjes die perfect kunnen worden gecombineerd met de Bonnie 3-Delige Set Met Rokje In Tartan Print. Zo hebben we producten zoals , lingeriesetjes, en voor zowel mannen als voor vrouwen. Met de juiste aanvullingen zal uw look helemaal veranderen en u zult als nooit tevoren van uw seksleven kunnen genieten.

Reiniging

De zijden stof van de Bonnie 3-Delige Set Met Rokje In Tartan Print is heel elegant en straalt sensualiteit uit. Om het product zo goed mogelijk te blijven verzorgen, is het aan te raden om de set met een milde detergent te wassen en te drogen. Als u het wasetiket van de set goed leest, dan kunt u uw favoriete lingerie vrolijk en stijlvol houden.

Maak uw slaapkamer leuker en spannender

Als u uw slaapkamer leuker en spannender wilt maken, kunt u onze Bonnie 3-Delige Set Met Rokje In Tartan Print van Ladykiller.nl proberen. De gespecialiseerde online shop voor speeltjes biedt de Bonnie 3-Delige Set Met Rokje In Tartan Print aan in een aantal kleuren en stijlen, dus u weet zeker dat er een set is die bij u past. Neem het risico niet en mag net eens iets nieuws proberen. We hebben nog veel meer producten in onze shop die uw kortstondig leven leuker en interessanter maken.

We hebben ook speeltjes zoals vibrators, kousen, lingeriesetjes, dildos, bodystockings, ondergoed, jarretels en korsetten. Kijk rustig op onze website Ladykiller.nl om te zien welke producten er zijn en wees vrij om er een te kiezen die bij u past. We garanderen u dat u de Bonnie 3-Delige Set Met Rokje In Tartan Print noch de andere producten enorm zult waarderen. Laat uw fantasie vrij sodat we u ervan kunnen verzekeren dat uw leven in de slaapkamer nooit hetzelfde zal zijn.

Kledingmaat

, ,

Merk

Materiaal

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

657447082313