Bar is een musthave speeltje voor iedereen met een avontuurlijke aard. Het is een flexibel, makkelijk te gebruiken bondage stang die je vaste positie geeft door te worden afgestemd op de figuur van de sub. De Bondage Bar is een ergonomisch ontworpen toy dat het mogelijk maakt om je seksleven en je bondage games naar een hoger plan te tillen.

Eigenschappen van de Bondage Bar
– Ergonomisch ontworpen
– Behulp van gladde siliconen voor een comfortabele ervaring
– Flexibel en aanpasbaar
– Verstelbaar in lengte en afmetingen
– Perfect voor bondage beginner en gevorderden

Wat is de Bondage Bar?

De Bondage Bar is een speciaal ontworpen bondage stang die ideaal is voor de kamer. De bar wordt ontworpen om de figuur van de sub perfect te passen, wat resulteert in een stevige maar comfortabele, flexibele basis voor verschillende bondage poses. De volledig aanpasbare bar zorgt ervoor dat je –met behulp van de bevestigingsringen die bij de bar worden geleverd- de stang kunt afstemmen op de specifieke positie die je zoekt. Je bindpartner heeft nauwelijks bewegingsruimte, waardoor de voordeel ervan is dat je hem of haar volmaakt in bedwang kunt houden.

Hoe werkt de Bondage Bar?

De Bondage Bar is gemakkelijk te gebruiken. De bar is verstelbaar in lengte en breedte, waardoor je de stang kunt aanpassen aan zowel het figuur van je bindpartner als de posities waar je je bindpartner in wilt manouvreren. De bar wordt geleverd met gladde siliconen houders, waarmee je hem bevestigt aan de muur of haak. Je kunt de bar ook gebruiken in combinatie met bondagebanden en touwen, of met andere seksspeeltjes.

Voor wie is de Bondage Bar bedoeld?

De Bondage Bar is een musthave voor iedereen die een bondage speeltje zoekt om zijn of haar seksleven op een leuke en spannende manier spannender te maken. Hij is geschikt voor zowel bondgenootjes met veel ervaring als beginnende BDSM-spelers en kan een verrassende toevoeging bieden aan het slaapkamerspel. De aanpasbare bar kan je behulpzaam zijn bij het maken van de ervaring nog wat heftiger, waardoor je samen met je partner op een intieme en spannende manier kunt spelen.

Hoe verbetert de Bondage Bar je seksleven?

De Bondage Bar brengt je een nieuw avontuur in bondage speelsheid, waardoor je bondage games een levensechte dimensie krijgt. Het geeft je extra controle over je liefje of liefje, omdat je hem of haar in een vaste positie houdt zonder alle touwen en banden van andere bondage speeltjes. Zo kun je je bondage games naar een hoger plan tillen.

Welke sextoys en speeltjes kun je gebruiken bij de Bondage Bar?

De Bondage Bar is een verrassend multifunctionele stang die je kunt combineren met een breed scala aan BDSM-speeltjes. De siliconen houders geven je de mogelijkheid om andere sextoys en speeltjes aan de bar te bevestigen, waardoor je extra plezier aan je spel kunt toevoegen. Je kunt de Bondage Bar ook gebruiken met je favoriete bondagebanden, reguliere touwen of andere .

Hoe moet je de Bondage Bar reinigen en onderhouden?

De Bondage Bar is eenvoudig te reinigen met warm water en een milde zeep. Zorg er wel voor dat de temperatuur van het water niet te heet is, om beschadiging van het materiaal te voorkomen. Gebruik geen schurende schoonmaakmiddelen die beschadiging kunnen veroorzaken. Om de verbindingen en andere onderdelen te reinigen, kun je een zoet sap gebruiken en loskomen resten dien je te verwijderen met een klam doekje. Laat de Bondage Bar daarna volledig drogen en sla het dan op in een koele en droge omgeving.

Aanbeveling

Komt er een heerlijke avond er aan die je wilt laten opleven met de Bondage Bar? Wil je heel graag de meester of meesteres uithangen tijdens spelen? Probeer Bondage Bar uit en koop ‘m in de sekswinkel Ladykiller.nl, want daar vind je kwaliteitsextoys voor een betaalbare prijs!

Merk

Materiaal

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

8718627529928