BOLD – Siliconen harnas voor spannende avonturen bij Ladykiller.nl

Hou je van spannende avonturen met lekker veel variatie in je slaapkamer? Dan is het BOLD – Siliconen harnas precies wat je zoekt. Deze geweldige accessoire biedt heel veel vernieuwende mogelijkheden om je liefdesleven spannender en opwindender dan ooit te maken. Hierbij komt het comfort van de siliconen stof die geheel naar je lichaam vormt. Geniet van ongekende speeltjes en mogelijkheden bij Ladykiller.nl!

De voordelen van het BOLD – Siliconen harnas

Een koop van het BOLD – Siliconen harnas is één die je nooit zult betreuren. Er zijn vele voordelen aan verbonden. Hieronder hebben we deze voordelen opgesomd:

  • Het harnas is gemaakt van de beste kwaliteit ultra-zachte siliconen wat zo comfortabel aanvoelt op je huid.
  • Het flexibele ontwerp en de discrete kleur zorgen voor een stijlvolle uitstraling.
  • Het harnas is compatibel met de meeste speeltjes waardoor je variëteit aan spannende seksuele activiteiten kunt ervaren.
  • Het harnas is gemakkelijk aan en uit te doen zonder je te beperken in de acties die je wil maken.
  • Het harnas is waterdicht waardoor je geniet van waterseksuele avonturen.
  • Het harnas is gemakkelijk schoon te maken voor hergebruik.
  • Het is ook vrij zacht om te dragen waardoor al je bewegingen ongestoord uitgevoerd kunnen worden.

Het BOLD – Siliconen harnas bij Ladykiller.nl

Het BOLD – siliconen harnas is het perfecte accessoire om je liefdesleven op te fleuren met nieuwe interessante activiteiten. De dual-layered siliconen bodem vormt een perfecte pasvorm met toch voldoende ruimte om je natuurlijke lichaamshouding te vrijwaren. Uiteraard is de naam BOLD al gekozen vanwege zijn veelzijdigheid en kracht. Voscht het perfect als meester of slaaf, dominaat of sub, meervoudige partners of een avontuurtje voor twee. Sluit je gezellig aan bij de Ladykiller.nl familie en ervaar de perfecte pasvorm en voel je nog spannender in je slaapkameravonturen.

Hoe gebruik je het BOLD – Siliconen harnas?

Dankzij de flexibele en comfortabele structuur is de BOLD – siliconen harnas perfect geschikt voor verschillende seksuele posities. De dual-layered siliconen bodem voelt zacht aan en heeft een flinke elasticiteit voor betere pasvorm. Om het harnas te gebruiken is een kleine losse aanpassing nodig. De rijbeltjes aan de achterkant kunnen simpel versteld worden voor een perfecte pasvorm.

Het BOLD – siliconen harnas komt ook met een aparte adapter die je eenvoudig kunt gebruiken om het harnas aan te passen aan je partner als je samen bent. Je kunt ook het harnas combineren met vele andere speeltjes waardoor je spannende seksuele avonturen kunt ervaren.

Aan wie is het BOLD – Siliconen harnas geschikt?

Het BOLD – siliconen harnas is perfect voor koppels en meervoudige partners die op zoek zijn naar spannende spelletjes voor extra plezier. Het harnas heeft verschillende standen om je lichaam in te zetten, waardoor je je fantasie volledig de vrije loop kunt laten en je liefdesleven een boost kunt geven.

Het harnas maakt het mogelijk om allerlei seksuele standen te experimenteren voor een work-out met endorfines. Dankzij de vele waar het harnas mee te combineren is, kun je dagenlang spelen met je seksuele fantasie om dan later meer plezier te hebben met je partner of partners.

Hoe je het BOLD – Siliconen harnas gereinigt

Voor het schoonmaken van je BOLD – siliconen harnas raad ik je aan om een mild reinigingsmiddel te gebruiken. Om je BOLD – siliconen harnas perfect schoon te maken zonder het te beschadigen, dien je de RVS-gewrichten met een doekje en water schoon te maken. Voeg daarna een tweede spons toe en gebruik een vochtig doekje om de rest van het harnas schoon te maken. Laat het harnas vervolgens drogen om het vervolgens terug te kunnen gebruiken voor je volgende avontuur.

Probeer het BOLD – Siliconen harnas vandaag nog bij Ladykiller.nl

Wil je iets spannends toevoegen aan je seksleven? Dan is het BOLD – Siliconen harnas precies wat je zoekt. Probeer het vandaag nog in onze winkel op Ladykiller.nl en ontdek nog meer producten die je leven volledig kunnen veranderen. Van en electro play tot allerlei soorten rollenspel-accessoires. Je zult versteld staan van alles wat je kunt ontdekken! Geniet van al deze verscheidenheid bij Ladykiller.nl – de plek voor al je seksspeeltjes.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

782421070342