Met de Ladykiller.nl Bodystocking with Finger Gloves Diamond – One Size dringen we nieuwe sensuele grenzen aan. Deze exclusieve bodystocking zorgt voor zo'n erotische impact dat je het gevoel hebt dat je net een diamant zelfs in je lingerie hebt. Door het ondoorgrondelijk kantwerk en zorgt de one-size fits all verzameling van bodystockings voor een regelrechte seksuele revolutie.

Eigenschappen Bodystocking with Finger Gloves Diamond – One Size:

– Verkrijgbaar in one-size fits all
– Gemaakt van lichtgewicht en hoogwaardig materiaal
– Ideaal voor speciale gelegenheden
– Luxe diamanten look
– Maakt van elke vrouw een ware prinses
– Ademend, vochtregulerend
– Met open handen en duim

Wat is de Bodystocking with Finger Gloves Diamond – One Size?

De Bodystocking met Finger Gloves Diamond – One Size is een zorgvuldig ontworpen en stijlvolle dames lingerieset die een exclusieve maar toch sensuele look geeft. De bodystocking is gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor het zacht aanvoelt op de huid. Met de one-size fits all optie past de bodystocking mooi bij elke vrouw, dus je hoeft niet meer op zoek naar je maat.

Hoe gebruik je Bodystocking with Finger Gloves Diamond – One Size?

De one-size fits all verzameling van bodystockings is ideaal voor een romantisch feestje met je partner. Het is stijlvol en sexy, maar still classy. De bodystocking heeft open handen en duimen voor extra prestaties en creativiteit in je seksuele belevenissen. Of je nu gaat voor een zwoele avond met je vriend of een uitdagende nacht met je geliefde, de Bodystocking with Finger Gloves Diamond – One Size wordt gegarandeerd een hit.

Voor wie is Bodystocking with Finger Gloves Diamond – One Size?

Deze bodystocking is ideaal voor vrouwen die iets willen dragen dat zowel exclusief als sensueel is. De diamond look voegt net iets extra's toe, waardoor hij perfect is om jouw seksuele fantasiën uit te drukken. Gecombineerd met andere seksspeeltjes is de bodystocking met finger gloves ook een perfecte toevoeging aan je kledingkast.

Hoe verbetert de Bodystocking with Finger Gloves Diamond – One Size je seksleven?

De Bodystocking with Finger Gloves Diamond – One Size brengt een sexy maar stijlvolle knipoog naar de lingeriewereld. De bodystocking bevordert adventureazen en sensuele magie tussen jou en je partner. De open jurk, de openhanden en de unieke duimen van de bodystocking geven je seksleven nieuwe perspectieven.

Met welke andere seksspeeltjes kan ik Bodystocking with Finger Gloves Diamond – One Size gebruiken?

Met Bodystocking with Finger Gloves Diamond – One Size kun je tal van seksspeeltjes combineren om van je seksleven een perfecte belevenis te maken. Je kunt ervoor kiezen om met je sexy bodystocking en open handen een zweep erbij te pakken en je partner te verwennen met een massage. Of je pakt de , bind de vibrator aan je wrist en laat je tong dansen op de intieme plekjes van je partner. Kortom, met deze bodystocking kun je alle kanten op!

Hoe moet de Bodystocking with Finger Gloves Diamond – One Size gereinigd worden?

Gebruik als eerste geen agressieve detergenten of schoonmaakmiddelen voor het reinigen van de Bodystocking with Finger Gloves Diamond – One Size. Je kunt het beste milde detergenten of een seksspeeltje-reiniger gebruiken. Misbruik geen wasmachine of droger, omdat dit het materiaal kan beschadigen. Gebruik daarom de handwas om de bodystocking schoon te maken. Ontwaak de bodystocking vervolgens voorzichtig en hang de bodystocking op om te drogen.

Probeer de Bodystocking with Finger Gloves Diamond – One Size en koop deze vandaag nog in onze seksshop Ladykiller.nl!

Wees niet bang om je seksleven een twist te geven door deze verfijnde en sensuele bodystocking uit te proberen. Door de one-size fits all optie past hij goed bij elke vrouw. Kies voor extra sensualiteit en voel je sexy met de Ladykiller.nl Bodystocking with Finger Gloves Diamond – One Size! Wees er vandaag nog snel bij en bestel deze bodystocking exclusief in onze seksshop Ladykiller.nl!

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kledingmaat

,

Kleur

Barcode

888368333011, 888368333028