De Bodyharnas met hartvormige ring – Zwart – smeer je in voor een speelse maar stijlvolle avond!

Over smeren gesproken – de Bodyharnas met hartvormige ring – Zwart is dé oplossing voor elke avond met effect. Dit slanke en comfortabele bodyharnas zal je omringen met luxe, stijl en spanning. En het wordt beter – dit kant-en-klare bodyharnas kan je combineren met al je favoriete speeltjes, dat is toch mooi?

Kenmerken van de Bodyharnas met hartvormige ring – Zwart

• Dit stijlvolle bodyharnas wordt geleverd in een comfortabele flexibele stof die volgt op je allergevoeligste punten.
• Gemaakt van zacht, hoogwaardig en ademend materiaal dat tegen een stootje kan.
• De stof laat je huid ademen en voelt daardoor aangenaam.
• Handig aanpasbaar riemsysteem voor een perfecte pasvorm.
• Gestijld door de kleurrijke hartvormige ring.
• Geschikt voor elke geslacht en lichaamstype.
• Gemaakt van een mengsel van 80% polyester en 20% elastan.
• Doordat het harnas geweven is, is het waterafstotend, ook als je het gebruikt in de slaapkamer.

Een openhartige kennismaking met de Bodyharnas met hartvormige ring – Zwart

De Bodyharnas met hartvormige ring – Zwart van Ladykiller.nl is de perfecte oplossing voor mensen die met style verleiding willen uitstralen. Deze sexy bodyharnas heeft een staande kraag en een metalen hartje, wat zorgt voor een speelse maar subtiele touch. Dankzij het elastische materiaal kan je het bodyharnas makkelijk vastmaken in een perfecte pasvorm en gedurende de hele avond comfortabel houden. De luxe materialen betekenen ook dat het vrijwel waterafstotend is – ideaal als je wil genieten van een slaapkameravontuur met wat waterindringing.

Hoe gebruik je de bodyharnas met hartvormige ring – Zwart?

De Bodyharnas met hartvormige ring – Zwart van Ladykiller.nl is bedoeld om je spannend voor te bereiden tot een avond vol avontuur en verleidelijke spanning. Draag de Bodyharnas met hartvormige ring – Zwart als een confidence booster voor je zelf, of combineer het met andere speeltjes in onze winkel om extra spanning of sexappeal toe te voegen. Voel je seksuele energie opbouwen met elke beweging die je maakt.

De Bodyharnas met hartvormige ring – Zwart is geschikt voor iedereen, hoe groot of klein je lichaam ook is. Je kunt het bodyharnas op maat draaien en vastmaken met het instelbare riemsysteem. Zo zorg je ervoor dat je ook gedurende de hele avond comfortabel blijft.

Voor wie is de bodyharnas met hartvormige ring – Zwart geschikt?

Of je nou hetero, homo, bi of iets daartussenin bent – de Bodyharnas met hartvormige ring – Zwart is voor iedereen geschikt. Dankzij het elastische materiaal dat je lichaam volgt, voelt de Bodyharnas met hartvormige ring – Zwart lekker aan en zorgt het voor extra sensaties. Of je nu alleen of met je partner speelt – de Bodyharnas met hartvormige ring – Zwart maakt het spel gemakkelijker en spannender.

Hoe kunnen onze klanten hun leven met de Bodyharnas met hartvormige ring – Zwart verbeteren?

Met de Bodyharnas met hartvormige ring – Zwart kunnen onze klanten hun leven in de slaapkamer extra spannend en sexy maken. Je kunt het harnas combineren met andere speeltjes in onze shop (van tot ) voor een meer gevarieerde avond met spanning.

Hoe kan je de bodyharnas met hartvormige ring – Zwart combineren met andere speeltjes?

Met de Bodyharnas met hartvormige ring – Zwart kun je je seksleven bij Ladykiller.nl naar een hoger niveau tillen. Kies uit ons enorme assortiment aan seksspeeltjes die je kunt combineren met het bodyharnas. Of het nou gaat om leder, slijtage, , kerkergear of andere interessante speeltjes in onze shop – je kunt je fantasie laten gaan met wat je bij Ladykiller.nl vindt.

Hoe moet je de bodyharnas met hartvormige ring – Zwart reinigen?

Om ervoor te zorgen dat je lang kunt genieten van je bodyharnas, is het noodzakelijk om het na elk gebruik te wassen met een milde reinigingsmiddel. Spoel daarna het harnas grondig af en hang het droog aan de lucht.

Probeer de bodyharnas met hartvormige ring – Zwart en sweet dreams zijn gegarandeerd!

Op zoek naar een avond vol verleiding en spanning? Dan raad ik je een bezoek aan Ladykiller.nl sterk aan. Ons assortiment biedt allerlei speeltjes die je kunt gebruiken om je slaapkameravontuur net dat tikkeltje meer spanning te geven. Combineer de Bodyharnas met hartvormige ring – Zwart met andere speeltjes en laat de seksuele spanning stijgen. Sweet dreams are guaranteed!

Kledingmaat

, ,

Merk

Materiaal

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

714718565224