De Body Slide voor een spectaculaire bed avontuur

De heerlijke Body Slide van Ladykiller.nl

De Slide biedt de ultieme ervaring om je gevoelens en fantasieën tot leven te brengen. Hij is perfect als je op zoek bent naar een manier om je slaapkameravonturen op te vijzelen. Dit speeltje is ontworpen om je een ongekende grijpgrage en massage te bieden, terwijl hij stevig aan je lichaam vasthoudt. Uitgerust met een verstelbare buis, verstelbare soft spong cushion en handvatten. Deze Body Slide is perfect voor beginners én experts en biedt jou een kans om jouw slaapkamer spannender te maken.

Het ultieme speelplezier met de Body Slide

Eigenschappen Body Slide:

  • Verstelbare buis.
  • Verstelbaar soft spong cushion.
  • Robuuste metalen frame.
  • Gewatteerde handvatten.
  • Neemt weinig ruimte in beslag.
  • Geschikt voor iedereen.
  • Gemakkelijk op te bergen.

Ontdek de Body Slide en je hebt nooit meer saai seksleven

De Body Slide is perfect om je slaapkameravonturen op te vijzelen en het ultieme speelplezier te ervaren. Je kunt de Body Slide gebruiken om je liefdesleven spannender en sensueler te maken.

Hij is gemaakt van stevig materiaal en is uitgerust met een stijlvol robuust metalen frame dat stevig aan je lichaam vasthoudt. De verstelbare buis en het soft spong cushion zorgen ervoor dat de gesp wordt aangepast aan de juiste grootte op jouw taille. De gewatteerde handvatten geven extra stevigheid aan deze Body Slide.

De Body Slide is leuk, betaalbaar en geschikt voor iedereen, waardoor je zo weer andere sensaties kan uitproberen. Als je deze slide koopt, kan je hem gemakkelijk opbergen en kost hij je weinig ruimte als je hem niet gebruikt.

De Body Slide is eenvoudig te gebruiken. Om de meest intense sensaties te bereiken, voel je alle verschillende rubberen handvatten en druk je er tegenaan waardoor er een extra dimensie toegevoegt wordt aan het speelplezier.

De Body Slide is perfect als je op zoek bent naar een kans om je slaapkamer leven spannender te maken. Hij is perfect voor beginners en experts. Het is vrij eenvoudig om de Body Slide te combineren met andere speeltjes in onze winkel Ladykiller.nl om je avonturen nog meer spanning en plezier te geven.

Om de Body Slide netjes en hygiënisch te houden is het cruciaal om hem na elk gebruik te reinigen met lauw warm water en een milde, PH-neutrale zeep.

We adviseren je dat je de kans moet grijpen om de Body Slide te proberen in onze winkel Ladykiller.nl. Verder hebben we diverse andere categorieën van speeltjes om jouw leven in de slaapkamer spannender en interessanter te maken, zoals , , , artikelen, etc. We hebben toegeeflijke en discrete verzendverpakkingen zodat je producten geheimhoudt en je verzekerd bent van absolute privacy.

Kom vandaag nog naar Ladykiller.nl en ervaar de ultieme plezierige sensaties met de Body Slide. Open je vrije marches en kom ervaren met onze tientallen grote selectie van producten hoe je leven in de slaapkamer sensuele avonturen vol spanning en opwindend speelplezier ervaart!

Merk

Verpakking in cm

Specificaties

Kleur

Barcode

8714273501271