Body Slide Glijmiddel van Ladykiller.nl

In de webshop van Ladykiller.nl vind je een breed assortiment aan speeltjes en glijmiddel om je leven in de slaapkamer een stuk spannender te maken. Een van onze absolute favorieten is het Slide Glijmiddel – 80 ml. Hierin staat het plezier, de veiligheid en het comfort van onze klanten voorop. Het glijmiddel is namelijk op basis van water, waardoor het zacht en aangenaam aanvoelt en het slijmvlies juist beschermd wordt tegen droogheid en irritatie. Dankzij de hoge kwaliteit is het Body Slide Glijmiddel daarnaast ook makkelijk te gebruiken en gaat het langer mee. Dit glijmiddel is daarom perfect voor diegenen die hun intieme momenten willen verlengen. Hieronder zullen we ingaan op de functies en voordelen van dit fantastische product.

Functies en voordelen van het Body Slide Glijmiddel – 80 ml

Het Body Slide Glijmiddel – 80 ml heeft tal van voordelen, namelijk:

  • Het Body Slide Glijmiddel is gebaseerd op water, waardoor het slijmvlies zacht en aangenaam aanvoelt en juist wordt beschermd.
  • Het glijmiddel is makkelijk te gebruiken en gaat vrij lang mee.
  • Het glijmiddel komt in een leuke verpakking die perfect is voor het reizen.
  • Het is ook condoom-en speeltje- proof!

Wat is het Body Slide Glijmiddel?

Het Body Slide Glijmiddel van Ladykiller.nl is een glijmiddel op basis van water dat je kan gebruiken om je intieme momenten aangenamer te maken. Ontworpen met het doel om je slijmvlies juist te beschermen tegen droogheid en irritatie. Ideaal voor diegenen die hun activiteiten willen verlengen, maar ook voor diegenen die op zoek zijn naar iets dat nietoleerbaar is voor vele speeltjes of de condoomdie je kan gebruiken voor veilige seks.

Hoe gebruik je het Body Slide Glijmiddel?

Het Body Slide Glijmiddel – 80 ml is heel makkelijk in gebruik. Breng het aan op je 2 lichamen, voeg wat water toe, en je bent al goed om te gaan! Of je nu met je partner bent of met een speeltje dat je hebt uitgekozen, dankzij het Body Slide Glijmiddel zal s^je dan in elk geval de seksuele ervaring verder verbeteren. Door de gebruiksvriendelijkheid en langere duur is het body Slide Glijmiddel – 80 ml een musthave voor elke koper.

Voor wie is het Body Slide Glijmiddel geschikt?

Het Body Slide Glijmiddel – 80 ml is voor iedereen geschikt die zijn of haar intieme ervaringen in de slaapkamer wil verbeteren. Of het nu singles of koppels, hetero of homoseksueel, alleen of samen met speeltjes is, dit product is een ideale oplossing. Ook kan het worden gebruikt met speciale condomen die speciaal hebben ontwikkeld voor de veiligheid.

Hoe kan het Body Slide Glijmiddel het leven van onze klanten verbeteren?

Het Body Slide Glijmiddel – 80 ml kan het leven van onze klanten echt verbeteren in de slaapkamer. Ten eerste wordt het contact dat ze hebben met hun partner of speeltje fijner en heerlijker, waardoor hun intieme ervaringen veel plezieriger worden. Ten tweede voorkomen ze daarmee ook irritatie en droogheid, waardoor ze heerlijker samenzijn kunnen beleven. Daarnaast is het Body Slide Glijmiddel te combineren met andere speeltjes die verkrijgbaar zijn in onze webwinkel.

Hoe moet de Body Slide Glijmiddel worden gereinigd?

Het is belangrijk dat je de Body Slide Glijmiddel na iedere gebruik goed reinigt, zodat je er elke keer fris uitziet. Je kan de verpakking gewoon met een natte doek of tissue afvegen. Je kan ook een peper, logisch of toycleaner gebruiken om het glijmiddel goed schoon te maken.

Probeer het Body Slide Glijmiddel – 80 ml van Ladykiller.nl

We weten zeker dat je er geen spijt van zal hebben als je het Body Slide Glijmiddel – 80 ml van Ladykiller.nl gaat proberen. De kwaliteit en de separating van het product is echt goed en het verlengt echt je intieme ervaring. In onze winkel vind je daarnaast ook andere interessante categorieën aan speeltjes zoals: , dildos, -speeltjes, materiaal, lingerie, seks benodigdheden, speelgoed en vele andere . Koop het Body Slide Glijmiddel – 80 ml in onze winkel voor een echt spannende sekservaring.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8714273501288