Bubblegum Mist is een populair toyspeciaalzaak product dat gebruikers kunnen gebruiken in hun speelparadijs. Dit 100 ml product is ontworpen als een body mist verrijkt met de heerlijke smaak van bubblegum. Het is een luchtverfrisser die door volwassenen gebruikt kan worden in hun speeltjeopdracht om hun seksleven te verhogen door de extra frisse lekkernij die het toevoegt aan het spel. De ervaringen van gebruikers geven aan dat Bubblegum Body Mist het volgende bevat:

– Kent geen schade toe aan speeltjes of toys
– Voegt een lekkere smaak toe aan je seksuele speeltjes
– Verfrist je seksleven met een heerlijke bubblegum-smaak
– Inhoud van 100 ml
– Omhüllend aroma van bubblegum

Wat is Body Mist Bubblegum – Bubblegum – 100 ml?

Bubblegum Body Mist is een luchtverfrisser voor volwassenen die een lekkere smaak van bubblegum geeft aan hun seksspeeltjes. Het is een 100-ml fles die een extra soort smaak aan je speelgoed toevoegt als je het gebruikt tijdens een opdracht in het speelparadijs. Het is gemaakt van veilige ingrediënten en heeft geen schadelijke bijwerkingen. Het is ook beïnvloedbaar en kan worden verdund om verschillende intensiteiten te creëren, afhankelijk van wat je wil.

Hoe gebruik ik Body Mist Bubblegum – Bubblegum – 100 ml?

Het gebruik van de Bubblegum Body Mist is vrij eenvoudig. U hoeft alleen maar een kleine hoeveelheid van het product te spuiten op uw speeltjes voordat u aan de slag gaat om het te gebruiken. Het is ook mogelijk om de mist over je lichaam te spuiten om de smaak en geur ervan te ervaren.

Voor wie is Body Mist Bubblegum – Bubblegum – 100 ml bedoeld?

Bubblegum Body Mist is bedoeld voor volwassenen die geïnteresseerd zijn in het verhogen van hun seksuele spel door het toevoegen van een frisse smaak van bubblegum. Het is een krachtig product dat gebruikers in staat stelt om hun seksleven te verhogen en te verrijken door het toevoegen van een heerlijke smaak.

Hoe kan Body Mist Bubblegum – Bubblegum – 100 ml je seksleven verbeteren?

De Bubblegum Body Mist kan je seksleven een boost geven als je hem gebruikt tijdens je seksspeeltjes. Het verfrist je speeltjes en voegt een heerlijke smaak toe aan je seksleven die je partners en jij zullen waarderen. Het voegt ook extra gevoel en lekkerheid toe als je het gebruikt tijdens seks-toysessies.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de Body Mist Bubblegum – Bubblegum – 100 ml gebruiken?

De Bubblegum Body Mist kan worden gebruikt met verschillende soorten seksspeeltjes, waaronder , en 's. De pufferspray is ook samen te gebruiken met andere luchtverfrissers zoals bijenwas om een extra verrassende smaak te creëren.

Hoe moet ik Body Mist Bubblegum – Bubblegum – 100 ml reinigen?

Het is belangrijk om het product te reinigen na elk gebruik. U kunt de Body Mist Bubblegum – Bubblegum – 100 ml reinigen met een warm sopje en lauwwarm water om eventuele resten af te wassen. Nadat het product helemaal schoon is, laat u het drogen en bewaar het op een veilige plaats.

Probeer Body Mist Bubblegum – Bubblegum – 100 ml en koop bij onze seksshop Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een product om je seksleven elementen toe te voegen, kom dan maar eens kijken bij onze seksshop Ladykiller.nl waar je de Bubblegum Body Mist 100 ml kunt kopen. De mist is er in verschillende smaken, variërend van bubblegum tot citroen, en je kunt ook mix-en-match maken met andere soorten verfrisseerders om je speeltjes een extra verrassende smaak te geven. Dus als je op zoek bent naar een manier om je seksleven op te fleuren, kom dan naar Ladykiller.nl voor de Bubblegum Body Mist!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8436562012656