Bliss Kiss – 2-Delige Set – One Size maakt seks in je slaapkamer onvergetelijk en oneindig. Met deze gejuichte 2-Delige Set kun je je seksleven oppeppen, of het nu gaat om spannende soloavonturen of intieme momenten met je partner. Deze set heeft alles wat je nodig hebt om je seksplezier naar een heel nieuw niveau te tillen.

De Bliss Kiss – 2-Delige Set – One Size is de perfecte set voor beginners én gevorderden. De set omvat glijmiddel, reiniger en een prachtige lader die 2 keer zo lang meegaat als oplaadbare AA-batterijen. Met deze set kun je slippertjes maken die je anders nooit had kunnen ervaren.

Wat is Bliss Kiss – 2-Delige Set – One Size?

Bliss Kiss – 2-Delige Set – One Size is een unieke set die je alle tools en geeft die je nodig hebt om je seksleven naar het volgende niveau te tillen. De set bevat een dubbeloplaadbare Bliss Kiss lader, een tube glijmiddel, een kleine tube reiniger, 1 AA-batterij en een Deluxe Bright Light inspectielampje.

Met de Bliss Kiss – 2-Delige Set – One Size kun je jezelf en je partner verwennen met soepele liefdestechnieken. Je kunt glijden in comfortabele stilte, want de lader maakt geen enkel geluid en het glijmiddel maakt zeepachtige en soepele bewegingen mogelijk. Je kunt ook reinigen met de reiniger, terwijl het geactiveerde inspectielampje ervoor zorgt dat je elke hoek van je speeltje kunt inspecteren.

Hoe kan je Bliss Kiss – 2-Delige Set – One Size gebruiken?

Of je nu urenlang wil spelen of korte pauzes wil maken, de Bliss Kiss – 2-Delige Set – One Size helpt je de best mogelijke seks te hebben. De set is eenvoudig te gebruiken. Als je je speeltjes gaat gebruiken heb je de gemakkelijk te gebruiken, tweedelige, lezer nodig om je lichtbron aan te zetten. Installeer de batterij in de lader en sluit de lader aan op de stroom voordat je jouw speeltje gaat gebruiken.

Voor wie is Bliss Kiss – 2-Delige Set – One Size bedoeld?

De Bliss Kiss – 2-Delige Set – One Size is perfect voor zowel beginner als ervaren seksspeeltjes gebruikers. De set is bedoeld om je seksleven meer plezier te geven, ongeacht je ervaringsniveau. Het is een geweldige set voor zowel soloavonturen als liefdesdaden met je partner.

Hoe kan Bliss Kiss – 2-Delige Set – One Size je seksleven verbeteren?

De Bliss Kiss – 2-Delige Set – One Size is gemaakt om je seksleven veel plezier te geven. Door de krachtige batterijen, het glijmiddel en de reinigers kun je heerlijke, glibberige sensaties ervaren die je anders nooit zou hebben kunnen voelen. De set opepept je seksleven en biedt je de mogelijkheid om te verkennen, proberen en te experimenteren met verschillende manieren en bewegingen.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Bliss Kiss – 2-Delige Set – One Size gebruiken?

Met de Bliss Kiss – 2-Delige Set – One Size kun je een aantal andere speeltjes verkennen, zoals sextoys, en liefdestools. De set is waterbestendig, flexibel en is geschikt voor veel van onze favoriete speeltjes. Met de set kun je verschillende vibrationele patronen en verschillende vibratiewaarden combineren om verschillende seksuele sensaties te ervaren.

Hoe moet je Bliss Kiss – 2-Delige Set – One Size reinigen?

Bliss Kiss – 2-Delige Set – One Size moet met de bijgevoegde reiniger worden gereinigd. U kunt het speeltje of de lader afleveren met de reiniger en de lamp en aan de lucht laten drogen. Zorg ervoor dat je het speeltje grondig reinigt voordat je het opbergt.

Waarom zou je Bliss Kiss – 2-Delige Set – One Size proberen?

Bliss Kiss – 2-Delige Set – One Size is de perfecte set om je seksleven een boost te geven. De set is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Met de set kun je je speeltjes en toys zo gemakkelijk bedienen als de lichtschakelaar en safe, hygiënische seks hebben met langere playtime en meer plezier. Dus als je je seksleven een boost wil geven, waarom probeer je de Bliss Kiss – 2-Delige Set – One Size dan niet uit? Koop de set online bij Ladykiller.nl en ervaar het plezier!

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Barcode

883045912640