Begin je avontuur met Dylan, de Realistische met Zuignap – 20.5 cm. Dylan biedt een gladde en stevige stimulatie, staat sterk door zijn zuignap en is voorzien van een glimmend oppervlak. Stimuleer op sensuele wijze elk deel van je lichaam met Dylan, een echte second skin.

Kortom, hieronder vind je de hoogtepunten van Dylan, de Realistische Dildo met Zuignap – 20.5 cm :
– 20,5 cm in lengte
– Stevig en glimmend oppervlak
– Gemaakt van 100% medisch siliconen
– Afgeronde vormen voor extra comfort
– Met zuignap voor meer intensiteit

Wat is Dylan, de Realistische Dildo met Zuignap – 20.5 cm?

Dylan is een Realistische dildo met een zuignap en een gladde, glimmende buitenkant. Kom in alle plezier met deze dildo, gemaakt van 100% medisch siliconen. Deze dildo heeft een lengte van 20,5 cm en een stevig oppervlak voor een natuurlijk zachte interactie. De afgeronde vormen bieden extra comfort. Met de zuignap kun je de dildo gemakkelijk bevestigen aan vlakke ondergronden zoals glazen planken, wanden en voeg je gemakkelijk meer intensiteit toe aan je seksuele avontuur.

Hoe gebruik je Dylan, de Realistische Dildo met Zuignap – 20.5 cm?

Gebruik Dylan, de Realistische Dildo met Zuignap – 20.5 cm voor heerlijke stimulatie. Begin met een glijmiddel naar keuze om de dildo gemakkelijk de penetreren. In combinatie met de zuignap voel je de zachte buitenkant in combinatie met diepe penetraties. Probeer verschillende technieken om er het maximale uit te halen.

Voor wie is Dylan, de Realistische Dildo met Zuignap – 20.5 cm bedoeld?

Dylan, de Realistische Dildo met Zuignap – 20.5 cm is geschikt voor iedereen die een eerste stap wil zetten in het land van seksualiteit. Het is een geweldige optie voor beginners omdat het product eenvoudig te gebruiken is, een variëteit aan functies en opties biedt en zorgt voor de perfecte stimulatie. Ook voor gevorderde seksspeelgoedliefhebbers is de Dylan dildo ideaal, omdat het een manier biedt om je seksuele ervaringen bij te sturen en nieuwe manieren te ontdekken om van seks te genieten.

Hoe kan Dylan, de Realistische Dildo met Zuignap – 20.5 cm je seksleven verbeteren?

Dylan, de Realistische Dildo met Zuignap – 20.5 cm biedt een milde sensatie met een intens gevoel. Door het met zuignap bijvoorbeeld aan wanden, deurkozijnen en douchewanden te hangen kun je meer sensationele posities uitproberen. Experimenteren met verschillende technieken voegt meer variatie toe en maakt van Dylan, de Realistische Dildo met een Zuignap – 20.5 cm een geweldige partner voor je seksleven.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Dylan, de Realistische Dildo met Zuignap – 20.5 cm gebruiken?

De Dylan, de Realistische Dildo met Zuignap – 20.5 cm kan gebruikt worden in combinatie met vele andere speeltjes en toys, zoals , klemmen, touwen en fetish speeltjes. Probeer met verschillende combinaties opwindende trio's te maken en zoek de perfecte combinatie voor jou.

Hoe kun je Dylan, de Realistische Dildo met Zuignap – 20.5 cm reinigen?

De Dylan, de Realistische Dildo met Zuignap – 20.5 cm is gemaakt van 100% medisch siliconen en daarom zeer eenvoudig schoon te maken. Was na gebruik het speeltje met warm water en een milde zeep. Omdat het een waterdichte Tantus-dildo is, kun je het ook onderdompelen in een desinfecterend badje. Zorg er in elk geval voor dat je de zuignap goed afspoelt zodat alle resten worden verwijderd voor een hygiënische schoonmaak.

Waarom zou je Dylan, de Realistische Dildo met Zuignap – 20.5 cm moeten proberen en bij Ladykiller.nl kopen?

Als je op zoek bent naar een intens en sensueel seksspeeltje, dan is de Dylan, de Realistische Dildo met Zuignap – 20.5 cm de perfecte aanvulling voor jouw seksspeeltjescollectie. Met zijn lengte, stevigheid en glimmende oppervlakte creëert deze dildo een realistische sensatie. De zuignap maakt het gebruik om wanden en andere oppervlakken een interessant gevoel. Probeer de Dylan, de Realistische Dildo met Zuignap – 20.5 cm bij Ladykiller.nl voor een maximale seksuele ervaring.

Merk

Materiaal

Lengte in cm

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

8719497666966