Met de Biologisch Afbreekbare – 18 cm kun je genieten van enorm veel seksspeeltjesplezier. Biologisch afbreekbare materialen zijn een goede keuze als je gezondheid belangrijk vindt, want je kunt het zonder schuldgevoel gebruiken en weggooien. Deze vibrator is 18 cm lang en heeft stevige trilling en rotaties waarmee je heerlijk kunt genieten van spannende seksspeeltjesplezier.

Eigenschappen van Biologisch Afbreekbare Vibrator – 18 cm:
– Gemaakt van 100% biologisch afbreekbaar materiaal
– 18 cm lang
– Stille trillingen en rotatie
– 7 verschillende vibratiefuncties
– Stevige rotatie
– Makkelijk en veilig schoon te maken

Wat is de Biologisch Afbreekbare Vibrator – 18 cm?

De Biologisch Afbreekbare Vibrator – 18 cm is een seksspeeltje dat gemaakt is van 100% biologisch afbreekbaar plastic. Het is een 18 centimeter lange vibrator met intensiteitsopties voor trillingen en rotaties. De krachtige en stille motoren zorgen voor de beste seksspeeltjeservaring. Met de afzonderlijke knoppen voor trillingen en rotatie, kun je precies kiezen wat je wilt. Bovendien is de vibrator waterdicht en makkelijk schoon te maken met een seksspeelgoedwasser speciaal gemaakt voor seksspeeltjes.

Hoe gebruik je de Biologisch Afbreekbare Vibrator – 18 cm?

Je gebruikt de Biologisch Afbreekbare Vibrator – 18 cm voor seksuele stimulatie en verlichtingservaring. Gebruik de vibrator voor voor verhoogde orgasmes. Pas de 7 verschillende standen toe om ook gepersonaliseerde stimulatie te creëren. Experimenteer met de rotaties voor een meer intense ervaring. Maak van je solo-seks speeltjes spelletjes een geweldig tandem avontuur en introduceer deze vibrator in je slaapkamer.

Voor wie is de Biologisch Afbreekbare Vibrator – 18 cm bedoeld?

De Biologisch Afbreekbare Vibrator – 18 cm is ontworpen voor iedereen die seksspeeltjesplezier zoekt. Hij is zacht, flexibel en flexibel. De vibrator is bij uitstek geschikt voor koppels die op zoek zijn naar seksuele stimulatie en verfijning in een duurzaam pakket. Hij is ook een perfect instrument voor vrouwen die op zoek zijn naar een veilige manier om hun orgasmes te optimaliseren en hun algehele seksuele ervaring te verbeteren.

Hoe kan de Biologisch Afbreekbare Vibrator – 18 cm je seksleven verbeteren?

De Biologisch Afbreekbare Vibrator – 18 cm wordt geleverd met een aantal verschillende functies, waaronder draaiingen, trillingen en afneembare dubbele motoren. Het biedt de mogelijkheid om je seksuele ervaring naar een hoger niveau te verheffen door middel van diverse intensiteitsopties. Door de meervoudige stimulatie opties die deze vibrator biedt, kan je van meer verschillende orgasmes genieten dan ooit tevoren. De vibrator is ook stil en waterdicht, zodat je ongestoord kunt genieten van seksspeeltjesplezier.

Met welke andere seksspeeltjes en toys kun je de Biologisch Afbreekbare Vibrator – 18 cm gebruiken?

Je kunt de Biologisch Afbreekbare Vibrator – 18 cm gebruiken in combinatie met andere seksspeeltjes. De ongelooflijke kracht en rotatie ervan maken het ideaal voor gebruik met andere klein speeltjes om nog meer seksuele verzadiging te krijgen. Kies bijvoorbeeld voor een lichtere vibrator voor een subtielere stimulatie, of een vibratie-eieren voor verhoogde clitorale stimulatie.

Hoe moet je de Biologisch Afbreekbare Vibrator – 18 cm reinigen?

Het is belangrijk om je Biologisch Afbreekbare Vibrator – 18 cm correct en grondig schoon te maken. Gebruik altijd een seksspeelgoed-desinfecteren om bacteriën, schimmel en vuil te bestrijden. Gebruik lauw water of warm water, wat afhankelijk is van welk materiaal de vibrator is gemaakt. Spoel de vibrator na het reinigen grondig af met warm water en losse doekjes.

Koop de Biologisch Afbreekbare Vibrator – 18 cm in Ladykiller.nl!

Verbeter je seksspeeltjesplezier met de elegantie en verfijndheid van de Biologisch Afbreekbare Vibrator – 18 cm van Ladykiller.nl. Onze webshop biedt een enorm assortiment van , including the Biologisch Afbreekbare Vibrator – 18 cm. Profiteer van onze unieke arikelen, lage prijzen en doordachte service. Ontdek wat seksspeeltjesplezier echt kan betekenen, en kies de vibrator die het best bij je past. Probeer het nu!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

8714273542861, 8714273542878