Biologisch Afbreekbare Vibrator – 14 cm – Perfecte Seksspeeltje voor Intens Plezier

Liefde is in de lucht en passionele sensuele ontmoetingen zijn hier om te blijven. Voel de verlangens en maak je klaar voor een mysterieus en intens avontuur met je partner waarin alles mogelijk is – van gemoedsrust en ontspanning tot extravaganter seksuele bevrediging.

De Biologisch Afbreekbare – 14 cm van Ladykiller.nl is het perfecte seksspeeltje dat je magisch meeneemt naar de opwindende zee van sensuele aanrakingen vol met nieuwe ontdekkingen. Deze natuurlijke vibrator is vervaardigd van hoogwaardige biologisch afbreekbare materialen, waardoor hij na gebruik in het milieu oplost.

Het product:

Hieronder volgen de voornaamste eigenschappen van de Biologisch Afbreekbare Vibrator – 14 cm:

• 14 cm lang en gemaakt van eenvoudig te reinigen biologisch afbreekbaar materiaal
• Subtiele krachtige vibrerende motor
• Verschillende snelheden
• 100% comfortabele en veilige materialen
• Hypoallergeen
• Vuil-en waterafstotend

Gebruik:

De Biologisch Afbreekbare Vibrator – 14 cm is een zeer effectief seksspeeltje waarmee je je seksleven kan verrijken. De motor is zeer krachtig en genereert verschillende ritmes, waarmee je zowel clitestimulatie als penetratie kunt creëren. De zachte, hypoallergene materialen maakt dit speeltje geschikt voor vrouwen, mannen en stellen voor alle seksuele uitspattingen.

De krachtige motor zal je niet alleen een extatisch gevoel bezorgen, maar ook je meer vertrouwen geven in jezelf en je partner, zodat je kunt experimenteren met verschillende seksposities. Bovendien zal het gebruik van deze vibrator je helpen beter kennis te maken met je lichaam, waardoor je een betere sexrelatie krijgt.

Voor wie is het:

De Biologisch Afbreekbare Vibrator – 14 cm is geschikt voor iedereen die seksueel actief wil zijn. Hij is ontworpen om het genot, de plezier en het comfort van de gebruiker te vergroten en deze te helpen op zoek te gaan naar een nieuw, intiemer niveau. Zowel vrouwen als mannen kunnen deze vibrator gebruiken om ervoor te zorgen dat hun seksleven zo intens mogelijk en optimaal wordt.

Hoe het je seksleven kan verbeteren:

Het gebruik van de Biologisch Afbreekbare Vibrator – 14 cm kan je seksleven enorm verbeteren. Deze vibrator laat je nieuwe technieken ontdekken en deze kan je beide helpen om nieuwe horizonnen te verkennen. De krachtige vibrerende motor maakt het mogelijk meerdere seksuele ervaringen te creëren, zodat je en je partner elkaar kunnen verrassen en in een ander niveau van genot kunt komen.

Met welke andere speeltjes en toys je Biologisch Afbreekbare Vibrator – 14 cm kan gebruiken:

De Biologisch Afbreekbare Vibrator – 14 cm kan in combinatie gebruikt worden met verschillende andere toys en speeltjes die je in de shop van Ladykiller.nl vindt om een nog intenser genot te creëren. Je kunt ook andere stimulerende sekstoys kopen, zoals , 's, klemmen, en vele andere items.

Hoe je de Biologisch Afbreekbare Vibrator – 14 cm gereinigd moet reinigen:

Voordat en na elk gebruik van je Biologisch Afbreekbare Vibrator – 14 cm raden wij aan om de vibrator grondig met lauw water en milde zeep te reinigen. Zorg ervoor dat je de motor niet nat maakt om de vezelvervuiling en cultivatie te verminderen, en gebruik ook geen chemische stoffen die de materialen kunnen beschadigen. Neem altijd contact op met Ladykiller.nl als je afbeeldingen of instructies wilt voor de juiste reiniging van je speeltjes.

Probeer de Biologisch Afbreekbare Vibrator – 14 cm Nu in Ladykiller.nl

Sensueel genot, perfectionisme in design, kwaliteit en prestaties – al deze eigenschappen zijn verpakt in de Biologisch Afbreekbare Vibrator van 14 cm. Als je deze product thuis wilt hebben, kun je het gemakkelijk en eenvoudig bestellen in onze seksshop Ladykiller.nl. Je kunt ervan verzekerd zijn dat dit seksspeeltje uw heerlijke intieme momenten zal verbeteren en dit is slechts het begin.

Dus als je je seksleven wilt verrijken en meer vertrouwen in jezelf en je partner wilt hebben, dan is de Biologisch Afbreekbare Vibrator – 14 cm de perfecte investering om die sexy fantasieën waar te maken!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

8714273542892, 8714273542908