Het ultieme veganistische glijmiddel, BIOglide – Vegan Lubricant – 5 fl oz / 150 ml, neemt je seksleven naar een hoger niveau! Ideaal voor veganisten en vegetariërs, en perfect voor iedereen die een hydratatie wil tijdens het vrijen. BIOglide – Vegan Lubricant – 5 fl oz / 150 ml is een waterbasisglijmiddel dat geschikt is om mee te vrijen en heeft een speciale veganistische certificerende organen. Hier volgen enkele van de uitmuntende eigenschappen van BIOglide – Vegan Lubricant – 5 fl oz / 150 ml:

  • Alleen de allerbeste ingrediënten
  • Biologisch getolereerde conserveringsmiddelen
  • Verrijkt met vitaminen en essentiële oliën
  • Allergeenvrij
  • 150 ml

Wat is BIOglide – Vegan Lubricant – 5 fl oz / 150 ml?

BIOglide – Vegan Lubricant – 5 fl oz / 150 ml is het perfecte glijmiddelmoment voor veganisten en vegetariërs die à la minute willen genieten van de beste ervaring. BIOglide – Vegan Lubricant – 5 fl oz / 150 ml bevat alleen biologisch en veganistisch getolereerde ingrediënten en is verrijkt met vitaminen en essentiële oliën. De textuur is vloeibaar, wat betekent dat het gemakkelijk aanbrengt en makkelijk wegspoelt. Bovendien is het ook wateroplosbaar, latexfrij, op siliconenbasis, alcoholvrij en plasticvrij.

Hoe kan je BIOglide – Vegan Lubricant – 5 fl oz / 150 ml gebruiken?

BIOglide – Vegan Lubricant – 5 fl oz / 150 ml is zeer veelzijdig. Het kan worden gebruikt als glijmiddel bij penetratie, handmatig of massage. Het is even makkelijk aan te brengen als om verwijderen en het biedt urenlang glijplezier. Omdat het op waterbasis is, is het ook helemaal veilig om te gebruiken met latexcondooms. Net als andere is er geen verwarmings- of verkoelende smaak.

Voor wie is BIOglide – Vegan Lubricant – 5 fl oz / 150 ml bedoeld?

BIOglide – Vegan Lubricant – 5 fl oz / 150 ml is een perfect glijmiddel voor veganisten en vegetariërs die erachter willen komen wat er mogelijk is met een gezonde, plantaardige hydratatie. Het bedekt de gladde slijmvliezen met een pluisvrije, lichtgeleiachtige laag die wordt geactiveerd door lichaamswarmte en wordt geabsorbeerd door de huid.

Hoe kan BIOglide – Vegan Lubricant – 5 fl oz / 150 ml je seksleven verbeteren?

BIOglide – Vegan Lubricant – 5 fl oz / 150 ml is met tal van voordelen uitgerust om je seksleven te verbeteren. Het garandeert dat er geen chemische verbindingen zijn die schadelijk zijn voor de gevoelige weefsels in je intieme zone. Bovendien maakt het de penetratie comfortabeler, en het biedt een langdurig, spectaculair resultaat. Het stelt je ook in staat om langer over je seksuele ervaringen te genieten.

Met welke andere speeltjes en toys kan je BIOglide – Vegan Lubricant – 5 fl oz / 150 ml gebruiken?

BIOglide – Vegan Lubricant – 5 fl oz / 150 ml is een perfecte match voor al je speeltjes en sekstoys. Of het nu gaat om 's, , knijpers, klamboes of zelfs bodystockings, het kan allemaal met BIOglide – Vegan Lubricant – 5 fl oz / 150 ml. Daarnaast is het ook zeer geschikt voor speeltjes met extra functionaliteit zoals verstelbare krukken, geluidsapparatuur of elektronische bediening.

Hoe moet je BIOglide – Vegan Lubricant – 5 fl oz / 150 ml reinigen?

BIOglide – Vegan Lubricant – 5 fl oz / 150 ml is eenvoudig te reinigen. Gebruik een milde zeep en lauw water om te reinigen en veeg na het gebruik af met een vochtige doek. Als je klaar bent met speeltjes thuis, kun je ze schoonmaken met gewoon water en zeepsop, met behulp van een vochtige doek.

Koop nu BIOglide – Vegan Lubricant – 5 fl oz / 150 ml bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardig, diep hydratatie ingrediënten en plantaardig glijmiddel, kan BIOglide – Vegan Lubricant – 5 fl oz / 150 ml precies zijn waar je naar op zoek bent. Bestel vandaag nog voor het ultieme veganistische glijmiddel bij Ladykiller.nl en beleef intimiteit zoals nooit tevoren.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

4028403110047