Bind & Tie – Hennep Pols- of Enkelboeie van Ladykiller.nl

Ben je op zoek naar de perfecte pols- of enkelboeien om het even welk kinky spel naar een ander niveau te tillen? De Bind & Tie – Hennep Pols- of Enkelboeien van Ladykiller.nl staan garant voor kwaliteit, stijl en bewegingsvrijheid – perfect om je sexleven toeters en bellen op te spicen.

De voordelen van de Bind & Tie – Hennep Pols- of Enkelboeien

Of je nu vele jaren ervaring hebt met kinky spelletjes of dit voor de eerste keer doet, de Bind & Tie – Hennep Pols- of Enkelboeien zijn perfect om je mee te beginnen. Hieronder vind je de voordelen van de Bind & Tie – Hennep Pols- of Enkelboeien van Ladykiller.nl:

Eigenschappen

  • Gemaakt van hennep en leer voor bewegingsvrijheid en comfort.
  • Dubbel geveerd voor een perfecte pasvorm.
  • Gemakkelijk aan te doen en los te maken.
  • Verstelbaar en geschikt voor alle handmaten.
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren, designs en maten.

De Bind & Tie – Hennep Pols- of Enkelboeien is perfect om je sexleven te verrijken

De Bind & Tie – Hennep Pols- of Enkelboeien hebben als doel om de belevenis van kinky spelletjes naar een perfect niveau te brengen door comfort en bewegingsvrijheid. Met vele verschillende kleuren, designs en maten kan eender wie er bijna uniek uitzien en de perfecte pols- of enkelboeien kiezen voor zijn of haar avontuurdomein.

De Bind & Tie – Hennep Pols- of Enkelboeien zijn razendsnel en gemakkelijk in gebruik. U kan ermee meer dan een standaard avond opwindende nieuwe combinaties creëren. De boeien hebben een verborgen verstelsysteem, waardoor zij ideaal zijn voor alle handmaten. Uiteraard zijn ze ook geschikt voor Androgyne-slaven en slavinnen die een soepele en stevige binding wensen.

De Bind & Tie – Hennep Pols- of Enkelboeien zijn gemaakt uit een combinatie van hennep, zadelmoer, leer schuim en kunstmatig leer, evenals een katoenen voering voor extra comfort. De materialen garanderen het comfort en een uitstekende prestatie door een double-dip-veering, waardoor klinkers een comfortabele en stabiele stevigheid ervaren.

Gebruik van de Bind & Tie – Hennep Pols- of Enkelboeien

De Bind & Tie – Hennep Pols- of Enkelboeien zijn gemakkelijk te gebruiken is. U mag ze gebruiken voor het maken van kabels, touwen, strips of gesneden boeien. U kan al deze met het meegeleverde materiaal verstellen, om de perfecte pasvorm te krijgen. De boeien kunnen in heel wat kleuren worden geleverd, waardoor ze aan elke fetish of scenario aagepaste kunnen worden.

Geschikt voor iedereen!

De Bind & Tie – Hennep Pols- of Enkelboeien zijn perfect voor alle liefhebbers van . Ongeacht het avontuur dat u zoekt, met de Bind & Tie – Hennep Pols- of Enkelboeien krijgt u de bewegingsvrijheid die uw kinky spelletjes vereisen. De boeien zullen uw sexleven naar een ander niveau tillen door meer bewegingsvrijheid en comfort bij het spelen van uw kinky fantasieën.

Of het nu gaat om spelen met liefdeshandboeien, het complete pakket in onze shop of een eenvoudige touwenbeurt, u kan binden, begeven en genieten van elke minuut. U kunt ook de Bind & Tie – Hennep Pols- of Enkelboeien combineren met verschillende andere speeltjes uit onze winkel Ladykiller.nl om ervan te genieten. Tussen de andere categorieën aan speeltjes uit onze winkel zijn er duizenden andere dingen die je leven in de slaapkamer spannender kunnen maken.

De Bind & Tie – Hennep Pols- of Enkelboeien reinigen

U mag de Bind & Tie – Hennep Pols- of Enkelboeien eenvoudig wassen. U mag hierbij een (lichte) zeep of een anti-bacteriële zeep gebruiken en het materiaal stevig, maar voorzichtig afborstelen. Vergeet niet dat je het materiaal met een doek droog maakt zonder het verhit te maken.

Word vandaag nog lid en koop de Bind & Tie – Hennep Pols- of Enkelboeien bij Ladykiller.nl

Nu u meer te weten bent gekomen over de Bind & Tie – Hennep Pols- of Enkelboeien heeft u het perfecte speeltje om uw kinky fantasieën te verwezenlijken. Bij Ladykiller.nl kunt u uit duizenden andere speeltjes kiezen, van liefdeshandboeien en - tot liefdesmaskers en massageolie. Krekenvullen vandaag nog deel uit van de Ladykiller.nl-community en ga voor het ultieme avontuur in bondage.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

, ,

Barcode

782421072728, 782421072735, 782421072742