Bijenkorf Ass Tunnel – Medium

De Bijenkorf Ass Tunnel is een revolutionair speeltje dat gemaakt is om uitdaging en spannende sensaties te bieden. Met een verleidelijke, stevige structuur die gericht is op stimulatie en prestaties die uitstijgen boven het normale, is deze ass tunnel precies wat je nodig hebt om je slaapkamer-avonturen te verbeteren.

De Bijenkorf Ass Tunnel – Medium heeft veel voordelen:

  • Realistische en verleidelijke structuur die is ontworpen voor een .
  • Humorvol design om klanten te verrassen.
  • Perfect gevormd voor geavanceerde prestaties en meer plezier.
  • Ondersteund door een supersterke constructie.
  • Maakt het leven in de slaapkamer een stuk spannender.

De Bijenkorf Ass Tunnel – Medium is een supersterke, geribbelde tunnel die ervoor zorgt dat je orgasme-pogingen in bed naar een hoger niveau worden gebracht. Dit product geeft mensen de ultieme stimulatie die helpt hun orgasme-pogingen naar het volgende niveau te brengen. Het is ideaal voor alle niveaus van ervaring, van beginners tot gevorderde spelers.

Met de geribbelde innerlijke structuur die is ontworpen om je meer druk en stimulatie te geven, zorgt de Bijenkorf Ass Tunnel – Medium ervoor dat je meer controle verbeterd en je seksueel genot en prestaties vergroot. Dus als u op zoek bent naar een weg-verruimende ervaring met een speeltje, dan is dit precies waar u naar op zoek bent.

De Bijenkorf Ass Tunnel – Medium is uitstekend te combineren met andere klassieke speeltjes. Of u nu de tunnel met een combineert om de stimulatie nog verder te verhogen of alleen de beroemde “Come-To-Me” bewegingen maakt met het product, met de Bijenkorf Ass Tunnel – Medium heeft u een product dat verschillende mogelijkheden biedt om uw leven in de slaapkamer te verbeteren.

Houd er rekening mee dat de Bijenkorf Ass Tunnel – Medium regelmatig moet worden gewassen met lauwwarm water en geschikte sextoy reinigers voor hygiëne. Dit geeft je de zekerheid dat je altijd veilig speelt en geniet van elk avontuur.

Wil je het leven in de slaapkamer spannender maken met de Bijenkorf Ass Tunnel – Medium? Neem dan een kijkje bij ons assortiment speeltjes in Ladykiller.nl en krijg de stimulatie die je zoekt. In Ladykiller.nl hebben we een breed scala aan speeltjes dat het leven in de slaapkamer perfect zal maken. Van strap-ons en kettingsets tot speciale extra liefdesitems, we hebben het ongetwijfeld. Geniet van ultieme seksuele prestaties met de perfecte speeltjes in Ladykiller.nl en verzeker jezelf van het perfecte seksuele avontuur.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518032874