Big Warhead – Penis Sleeve biedt een fantastische ervaring tijdens het penetreren, waardoor je een ongekend hoogtepunt bereikt. De penis sleeve is gemaakt van safe siliconen en is speciaal ontworpen voor ongekend veel plezier. Hij is zacht, veilig en comfortabel en is perfect om je rit in de slaapkamer en seksleven naar een hoger niveau te tillen. Hieronder een overzicht van de voordelen van de Big Warhead – Penis Sleeve.

  • Verbetert de dikte van de penis
  • Verbetert de zwelling van de penis
  • Verbetert de intensiteit van de seks door de naad aan de buitenkant
  • Verbetert het orgasme door de ribbels aan de binnenkant
  • Feestelijke en innovatieve design

Wat is Big Warhead – Penis Sleeve?

Big Warhead – Penis Sleeve is een sextoy dat de penis omsluit. De sleeve biedt extra dikte, zwelling en stimulatie van beide partners. De sleeve is gemaakt van zacht en veilig 100% siliconen dat geen schadelijke stoffen of chemicaliën bevat, dus je kunt hem veilig gebruiken met water, olie en . Big Warhead-Penis Sleeve is uniek ontworpen met een naad aan de buitenkant, wat zorgt voor meer stimulatie van de partner. Daarom is de Big Warhead – Penis Sleeve perfect voor mannen die hun seksleven naar een hoger niveau willen tillen.

Hoe kan Big Warhead – Penis Sleeve gebruikt worden?

Je kunt Big Warhead – Penis Sleeve gebruiken tijdens vaginale, anale en orale seks. Het is belangrijk om de sleeve direct voor het vrijen te gebruiken, zodat de ribbels binnenin de sleeve je extra stimulatie bieden. Gebruik voldoende om de intense penetratie die de sleeve biedt, te voorkomen.

Voor wie is Big Warhead – Penis Sleeve bedoeld?

Big Warhead – Penis Sleeve is bedoeld voor mannen die hun seksualiteit willen verbeteren en nieuwe ervaringen willen uitproberen. De sleeve is ideaal voor wie op zoek is naar extra plezier en stimulatie in de slaapkamer. Ze zijn ook erg populair onder mannen die willen experimenteren met verschillende texturen.

Hoe verbetert Big Warhead – Penis Sleeve je seksleven?

Gebruik Big Warhead – Penis Sleeve tijdens seks, en je bent verzekerd van extra intensiteit gedurende het vrijen. De sleeve verbetert de zwelling en dikte van de penis. De naad aan de buitenkant zorgt voor die extra stimulatie bij je partner, wat resulteert in meer plezier tijdens het penetreren. Regelmatig gebruik van de sleeve zal het plezier dat je uit je seksleven haalt, sterk verhogen.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Big Warhead – Penis Sleeve gebruiken?

Je kunt Big Warhead – Penis Sleeve combineren met andere speeltjes en toys om je seksleven extra op te vrolijken. Je kunt bijvoorbeeld proberen om je sleeve te combineren met een cockring of een . De combinatie zal je seksleven naar een hoger niveau tillen. Om extra stimulatie tijdens seks te creëren, kun je Big Warhead – Penis Sleeve combineren met een .

Hoe kan de Big Warhead – Penis Sleeve gereinigd worden?

Het schoonmaken van de Big Warhead – Penis Sleeve is erg eenvoudig. Als je klaar bent met vrijen, kun je de sleeve schoonmaken met warm water en wat milde, antibacteriële zeep. Spoel de toy dan na het wassen af met warm water en dep de sleeve droog met een schone handdoek. We raden aan om je sextoy toy na het schoonmaken op te bergen in een toybag of in een luchtdichte doos.

We raden aan je Big Warhead – Penis Sleeve te proberen en te kopen bij Ladykiller.nl!

Als je wil genieten van nog meer bevredigende seks, probeer dan Big Warhead – Penis Sleeve! Je vindt de sleeve in onze seksshop Ladykiller.nl. Hier ben je verzekerd van de beste kwaliteit toys en speeltjes en van een snelle en veilige verzending. Als jij de Big Warhead – Penis Sleeve koopt bij Ladykiller.nl dan ben je verzekerd van een fantastische beleving in de slaapkamer!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

782421850814