De Biceps Band is een revolutionaire product dat het seksleven van zowel mannen als vrouwen naar een hoger niveau tilt. Door de unieke eigenschappen en veelzijdigheid van de Biceps Band kunnen koppels samen spannende nieuwe avonturen beleven.

De Biceps Band:

– Verzacht buikspieren voor maximaliseren genot tijdens de daad;
– Wordt gedragen als een brede stalen armband;
– Versterkt de erectie van mannen;
– Verbetert de clitoraal orgasmen bij vrouwen;
– Kan neurologisch genot verhogen door middel van vibrationele stimulus;
– Bedekt meer oppervlakteregio van de schaamstreek;
– Ook als slaapgordel gebruikt worden.

Wat is de Biceps Band?

De Biceps Band is een revolutionaire sextoy die het seksleven van zowel mannen als vrouwen naar een hoger niveau tilt. Het is een custom-fit band die is ontworpen om mannen te helpen het volledige potentieel van hun erecties te verbeteren en voor vrouwen om intenser clitorale plezier en orgasmes te beleven. Je kunt de band dragen als een brede ijzeren armband zoals een manchet of polsband. Biceps Band helpt het genot te maximaliseren door te verzachten buikspieren, het hoofd bedekken met meer regionale oppervlakken en het toevoegen van vibratie stimulus.

Hoe gebruik je de Biceps Band?

De Biceps Band past Comfortabel aan bij alle sizes en is gemaakt van kunststof en flexibel staal. Je schuift de kunststof band door de glijmiddel gevulde binnenband en past daarna de metalen schroeven aan naar je maat. Verbind vervolgens het basisstation met een USB kabel voor voeding. U kunt de Biceps Band traditioneel gebruiken om mannen meer erectiestimulatie te geven en voor vrouwen. Als alternatief, kunt u de Biceps Band gebruiken als een slaapgordel, waardoor genot geactiveerd wordt in rust, zonder dat iemand het weet.

Voor wie is de Biceps Band?

De Biceps Band is ontworpen voor absoluut iedereen, van beginners tot gevorderden. Het is ideaal voor koppels die willen variëren en hun seksuele avonturen willen verrijken. Om het meest uit de band te halen, raden we een goede kwaliteit, waterbasisglijmiddel aan voor extra single stimulatie. Biceps Band kan zelfs gebruikt worden door single personen voor .

Hoe verbetert de Biceps Band je seksleven?

De Biceps Band transformeert de manier waarop je seks hebt door het hoofd te bedekken met meerdere regionale oppervlakken. Dit verhoogt de sensorische stimulatie en helpt om scherpere en intensere sensaties te ervaren. Bovendien, door de verzachting van buikspieren, kan de penetratie dieper in de vinden en versterkt de erecties bij mannen. Bij vrouwen helpt de band om hun individuele genot te stimuleren, met name bij clitorale stimulatie.

Met welke andere sextoys en speeltjes kan de Biceps Band gebruikt worden?

De Biceps Band is super flexibel en kan gecombineerd worden met andere sextoys en speeltjes. Je kunt het gebruiken met 's en krachtige om extra stimulatie te krijgen. U kunt het ook gebruiken met genotbalken voor flexibilitietraining om meer soepelheid te bereiken.

Hoe reinig je de Biceps Band?

Reinig de Biceps Band altijd na elk gebruik met milde antibacteriële zeep en warm water. Gebruik een zachte doek om ervoor te zorgen dat alle resterende bacteriën uit het oppervlak worden verwijderd. Om het in perfecte staat te houden, laat de Biceps Band drogen na elke reiniging.

Probeer de Biceps Band nu!

Heb je zin om je seksleven te verrijken? Probeer de unieke eigenschappen van de Biceps Band vandaag nog! Geniet van intenser genot en neem uw seksleven naar een hoger niveau. Koop nu je Biceps Band bij onze seksshop Ladykiller.nl!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

7423522649657