De perfecte clit , Better Than Your Ex – Clitherapy Vibrator, is ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar een unieke en intensief bevredigende ervaring tijdens het spelen in bed. Deze krachtige speeltje voor volwassenen biedt verschillende niveaus van vibrerende verlichting om je meer stimulatie te bieden, en dankzij de speciale snelheidsregeling aan de bovenkant, kun je de kracht brutaal instellen als je wilt. Of je nu solo of met een partner speelt, de Clitherapy Vibrator zal je intens klaar laten komen.

Eigenschappen:
• Krachtig vibreren – De Clitherapy Vibrator levert intense vibraties om je intenser orgasme te geven
• Verschillende snelheden – Geniet van vier verschillende instellingen van zachte vibraties tot intense vibrerende schokken.
• Uniek ontwerp – Met een contouren vorm en een comfortabele handgreep, is de Clitherapy Vibrator gemakkelijk te gebruiken.
• Flexible coil – De flexibele coil masseert de zachtjes
• Waterproof – Geniet met de Clitherapy Vibrator in bad of in het zwembad!

Wat is de Better Than Your Ex – Clitherapy Vibrator?

De Better Than Your Ex – Clitherapy Vibrator is een krachtige en innovatieve dual stimulation clitoris intrigerend speeltje ontworpen om je ervaring tijdens het spelen in bed te verbeteren. Dit speciale vibrator speeltje is gemaakt om te vibreren en pulseren met vier verschillende instellingen van zachte vibraties tot intense vibrerende schokken. Het unieke design met contourenvorm en comfortabele handgreep zorgen ervoor dat de massa u makkelijk kunt houden. De flexibele coil in de vorm van een slang zorgt voor een comfortabele stimulerende massage die uw clitoris kietelt. Perfect voor zowel solo-speel als gedeelde plezier, de Clitherapy Vibrator is ook waterproof, dus je kunt het in het bad of zwembad gebruiken.

Hoe kan de Better Than Your Ex – Clitherapy Vibrator gebruikt worden?

De Better Than Your Ex – Clitherapy Vibrator is perfect voor elke seksuele gelegenheid, of je nu solo-spellen of met een partner. De traploze snelheidsregelknop aan de bovenkant geeft je complete controle over de kracht van de vibraties, zodat je de kracht en intensiteit kunt bijstellen naar je comfortniveau. De verschillende instellingen bieden je veel mogelijkheden om te experimenteren met wat je leuk vindt.

Voor wie is de Better Than Your Ex – Clitherapy Vibrator bedoeld?

Deze unieke en innovatieve speeltje is bedoeld voor volwassenen die hun seksuele ervaring willen verbeteren. Of het nu gaat om alleen te spelen of samen met een partner, de Better Than Your Ex – Clitherapy Vibrator is een uitstekende optie om je seksleven een beetje meer pit te geven. De krachtige vibraties stimuleren je clitoris en energize je als geen andere speeltje. Dankzij de flexibele coilmassage voelt de Clitherapy Vibrator heerlijk zacht en comfortabel, dus je weet zeker dat je troost en genot krijgt.

Hoe kan de Better Than Your Ex – Clitherapy Vibrator je seksleven verbeteren?

De Better Than Your Ex – Clitherapy Vibrator heeft veel voordelen als het gaat om het verbeteren van je seksleven. Met de krachtige vibratie en het unieke ontwerp kies je precies de juiste instellingen voor je clitoris. De verschillende instellingen geven je de vrijheid om te experimenteren met wat je lekker vindt. De kleine, maar krachtige motor biedt intense vibraties die je sensationeel zullen voelen. Bovendien is de waterdichte ontwerp ook een bonus, aangezien het je nog meer opties biedt tijdens het spel.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Better Than Your Ex – Clitherapy Vibrator gebruiken?

De Better Than Your Ex – Clitherapy Vibrator is de perfecte aanvulling op een seksspeeltjes toolbox en er zijn tal van opties als het gaat om het combineren met andere speelgoed. Als je alleen speelt, kun je de Clitherapy Vibrator gebruiken in combinatie met een of plug voor extra stimulatie. Als je met een partner speelt, kun je het Clitherapy Vibrator gebruiken samen met, of in plaats van , een penisring. Je kunt ook de vibrator gebruiken tijdens het of bij het gebruik van andere speeltjes. Bovendien, als je een partner hebt met een penis, volgt de vibrator ook de contouren van de penis, waardoor je extra plezier ervaart.

Hoe moet de Better Than Your Ex – Clitherapy Vibrator gereinigd worden?

Zorg voor je seksspeeltje is heel belangrijk, omdat het kan helpen je geslachtsorganen gezond te houden. Het reinigen van de Clitherapy Vibrator is zeer eenvoudig. Na gebruik moet u de betere dan je Ex – Clitherapy Vibrator met warm water en een milde zeep afspoelen en afdrogen met een schone doek. Vergeet niet om de batterijopening goed te reinigen. Als u veelvuldig gebruik maakt van het seksspeeltje kan het nuttig zijn om een seksspeeltjescleaner te gebruiken.

Aanbeveling

De Better Than Your Ex – Clitherapy Vibrator is verkrijgbaar in onze seksshop Ladykiller.nl. Als je op zoek bent naar een goede speeltje dat je wat uniek plezier kan bieden, dan is de Better Than Your Ex – Clitherapy Vibrator de perfecte keuze. Met de krachtige vibrerende pulsaties, de verschillende instellingen, en de flexibele coilmassage, krijg je nog meer stimulatie en genot. Probeert het om te ervaren wat deze clit vibrator voor je seksleven zou kunnen doen!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8436562014025