Jouw seksuele avonturen hebben een stijlvol tintje nodig? Voor iedereen die het exotisch, provocerend en betoverend wil maken, is er de Betoverende Halter Catsuit en G-string – Neonroze. Dit push-up-setje bestaat uit een catsuit en G-string en is een must-have voor koppels die de meest intense en verrukkelijke nachten willen beleven. Hier volgen de eigenschappen van Betoverende Halter Catsuit en G-string – Neonroze:

• Betoverende halter catsuit met push-up-top.
• De catsuit is gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor het duurzaam en comfortabel zit.
• Ingebouwde Brede elastische band met klittenrheeftn sluitingen.
• Een met grote plezierstrekkers voorzien knop in de crotch.
• Een robuuste, verankerde stof met een stevig elastisch touw voor de betoverende look.
• Strechbare G-string.
• UV-actief. Onweerstaanbaar om te laten stralen in het donker.

Wat is de Betoverende Halter Catsuit en G-string – Neonroze?

Betoverende Halter Catsuit en G-string – Neonroze is een catsuit en G-string ensemble dat gemaakt is van hoogwaardig materiaal. De catsuit heeft een push-up top met ingebouwde verstelbare elastische band en een robuuste verankerde stof met een stevig elastisch touw, voor optimale betoverende look. De catsuit is verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. Gekoppeld met de met grote plezierstrekkers voorziene knoop in de crotch en de ultravibrante G-string, kan dit setje jouw avonturen een stijlvol tintje geven.

Hoe kan Betoverende Halter Catsuit en G-string – Neonroze gebruikt worden?

Betoverende Halter Catsuit en G-string – Neonroze kan worden gebruikt voor een veelheid aan seksuele avonturen. Het is perfect voor koppels die zijn op zoek naar wat extra plezier. Dankzij de met grote plezierstrekkers voorziene knoop in de crotch, kunnen koppels samen experimenteren met verschillende hoogtes en posities. Verder kunnen ze zich veilig voelen door de klittenband sluitingen, die je seksspeeltje op zijn plaats houden.

Voor Wie is de Betoverende Halter Catsuit en G-string – Neonroze Bedoeld?

De Betoverende Halter Catsuit en G-string – Neonroze is bedoeld voor iedereen die het exotisch en betoverend wil maken. Of je nu een avontuurlijke beginner of een bold explorer bent, de catsuit en G-string zijn perfect voor koppels die hun honger naar intense en verrukkelijke nachten willen stillen. Dit push-up setje is met name geschikt voor koppels die hun seksuele belevingen willen vergroten.

Hoe kan Betoverende Halter Catsuit en G-string – Neonroze je seksleven Verbeteren?

De Betoverende Halter Catsuit en G-string – Neonroze bieden veel mogelijkheden om je seksleven naar het volgende niveau te brengen. Door de ingebouwde verstelbare elastische band met klittenband sluitingen en het robuuste, verankerde stof met een stevig elastisch touw, kunnen koppels experimenteren met de meest intense en verrukkelijke seksuele belevingen. Verder is het ultrolichte materiaal zacht, stretchy en zeer comfortabel – een geweldig instapseksspeeltje voor koppels die in hun seksbelevingen het exotische en betoverende willen maken.

Met Welke Andere Toys en Speeltjes Kunnen We de Betoverende Halter Catsuit en G-string – Neonroze Gebruiken?

De Betoverende Halter Catsuit en G-string – Neonroze zijn perfect om te combineren met andere seksspeeltjes. Je kan de catsuit en G-string gebruiken met verenboogjes, en voor een vrolijker kant. Of je kan het combineren met Kegel Trainers of voor een nog betoverendere seksuele ervaring.

Hoe Moeten we de Betoverende Halter Catsuit en G-string – Neonroze reinigen?

De Betoverende Halter Catsuit en G-string – Neonroze moeten met warm water en milde, pH neutrale genitale zeep worden schoongemaakt. Pas daarna mag ze worden afgeveegd met een schone handdoek. We raden aan om het materiaal niet stevig uit te wringen, maar voorzichtig op te vouwen. Laat het dan drogen op een koele, droge plek, voordat je het weer opslaat.

Probeer de Betoverende Halter Catsuit en G-string – Neonroze en Koop bij Ladykiller.nl

Ben je enthousiast geworden over de Betoverende Halter Catsuit en G-string – Neonroze? De catsuit en G-string zijn perfect voor koppels die hun seksuele belevingen willen vergroten. Bestel de Betoverende Halter Catsuit en G-string – Neonroze vandaag nog en ervaar zelf de intense sensatie bij elke sensuele beweging. Een guaranteed pleasure! Dit en vele andere seksspeeltjes kun je online bestellen in onze geraffineerde seksshop Ladykiller.nl. Wij bieden snelle discrete levering, dus je kunt heerlijk genieten van je seksspeeltje binnen twee werkdagen! Surprise je partner met de Betoverende Halter Catsuit en G-string – Neonroze en maak je wildste fantasieën werkelijkheid!

Kledingmaat

,

Merk

Materiaal

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

657447311901