Met de Bella Jackhammer – Kont- en Vagina Masturbator stap jij de wereld van speeltjes, en vrijgezelle avonturen binnen. Met deze revolutionaire speeltje creëer je zelf een relaxte en erotische ervaring waar je van kan genieten zonder dat je een partner nodig hebt. Drie verschillende formaten openingen en tien verschillende vibratorstanden maken het speeltje geschikt voor iedereen. De Bella Jackhammer – Kont- en Vagina Masturbator is erotische seksspeeltje dat vooral gemaakt is om je seksleven te upgraden of als soloseks speelkameraadje te dienen. Geniet van de vele mogelijkheden die deze uniek uitziende kont- & vaginamasturbator te bieden heeft.

Eigenschappen van Bella Jackhammer – Kont- en Vagina Masturbator

• Verschillende openingen voor een perfecte pasvorm
• Tien verschillende vibratiestanden
• Getest worden op kwaliteit en veiligheid
• Gemaakt van 100% medisch siliconen
• Non-porous en Phthalate-Free
• Afmetingen: 20 cm lang, 12 cm breed, 7 cm hoog

Wat is de Bella Jackhammer – Kont- en Vagina Masturbator?

Wat is de Bella Jackhammer – Kont- en Vagina Masturbator?

De Bella Jackhammer – Kont- en Vagina Masturbator is een revolutionaire erotische speeltje dat ontworpen is om je seksleven te upgraden. Het ontwerp is erop gericht om de mannelijke geslachtsorganen te stimuleren. De openingen in de Bella Jackhammer zijn op drie verschillende maten geformeerd waardoor ze perfect passen bij de penislengte.

Hoe wordt Bella Jackhammer – Kont- en Vagina Masturbator gebruikt?

Het is heel eenvoudig om Bella Jackhammer – Kont- en Vagina Masturbator te gebruiken, plaats de penis in het openingsdeel en beweeg de speeltje met de hand of voet om de gewenste mate van stimulatie te ervaren. Voor diegenen die meer controle willen hebben, kan het speeltje op verschillende vibratoringsstanden worden ingeschakeld .

Voor wie is de Bella Jackhammer – Kont- en Vagina Masturbator bedoeld?

Bella Jackhammer – Kont- en Vagina Masturbator is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar manieren om hun seksleven te upgraden. Of je nu alleen op zoek bent naar opwindende nieuwe manieren om jezelf te bevredigen of een partner zoekt die intieme en erotische avonturen wil vlogen, de Bella Jackhammer – Kont- en Vaginas Masturbator biedt voor iedereen een perfecte manier om meer plezier te ervaren.

Hoe kan de Bella Jackhammer – Kont- en Vagina Masturbator het seksleven verbeteren?

De Bella Jackhammer – Kont- en Vagina Masturbator is ontworpen om je nieuwe plezier te bieden in je seksleven. Het is een verrijkende en avontuurlijke manier om je mannelijke geslachtsorganen te stimuleren. Door het experimenteren met patroon en standen van de vibratie kan de gebruiker nieuwe seksueel voldoening ervaren. Het is perfect voor de ratrace van de moderne wereld, waarin het gebrek aan vrije tijd een issue is. Met de Bella Jackhammer – Kont- en Vagina Masturbator hoef je geen partner te hebben om je seksueel te bevredigen.

Met welke andere speeltjes en toys kan de Bella Jackhammer – Kont- en Vagina Masturbator gebruik worden?

De Bella Jackhammer – Kont- en Vagina Masturbator is perfect te combineren met andere speeltjes met als doelj om het seksuele plezier te vergroten. De combi met andere erotische speeltjes kan je seksleven een boost geven die ervoor zorgt dat jij je eigen verbazing zult overstijgen. Dus als je op zoek bent naar een manier om jouw avonturen te verrijken, zou het gebruik van deze twee speeltjes een grote verbetering kunnen betekenen.

Hoe moet de Bella Jackhammer – Kont- en Vagina Masturbator worden gereinigd?

Om de levensduur van de Bella Jackhammer – Kont- en Vagina Masturbator te verlengen, zou het schoon en proper worden gehouden. Gebruik geen agressieve producten om het te reinigen maar gebruik lauw water of een milde toy cleaner. Het reinigen van speeltjes zou consistent moeten zijn en aandacht van de gebruiker vragen om bacterie-infecties en irritatie van de huid te voorkomen.

Probeer de Bella Jackhammer – Kont- en Vagina Masturbator bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een speeltje dat geschikt is om jouw seksleven te upgraden, dan is de Bella Jackhammer – Kont- en Vagina Masturbator zeker iets voor je. De variatie aan vibratie-instellingen en de verfijning van het materiaal maken het tot een perfecte manier om met alleen of met je partner nieuwe en uitdagende erotische avonturen aan te gaan. Bestel deze speeltje nu bij Ladykiller.nl en geniet van een ongeëvenaarde ervaring.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

653078939408