Bedside Companions – 5 Verschillende Vibrators

Verwen jezelf met de Bedside Companions – 5 Verschillende Vibrators van Ladykiller.nl

Met de Bedside Companions – 5 Verschillende heeft Ladykiller.nl een ware revolutie veroorzaakt in de wereld van klassieke vibrerende speeltjes en creatieve erotiek. Maak je klaar om je slaapkamerrituelen te veranderen, want met de 5 verschillende vibrators en zachte, slanke stijlen kun je je leven in de slaapkamer een stuk spannender maken. Hier zijn wat van de voordelen van de Bedside Companions – 5 Verschillende Vibrators:

  • Drie verschillende krachtige motoren voor heerlijke stimulatie
  • Vijf verschillende vibrerende patronen in elke
  • Zijdezacht, siliconen oppervlak dat eenvoudig is te reinigen
  • Oplaadbare batterij die eenvoudig op te laden is
  • Gemakkelijk mee te nemen in een delicate, geborduurde damestas

Wat zijn de Bedside Companions – 5 Verschillende Vibrators?

De Bedside Companions – 5 Verschillende Vibrators is een complete collectie “zachte vibrators”, wat betekent dat ze een zijdezacht, fijn siliconen oppervlak hebben waardoor het veel kalmerend aanvoelt dan veel andere vibrators. De set bestaat uit vijf verschillende vibrators die twee verschillende maten hebben om te passen bij elke situatie en ieders comfortniveau.

Gemaakt van lokale materialen, is elke vibrator voorzien van een krachtige motor die vijf verschillende patronen heeft voor een nog gerichter gevoel. Afhankelijk van je energieniveau kun je de vibrator op verschillende standen of patronen instellen voor een andere stimulatie. Het zachte oppervlak geeft je ook een gevoel van luxe dat niet vaak wordt gevoeld bij andere vibrators.

De Bedside Companions – 5 Verschillende Vibrators hebben ook een nette, minimalistische esthetiek die een moderne levensstijl weerspiegelt. Afhankelijk van de sfeer kun je de vibrator naar een van de vele settingen om meer plezier te hebben. De vibrator is ook op te laden via USB dus je hoeft je er nooit zorgen om te maken dat je zonder energie komt te zitten op jouw avontuur.

Hoe gebruik je de Bedside Companions – 5 Verschillende Vibrators?

De Bedside Companions – 5 Verschillende Vibrators is ontwikkeld om je een volledig nieuw plezier te geven tijdens elk slaapkameravontuur. Met de meegeleverde bediening kun je eenvoudig de vibrator instellen op de door jouw gewenste stand of snelheid. Het heeft ook een handig standaardslot dat je kunt vergrendelen zodat je zeker weet dat de vibrator op een veilige omgeving staat.

Als je de Bedside Companions – 5 Verschillende Vibrators gebruikt, kun je ook andere speeltjes uit onze winkel Ladykiller.nl combineren voor een speciaal gevoel. Zelfs als je de vibrerende patronen op hoge snelheid hebt ingesteld, weet je zeker dat de vibrerende motor het lang volhoudt voor meerdere sessies.

Voor wie is de Bedside Companions – 5 Verschillende Vibrators geschikt?

De Bedside Companions – 5 Verschillende Vibrators is geschikt voor mensen van alle genders en orientaties. Of je nu een man of een vrouw bent, alleen of met een partner, de vibrators kunnen je helpen bij je zoektocht naar meer genot in de slaapkamer.

Zoals eerder gezegd, heeft de Bedside Companions – 5 Verschillende Vibrators een mix van verschillende veilige materialen. Dit maakt de vibrator geschikt voor zowel beginners als ervaren speelgoedgebruikers. Net als alle andere vibrators is de lakmoesproef altijd: als het toch niet goed voelt, stop dan zeker.

Hoe kan de Bedside Companions – 5 Verschillende Vibrators je leven in de slaapkamer verbeteren?

Met de Bedside Companions – 5 Verschillende Vibrators kun je direct meer genot uit je slaapkamersessies halen. Doordat je de vibrator kunt combineren met de vele andere speeltjes uit onze winkel Ladykiller.nl, kun je eindeloos experimenteren met verschillende stijlen en snelheden om je avonturen spannender te maken.

We hebben ook verschillende geweldige demonstratiefilmpjes opgesteld die je kunt gebruiken om creatieve ideeën op te doen voor je volgende sessie. Resultaat? Deset van speeltjes is ongelooflijk aanpasbaar – en eenvoudig te houden – voor ongelooflijk veel genot.

Reinigen en opbergen van de Bedside Companions – 5 Verschillende Vibrators

Het oppervlak van de Bedside Companions – 5 Verschillende Vibrators is gemaakt van siliconen, wat betekent dat het gemakkelijk te reinigen is met een milde zeepoplossing. Na gebruik kun je de vibrator gemakkelijk in een discrete geborduurde damestas opbergen, wat een mooi gebaar is naar vrouwenemancipatie.

Daarnaast is de Bedside Companions – 5 Verschillende Vibrators ook een geweldige manier om je slaapkamerrituelen te verrijken. Met zijn krachtige motor en zacht, aantrekkelijk oppervlak is het een perfecte keuze als je op zoek bent naar een upgraded avontuur.

Als je op zoek bent naar een andere manier om je leven in de slaapkamer leuker te maken, check dan ook de andere categorieën aan speeltjes die Ladykiller.nl te bieden heeft. Van klassieke speeltjes tot indrukwekkende -kits – er is iets voor iedereen!

Als je genoeg hebt gelezen en nu klaar bent voor een nieuw avontuur, waarom probeer je dan niet de Bedside Companions – 5 Verschillende Vibrators uit in onze winkel Ladykiller.nl? Er is geen lange wachttijd en je kunt zowel online als offline winkelen. Wat wil je nog meer?

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

4890888020759