Flex 5+ – Lilac is een opwindend, revolutionair sextoy, gemaakt om paren de meest intense clitorale orgasmes te laten ervaren. De G-Spot Flex 5+ – Lilac is een draadloos, oplaadbaar vingerstimulator – dat eruit ziet als een slimme ring. De G-Spot Flex 5+ – Lilac is een van de meest getalenteerde sextoys die er bestaan, gezien de vele mogelijkheden die het biedt. Hieronder een overzicht van de eigenschappen van G-Spot Flex 5+ – Lilac:

  • Gemaakt van -safe siliconen en ABS plastic
  • Aanpasbare en sterke trillingen
  • Vrij van BPA, ftalaat en nikkel
  • Verbeterde G-spot stimulatie
  • 100% waterproof waardoor makkelijk te reinigen
  • Kan gebruikt worden op zowel de als de G-Spot
  • Oplaadbaar via USB

Wat is de G-Spot Flex 5+ – Lilac?

G-Spot Flex 5+ – Lilac is een krachtige en flexibele vingerstimulator – vibrator voor directe G-spot stimulatie. De G-Spot Flex 5+ – Lilac is perfect ontworpen om de juiste G-spot stimulatie te bieden. Met de G-Spot Flex 5+ – Lilac kun je met één vinger je G-spot te stimuleren, waar het aan verschillende krachtige vibratiepatronen kan worden aangepast. De G-Spot Flex 5+ – Lilac heeft een bijzondere vorm met twee flexibele ‘vingers', waardoor de vibratiepatronen gemakkelijk worden bepaald. Door de siliconen cover heeft de G-Spot Flex 5+ – Lilac een zacht gevoel, terwijl de flexibele vingers gemakkelijk de juiste plaats vinden. De G-Spot Flex 5+ – Lilac is ook vrij van BPA, ftalaat en nikkel, waardoor het body-safe is. Door het 100% waterproof ontwerp is de G-Spot Flex 5+ – Lilac ook de perfecte aanvulling om tijdens seks en douchen mee te spelen.

Hoe gebruik je de G-Spot Flex 5+ – Lilac?

Het gebruik van de G-Spot Flex 5+ – Lilac is heel eenvoudig in gebruik. Om de G-Spot Flex 5+ – Lilac te gebruiken, hou je de G-Spot Flex 5+ – Lilac stevig vast met je vinger of duim en plaats je de G-Spot Flex 5+ – Lilac direct op de clitoris of G-spot. Druk lichtjes op de bediening en selecteer het gewenste vibratiepatroon. Vervolgens moet je de G-Spot Flex 5+ – Lilac draaien of de vibratiestrongen aanpassen totdat je de vibratie sessie optimaal ervaart. Je kunt de G-Spot Flex 5+ – Lilac ook gebruiken in combinatie met andere sextoys of speeltjes om je seksleven te verrijken.

Voor wie is de G-Spot Flex 5+ – Lilac bedoeld?

De G-Spot Flex 5+ – Lilac is bedoeld voor koppels en vrouwen die op zoek zijn naar meer spanning en plezier in hun seksleven. Door de krachtige verschillende vibratiepatronen is de G-Spot Flex 5+ – Lilac perfect om je clitorale orgasmes te verbeteren. De G-Spot Flex 5+ – Lilac is ook ontworpen om gemakkelijk te worden bediend, zodat privemomenten in de slaapkamer worden ontmoedigd. Hierdoor kunnen paren gemakkelijk variëren hun seksspeeltje voor intense orgasmen.

Hoe kan de G-Spot Flex 5+ – Lilac je seksleven verbeteren?

De G-Spot Flex 5+ – Lilac is perfect ontworpen om je seksleven te verrijken. Door de speciale vorm en draaimogelijkheden biedt de G-Spot Flex 5+ – Lilac directe G-spot stimulatie. Door de extra vermogen en krachtige trillingen kun je de G-Spot Flex 5+ – Lilac gebruiken om je orgasmes te verhogen. Ook is deze sextoy vrij van BPA, ftalaat en nikkel, waardoor je zeker bent dat je de G-Spot Flex 5+ – Lilac veilig kunt gebruiken.

Met welke andere speeltjes en toys je G-Spot Flex 5+ – Lilac kan gebruiken?

De G-Spot Flex 5+ – Lilac is een van de meest veelzijdige sextoys omdat het zowel alleen als in combinatie met andere sextoys kan worden gebruikt. Je kunt bijvoorbeeld een gebruiken in combinatie met de G-Spot Flex 5+ – Lilac voor extra stimulatie. Ook kan je de G-Spot Flex 5+ – Lilac gebruiken met plugs en voor intenser genot. Of met je partner in bed, door de G-Spot Flex 5+ – Lilac met je vinger direct in het lichaam te steken.

Hoe moet je G-Spot Flex 5+ – Lilac reinigen?

Net zoals elk ander sextoy heeft ook de G-Spot Flex 5+ – Lilac een goede reiniging nodig. Om de G-Spot Flex 5+ – Lilac te reinigen, laad je de sextoy eerst volledig op. Vervolgens verwijder je de siliconen cover van de flexibele vingers met behulp van een warm washandje en antibacteriële zeep. Spoel vervolgens af met warm water en laat het te luchten in de open lucht. Als je klaar bent, kun je de G-Spot Flex 5+ – Lilac opbergen in een zachte doek of een zacht case.

Probeer G-Spot Flex 5+ – Lilac van Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een sextoy die directe G-spot stimulatie biedt met verschillende trillingen en vibratiepatronen, dan is de G-Spot Flex 5+ – Lilac de perfecte aanvulling op jouw seksleven. Probeer de G-Spot Flex 5+ – Lilac vandaag nog bij Ladykiller.nl en ervaar hoe intens koppels de meest intense orgasmes kunnen bereiken.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8714273494894