Heb je wel eens gehoord van de gouden Smooth ? Deze 7 inch (17cm) lange dildo is een van de meest veelbelovende seksspeeltjes van 2020, met een ultra-gevoelige G-spot-top die voor intense seksuele stimulatie zorgt. In deze productbeschrijving laten we de mogelijkheden van de dildo zien:

Eigenschappen van Smooth G-Spot Dildo – 7” / 17 cm – Rose Gold:
– Verschillende vibratiepatronen voor een intense stimulatie van je G-spot
– Een unieke rose gouden kleur
– Uiterst flexibel voor optimaal gemak van gebruik
– Waterproof en hygiënisch voor veilig gebruik
– Extra ribbels voor een intens verademend gevoel

Wat is de Smooth G-Spot Dildo?

De Smooth G-Spot Dildo is een uniek seksspeeltje ontworpen om de meest intieme plekjes van je lichaam te prikkelen. De 7 inch (17cm) lange rose gouden dildo is gemaakt van zeer flexibel materiaal, waardoor je jezelf gegarandeerd stimulatie kan bieden. De dildo heeft ook een extra grote G-spot top, die speciaal is ontworpen om je meest pijnlijke plekjes te masseren. Je kunt kiezen uit verschillende vibratiepatronen die de stimulatie nog verder intenser maken.

Hoe gebruik je Smooth G-Spot Dildo – 7” / 17 cm – Rose Gold?

De Smooth G-Spot Dildo is uiterst gemakkelijk te gebruiken. Voordat je begint, smeer je de dildo in met een . Hierdoor ben je zeker dat je de dildo comfortabel en gemakkelijk kunt gebruiken. Als je klaar bent, verwijder je het glijmiddel en spoel je de dildo af met warm water.

Begin vervolgens met het masseren van je meest intieme plekjes. Doe dit langzaam en controleer regelmatig of je je comfortabel voelt. Speel met het trillen en zorg dat je zo het meeste uit de dildo haalt.

Voor wie is de Smooth G-Spot Dildo – 7” / 17 cm – Rose Gold?

De Smooth G-Spot Dildo is perfect voor elke man of vrouw die op zoek is naar een intensere seksuele ervaring. Het is een eenvoudig, maar zeer krachtig seksspeeltje dat de meest gevoelige plekjes van je lichaam stimuleert. Met de unieke G-spot top is de dildo perfect voor iedereen die op zoek is naar een intense -, g spot- of anal massage.

Hoe kan de Smooth G-Spot Dildo – 7” / 17 cm – Rose Gold je seksleven verbeteren?

Met de Smooth G-Spot Dildo – 7” / 17 cm – Rose Gold kun je de meest intieme plekjes van je lichaam masseren, waardoor je je seksleven naar een hoger niveau tilt. De dildo is perfect voor het pijnlijke, maar zeer gevoelige G-spot en de extra grote top zorgt voor een extra diepe, intens masage. De verschillende vibratiepatronen maken de ervaring nog sensationeler.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Smooth G-Spot Dildo – 7” / 17 cm – Rose Gold gebruiken?

De Smooth G-Spot Dildo – 7” / 17 cm – Rose Gold is ideaal om te combineren met andere seksspeeltjes en toys. Het is bijvoorbeeld een geweldige aanvulling op clitoris stimulators, en . Zo kun je je seksuele escapades nog verder intenser maken.

Hoe moet je de Smooth G-Spot Dildo – 7” / 17 cm – Rose Gold reinigen?

Reinigen van de Smooth G-Spot Dildo – 7” / 17 cm – Rose Gold is uiterst eenvoudig. Voordat je begint, verwijder je alle eventueel op de dildo aanwezige glijmiddel en spoel hem af met warm water. Vervolgens giet je er reinigingsmiddel op en laat je de dildo daarna drogen.

Probeer de Smooth G-Spot Dildo – 7” / 17 cm – Rose Gold en koop hem bij Ladykiller.nl!

De Smooth G-Spot Dildo is het perfecte seksspeeltje voor een intense seksuele ervaring. De dildo biedt een perfecte mix tussen comfort en stimulatie, waardoor je optimale seksuele bevrediging ervaart. Koop de dildo nu bij Ladykiller.nl, de beste seksshop voor al jouw seksspeeltjes en -toys!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8714273494610