Ben je op zoek naar een sensueel sextoy? Dan is de Bareskin met Ballen – 25,5 cm precies wat je zoekt! Deze unieke sextoy wordt geleverd in een luxe koffer en heeft een verrassend leuk design. De Bareskin Dildo met Ballen – 25,5 cm heeft een aantal bijzondere eigenschappen:

• 25,5 cm lang
• Gemaakt van soepel siliconen
safe
• Waterproof
• Zachte afwerking
• Stimulerende noppen

Wat is een Bareskin Dildo met Ballen – 25,5 cm?

De Bareskin Dildo met Ballen -25,5 cm is een zeer kwalitatief sextoy dat voelt als een tweede huid. Deze dildo heeft een lange, gebogen stang die speciaal is ontworpen om je te bereiken. Het is gemaakt van zacht siliconen, waardoor het aanvoelt als een echte penis. De speciale plekken op het oppervlak zorgen voor extra stimulatie. De dildo heeft niet alleen een verzonken kop, maar ook twee kleine kogels aan het einde die je bij gebruik extra stimulatie geven.

Hoe gebruik je de Bareskin Dildo met Ballen – 25,5 cm?

De Bareskin Dildo met Ballen – 25,5 cm is makkelijk en veilig in gebruik. De lengte van 25,5 cm maakt het mogelijk om de dildo makkelijk te penetreren, zonder dat dit een pijnlijke ervaring wordt. Lees altijd de bijgevoegde handleiding voor de correcte werking. Begin met een beetje glijmiddel en verwarm de dildo in je handen voor een optimaal seksueel genot.

Voor wie is de Bareskin Dildo met Ballen – 25,5 cm?

De Bareskin Dildo met Ballen – 25,5 cm is een perfecte optie voor iedereen die op zoek is naar een comfortabel en kwalitatief sextoy. Het kijkontwerp en de luchtige elementen maken de dildo een ideale optie voor mannen en vrouwen.

Hoe verbetert de Bareskin Dildo met Ballen – 25,5 cm je seksleven?

De Bareskin Dildo met Ballen – 25,5 cm verhoogt je seksueel genot door het gemaakt is van soepel siliconen. De speciale afwerking en de speciale verzonken kop zorgen voor extra stimulatie op de juiste plekken. Door de lange stang en de kogels aan het einde kun je perfect je G-spot bereiken.

Met welke andere speeltjes en toys kan ik de Bareskin Dildo met Ballen – 25,5 cm gebruiken?

De Bareskin Dildo met Ballen – 25,5 cm kan in combinatie met andere speeltjes en toys voor extra seksueel genot gebruikt worden. Denk hierbij aan , anaalpluggen, prostaat massagers, en meer.

Hoe moet je de Bareskin Dildo met Ballen – 25,5 cm reinigen?

De Bareskin Dildo met Ballen – 25,5 cm moet je met warm water en een milde zeep reinigen, en daarna afspoelen met lauwwarm water. Controleer voor het gebruik, na het reinigen en na een tijdje om de dildoschoon te checken of er geen barsten of andere beschadigingen zijn.

Probeer de Bareskin Dildo met Ballen – 25,5 cm zelf en shop bij Ladykiller.nl!

Dus als je op zoek bent naar een stijlvol sextoy met veel potentieel, dan is de Bareskin Dildo met Ballen – 25,5 cm de perfecte keuze voor jou. Probeer deze dildo nu zelf en shop deze vandaag nog bij Ladykiller.nl. Shop je liever eerst rond en heb je nog vragen over de Bareskin Dildo met Ballen – 25,5 cm, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

653078941289, 653078941302