Een met een realistisch design dat je een ultieme seksuele ervaring bezorgt – dat is de Bareskin Dildo met Ballen – 20,5 cm. Deze is voorzien van een levensecht ontwerp met ‘life-like' textuur voor een aangename seksuele ervaring. Met een lengte van 20,5 cm is de Bareskin Dildo met Ballen – 20,5 cm de perfecte vibrator voor zowel beginnende als gevorderde seksspeeltjes liefhebbers. Hieronder zullen de verschillende eigenschappen, voordelen en kenmerken van de Bareskin Dildo met Ballen – 20,5 cm verder uitgelegd worden.

Eigenschappen van de Bareskin Dildo met Ballen – 20,5 cm:
– Lengte: 20,5 cm
– Diameter: 4 cm
– Gemaakt van stevig rubber voor de levensechte sensatie
– Geschikt voor zowel vaginale als anale stimulatie
– Voorzien van een sterke zuignap
– Gemakkelijk te reinigen met warm water en milde zeep
– Phthalate en latexvrij materiaal

Wat is Bareskin Dildo met Ballen – 20,5 cm?

De Bareskin Dildo met Ballen – 20,5 cm is de perfecte vibrator voor intens genot als je van realistische speeltjes houdt. Met een levensecht design voorzien van realistische gestempelde aders en , voelt deze vibrator aan alsof het een echte penis is. De Bareskin Dildo met Ballen heeft een natuurlijke look en feel voor een authentieke seksuele ervaring. Hij is gemaakt van flexibel rubber voor een comfortabele penetratie.

Hoe kan je de Bareskin Dildo met Ballen – 20,5 cm gebruiken?

De Bareskin Dildo met Ballen – 20,5 cm is het perfecte seksspeeltje om alleen of met je partner te gebruiken. We raden je aan om een glijmiddel te gebruiken voor een optimaal comfort. Inserteren van deze dildo is gemakkelijk te doen en daarnaast biedt hij de mogelijkheid om je vagina stevig en diep te penetreren. Speciaal voor de zelfverzekerde vrouw is de Bareskin Dildo met Ballen – 20.5cm perfect voor anale stimulatie.

Voor wie is de Bareskin Dildo met Ballen – 20,5 cm bedoeld?

De Bareskin Dildo met Ballen – 20.5cm is het perfecte seksspeeltje voor iedereen die van realistische speeltjes houdt. Het levensechte uiterlijk van deze dildo is het perfecte speeltje als je alleen alleen of met je partner wilt genieten van krachtige vibraties. De brede basis doet bovendien dienst als stevige handvat om de dildo bij anale stimulatie mee vast te houden.

Hoe kan de Bareskin Dildo met Ballen – 20,5 cm je seksleven op een hoger niveau tillen?

De Bareskin Dildo met Ballen – 20,5 cm kan je seksleven een boost geven. De dildo geeft je met zijn life-like designs enorme seksuele stimulatie voor intense orgasmes. Het lange en dikke design richting naar het sensationele gevoel en de witharige zuignap op de onderkant biedt de mogelijkheid om de dildo vast te maken op glad oppervlak voor een spectaculaire ervaring.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de Bareskin Dildo met Ballen – 20,5 cm gebruiken?

De Bareskin Dildo met Ballen – 20,5 cm is gemakkelijk te combineren met andere speeltjes en toys. Het voorbeeldige materiaal van de vibrator betekent dat je hem kunt gebruiken in combinatie met een strap-on harness. Daarnaast kun je in combinatie met de dildo ook toys zoals , of gebruiken voor nog meer genot.

Hoe moet je de Bareskin Dildo met Ballen – 20,5 cm reinigen?

Zorg ervoor dat de Bareskin Dildo met Ballen – 20,5 cm goed gereinigd wordt voor en na ieder gebruik. Reinig de dildo met warm water en een milde zeep en gebruik hierna een speeltjescleaner voor een ultieme hygiëne. Droog de dildo af met een handdoek of laat hem lucht drogen voordat je de vibrator weer opbergt.

Probeer de Bareskin Dildo met Ballen – 20,5 cm en koop hem bij Ladykiller.nl

Wil je een realistische seksspeeltjes ervaring beleven? Probeer de Bareskin Dildo met Ballen – 20.5cm en koop ‘m hier in onze seksshop Ladykiller.nl. Wij bieden je een breed assortiment aan en seksspeeltjes van de hoogste kwaliteit voor de meest gunstige prijs. Op onze website vind je altijd een seksspeeltje wat bij jouw seksuele wensen aansluit. Koop je Bareskin Dildo met Ballen vandaag nog bij Ladykiller.nl en ontdek wat deze dildo je allemaal te bieden heeft.

Merk

,

Verpakking in cm

,

Kleur

,

Barcode

653078941227, 653078941241