Geniet van een intens seksleven met de Bareskin – 20,5 cm, dé perfecte aanvulling voor jouw erotische avonturen. Deze luxe dildo biedt veel nieuwe mogelijkheden en is een uitstekend seksspeeltje voor zowel singles als partners. Met zijn 20,5 cm is de Bareskin Dildo – 20,5 cm precies groot genoeg om diep in je te kunnen komen. Deze stevige, veerkrachtige dildo heeft een realistische look en voortreffelijke kenmerken zoals:

– 20,5 cm groot;
– Realistische bevestigingsring voor betere controle;
– Ultrastil design;
– Geschikt voor BOTH-partners;
– Onderuit te draaien handvat;
– Eenvoudig te gebruiken en reinigen.

Wat is de Bareskin Dildo – 20,5 cm?

Bareskin Dildo – 20,5 cm is een extra krachtige, stevige dildo bedoeld voor singles en koppels. De dildo heeft een maat van 20,5 cm, wat de ideale dikte biedt om je intens te verwennen. Het onderuit te draaien handvat zorgt voor een nog betere controle tijdens je seksuele ervaring. De zachte schacht van de dildo is gemaakt van een flexibel silicone en heeft een realistisch uiterlijk. Dit maakt de dildo leuk om te gebruiken tijdens de meest wilde .

Hoe gebruik je de Bareskin Dildo – 20,5 cm?

De Bareskin Dildo – 20,5 cm is eenvoudig te gebruiken als een traditionele dildo. Breng wat glijmiddel aan en geniet van de stevige kern. De Bareskin Dildo – 20,5 cm voelt bijzonder lekker aan bij het anale of vaginale gebruik. Maar dat is niet alles. Door het brede handvat kun je de dildo ook gebruiken voor of . Je kunt deze dildo in verschillende richtingen bewegen om op die manier het meeste plezier te beleven.

Voor wie is de Bareskin Dildo – 20,5 cm?

Met zijn 20,5 cm Rood is de Bareskin Dildo – 20,5 cm bedoeld voor ervaren seksspeelgoed liefhebbers die op zoek zijn naar extra stimulatie. De Bareskin Dildo – 20,5 cm zal je seksleven zeker een boost geven. Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is de Bareskin Dildo – 20,5 cm een prachtig seksspeeltje voor jou.

Hoe kan Bareskin Dildo – 20,5 cm je seksleven verbeteren?

De 20,5 cm lange Bareskin Dildo – 20,5 cm zorgt voor een intense penetratie en orgasmes waar je hele lichaam van gaat lichter. Deze dildo is speciaal ontworpen om je seksuele ervaringen naar een nieuw niveau te brengen en biedt de mogelijkheid om zowel anale, vaginale of prostaatstimulatie te ervaren. Dankzij het onderuit te draaien handvat biedt deze dildo je voldoende controle om zelfs de meest wilde fantasieën tot leven te brengen.

Met welke andere seksspeeltjes en toys kan de Bareskin Dildo – 20,5 cm gebruikt worden?

De Bareskin Dildo – 20,5 cm is een perfecte aanvulling op je collectie seksspeeltjes. Je kunt deze dildo combineren met , anale pluggen of andere penetratiegereedschappen voor maximale stimulatie. Door te experimenteren met de Bareskin Dildo – 20,5 cm ontdek je wat voor jou werkt als het gaat om plezier in bed.

Hoe moet de Bareskin Dildo – 20,5 cm gereinigd en reinigen worden?

De Bareskin Dildo – 20,5 cm is eenvoudig te reinigen. Maak de dildo na elk gebruik goed schoon met een seksspeeltje-veilig reinigingsmiddel en warm water. Gebruik geen bijtende stoffen of andere schoonmaakmiddelen bij het reinigen van de Bareskin Dildo – 20,5 cm. Vergeet niet dat je de dildo na het reinigen met een droog doek droog moet vegen.

Waarom de Bareskin Dildo – 20,5 cm proberen en kopen in Ladykiller.nl?

De Bareskin Dildo – 20,5 cm is het perfecte seksspeeltje voor mensen die op zoek zijn naar extra fysieke verzachting en kostbare orgasmes. Geniet jij van intense penetratie, een levensecht design, geweldige controle en prachtige stimulatie? Koop dan de stevige en ultra-stille Bareskin Dildo – 20,5 cm van Ladykiller.nl. Met deze dildo creëer je een unieke seksuele ervaring waar je nog jarenlang over kunt spreken. Onze winkel biedt een uitgebreide selectie van topkwaliteit seksspeeltjes, waaronder dit verleidelijke model. Probeer de Bareskin Dildo – 20,5 cm en verhoog het kwaad tot een nieuw niveau.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

653078941159