Bareskin Dildo – 18 cm: seksspeeltje dat klaar is voor het spel

Geen enkel seksspeeltje zo intiem als de Bareskin – 18 cm, een voorbeeld van perfectie in afmeting. Dankzij de bijzondere, gladde textuur past deze penisreplica zich als geen ander aan aan je lichaam, waardoor je bent klaar voor het spel. Met een perfecte lengte en diameter van 18 cm, en de ideale kromming waarmee je het lekkerste genot kunt beleven, is de Bareskin Dildo – 18 cm een must have voor elke liefhebber van spannende en krachtige seks!

Eigenschappen van de Bareskin Dildo – 18 cm:

• Heerlijke, dunne afmetingen die lekker aanvoelen
• Volledig vervaardigd met gesmeerd siliconen waardoor de Dildo gemakkelijk in te brengen is
• Krachtige vibratie voor extra stimulatie
• Werkt met batterijen of een usb-kabel.
• Geen onnatuurlijk geur, noch schaafwonden.

Hoe gebruik je de Bareskin Dildo – 18 cm?

Bareskin Dildo – 18 cm is gemaakt van siliconen en wordt komt met een om tezamen met andere seksspeeltjes of solo te gebruiken. Als je solo aan de slag gaat, controleer dan of de vibraties uitgeschakeld zijn. Ga liggen en smeer wat glijmiddel aan op je en vagina. Gebruik je reclamefolder om te leren hoe de dildo spannende scènes in je leven kunt brengen. Laat je partner de Bareskin Dildo – 18 cm gebruiken in de om onvergetelijke orale seks te krijgen.

Voor wie is Bareskin Dildo – 18 cm?

De Bareskin Dildo – 18 cm is het perfecte speelkameraadje voor elke seksueel actieve vrouw. Ook stellen die hun seksleven willen spannender maken zijn er gek op. Mensen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van met een stimulerend woord van zoet genot zullen ook plezier beleven aan dit speeltje.

Hoe Bareskin Dildo – 18 cm je seksleven zal verbeteren?

De Bareskin Dildo – 18 cm zal je seksleven verrijken met meer intense orgasmes. Of dat nu met je partner of solo is – het seksspeeltje geeft je betere controle over je lichaam, zodat je in staat bent om te genieten van het aangename en intense plezier. Je kan jezelf nieuwe opwindende aspecten van seks laten ontdekken door de dildo. Ook kan je met de dildo soepele stoten maken en je kunt jezelf aangename vibraties toedienen in je vagina.

Met welke andere seksspeeltjes je de Bareskin Dildo – 18 cm kunt gebruiken?

Bareskin Dildo – 18 cm is een geweldig seksspeelgoed om te gebruiken met andere seksspeeltjes zoals bullet , kleine , klit-pompen, en rosebud clitkrulletjes. Met deze seksspeeltjes erbij krijgt je seksleven een intenser genot en meer plezier.

Hoe je Bareskin Dildo – 18 cm moet reinigen?

Reiniging is heel belangrijk bij alle seksspeeltjes, omdat je wilt voorkomen dat seksueel overdraagbare aandoeningen worden verspreid. Reinig de Bareskin Dildo – 18 cm – 18 cm met warm water en zeep. Kies voor Organische of natuurlijke zeep met geuraroma. Gebruik een speciale glijmiddelreiniger op waterbasis om gemakkelijk alle resten en zweetverontreiniging te verwijderen.

Koop Bareskin Dildo – 18 cm bij Ladykiller.nl

Tijd dat je jezelf een groot plezier doet met Bareskin Dildo – 18 cm! Dit seksspeeltje biedt krachtige trillingen en een opwindend gevoel. Verwen jezelf met het intense genot en de intensiteit die je verdient. Bestel de Bareskin Dildo – 18 cm nu online bij Ladykiller.nl en laat je verrassen door het lekkere seksplezier dat je beleeft met de Dildo. Geniet nu van heerlijke actie met de subtiele vibraties terwijl je je verliest in kalm orgasme-geneugte.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

653078941128