Met de Bareskin – 15 cm heb je een prachtige sextoy die je precies het gevoel geeft je altijd al gewild hebt in jouw intieme momenten. Deze sextoy heeft een realistische uitstraling, voelen en een mooi gevormde schacht waarmee je je solobedrijven of bedrijven met je partner gemakkelijk kunt verhogen. Deze dildo heeft een naar kleur, een stevige constructie en donkerbruine huid die een ware -look and feel geeft.

Deze sextoy heeft verschillende pluspunten waardoor het een perfecte keuze is voor verduidelijking.

Eigenschappen Bareskin Dildo – 15 cm:
– Realistische gevormde schacht
– Gemaakt van zachte siliconen
– Op 100% veiligheid getest
– Hypoallergeen en milieuvriendelijk
– Is 15 cm lang en 3 cm in doorsnee
– Gezegend met een mooie realistische stam
– Perfect voor orale of vaginale stimulatie

Wat is de Bareskin Dildo – 15 cm?

De Bareskin Dildo – 15 cm is een natuurgetrouwe dildo voor solosex of partnered gezelschap dat grotendeels uit zachte siliconen bestaat. Het heeft een mooie donkerbruine huid met een realistische stam waardoor het voor je partner of jezelf een geweldige ervaring kan zijn. De dildo is 15 cm lang en 3cm in doorsnee wat betekent dat je een diepe ervaring kunt beleven zonder je te bekommeren om pijn te voelen.

Hoe kan de Bareskin Dildo – 15 cm gebruikt worden?

De Bareskin Dildo – 15 cm kan voor verschillende toepassingen gebruikt worden zoals orale, vaginale of anale stimulatie. Het is gemaakt van zachte siliconen die soepel en comfortabel aanvoelen. Met de grote stam kun je lekker knijpen en ermee penetreren om zo heerlijke sensaties te krijgen. Het beste van deze unieke dildo is dat je de temperatuur kunt experimenteren en dat de dildo warmte absorbeert, zodat je vaginalen weefsel verheldert en de ervaring extra optimaal maakt.

Aan wie is de Bareskin Dildo – 15 cm bedoeld?

De Bareskin Dildo – 15 cm is het perfecte seksspeeltje voor vrouwen die op zoek zijn naar een effectief en sensationeel seks speeltje dat volledig hoopgevend is en comfortabele ervaring biedt. Het is ook een leuk speeltje voor koppels die op zoek zijn naar nieuwe manieren om elkaar heerlijke sensaties te geven. Deze dildo is een ware opluchting voor mannen en vrouwen, en je kunt er zeker van zijn dat je ermee veel plezier zult beleven.

Hoe kan de Bareskin Dildo – 15 cm je seksleven verbeteren?

De Bareskin Dildo – 15 cm is ontworpen om je een sensationele ervaring te geven. De dildo is zo gemaakt dat diep penetreren comfortabel aanvoelt. De gezegende stam maakt het gemakkelijk om te knijpen en zoheerlijke sensaties te ervaren. De zachte siliconen materiaal voelt veilig en hygiënisch aan terwijl je het absorbeert; en tegelijkertijd absorbeert de texturen warmte en versterkt het je vaginalen weefsel. Al deze kenmerken helpen je seksleven te verbeteren.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de Bareskin Dildo – 15 cm gebruiken?

De Bareskin Dildo – 15 cm is geschikt voor gebruik met je favoriete massageolie of glijmiddel. U kunt voor extra stimulatie vibrerende speeltjes en gebruiken. Deze dildo is ook compatibel met verschillende anale speeltjes, zoals een set, een of een . Aan de andere kant, als u wilt dat uw partner bij u betrokken is bij uw masturbatiesessie, dan kunt u een strap-on harness koppelen om de ervaring nog leuker te maken.

Hoe moet je de Bareskin Dildo – 15 cm reinigen?

De Bareskin Dildo – 15 cm moet worden gereinigd voor en na elk gebruik. U kunt de dildo reinigen met een milde zeep en warm water. Gebruik geen schurende middelen of sterk reinigmiddel voor de extra zachte texturen van de siliconen. U kunt het product ook ontsmetten met een toy cleaner of een 10% sterke bleekoplossing. Na elke zorgvuldige reiniging of ontsmetting kunnen deze sextoys worden omgewisseld tussen partners.

Wordt aangeraden om de Bareskin Dildo – 15 cm te proberen en te kopen in onze seksshop Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een realistisch seksspeeltje voor solosex of partnered gezelschap, dan is de Bareskin Dildo – 15 cm precies waar je naar op zoek bent. Ontwikkeld met zachte siliconentexturen, een donkerbruine uitstraling en een stevige constructie, deze dildo geeft je ervaringen die je nooit meer wilt missen. Koop nu de Bareskin Dildo – 15 cm in onze seksshop Ladykiller.nl voor een geweldige prijs en waardeer op uw intieme momenten.

Merk

Verpakking in cm

,

Kleur

,

Barcode

653078941074, 653078941098