Met de verrukkelijke Banana Edible Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml maak jij je intieme momenten met je lief extra smakelijk en veelzijdig. Deze smakelijke massage olie is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten met een heerlijke bananensmaak. Met de bijgeleverde spuitpomp kun je eenvoudig de juiste hoeveelheid olie doseren. Hieronder vind je alle eigenschappen van de Banana Edible Massage Oil – 2 fl oz /60 ml op een rij.

– 2 fl oz / 60ml
– 100% natuurlijke ingrediënten
– Heerlijke bananensmaak
– Bijgeleverde spuitpomp

Wat is de Banana Edible Massage Oil?

De Banana Edible Massage Oil is een smakelijke massage olie van 2 fl oz/60 ml en is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Hierbij heb je de keuze tussen de smaken aardbei, chocolade of bananen. De massage olie is perfect om je intieme momenten met je partner een extra smaakvolle dimensie te geven. Deze verrukkelijke olie is perfect om te gebruiken als intieme massage, bij spelletjes, om elkaar erotisch te verwennen of gewoon lekker te genieten van elkaar.

Hoe gebruik je de Banana Edible Massage Oil?

De Banana Edible Massage Oil kun je gemakkelijk doseren met de bijgeleverde spuitpomp. Net als bij het gebruik van andere massage-oliën is het aan te raden om de olie eerst uit te smeren over de huid met je handen, zodat de olie mooi over de huid verdeeld wordt. Hierbij is het belangrijk dat je de olie niet direct op de intieme zones aanbrengt. Na het uitsmeren over de huid kun je de plekken masseren, verkennen en pleasen. Breng de olie bovendien alleen aan op de huid en bedek het beddengoed niet met de olie.

Voor wie is de Banana Edible Massage Oil?

De verrukkelijke Banana Edible Massage Oil is geschikt voor iedereen die de sensuele spanning en intense momenten wil opzoeken met de liefde van zijn leven of met je seksuele partner. De smakelijke olie heeft een unieke samenstelling van 100% natuurlijke ingrediënten waardoor je mag verwachten dat deze olie een aangename smaak bevat.

Hoe verbetert de Banana Edible Massage Oil je seksleven?

Met de Banana Edible Massage Oil geef je je seksuele ervaringen met je geliefde een heerlijke ervaring. Deze smakelijke olie maakt van een normale intieme massage een veel intiemer en smakelijker moment. De verrukkelijke geur en smaak dagen je uit om jouw intieme momenten met je partner te verruimen.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de Banana Edible Massage Oil gebruiken?

De smakelijke Banana Edible Massage Oil is perfect te combineren met verschillende speeltjes en toys. Geef jouw intieme momenten een extra dimensie met vibrerende toys, , penisringen en anaalspreiders. Maak je partner wild met het aanbrengen van de olie in combinatie met een erotisch speeltje.

Hoe reinig je de Banana Edible Massage Oil?

Na gebruik van de massage olie is het belangrijk om de olie goed te reinigen. Gebruik hierbij een milde en ph-neutrale zeep of een toyspray. Na het reinigen met de zeep of toyspray kun je de olie het beste afspoelen met lauw warm water.

Probeer de Banana Edible Massage Oil

Wil je samen met je partner ontdekken wat jouw intieme momenten meer smaak en opwinding geven? Probeer dan de verrukkelijke Banana Edible Massage Oil uit. Bestel deze smakelijke olie eenvoudig online in de seksshop Ladykiller.nl. Geniet samen van de banana aroma en de heerlijke smaak van de massage olie.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

814487024677