Ontspan jezelf met de Banaan Eetbare Massagekaars – 113 gr van Ladykiller.nl. Met deze 113 gram wegende massagekaars, die ook wel wax massagekaars worden genoemd, kun je zowel smeuïge massage olie als verzorgende massage lotion maken. Breek de bovenste laag van de kaars om de massageolie naar wens stukjes of stukjes te verwarmen. Hierdoor krijg je een verzorgend badkamerspel of een seksuele belevenis om samen te beleven met je partner. Deze Banaan Eetbare Massagekaars – 113 gr je een perfecte en verfijnde massageolie die zorgt voor rust en ontspanning.

Met de Banaan Eetbare Massagekaars – 113 gr geniet je van de volgende voordelen:

• 113 gram Banaan Eetbare Massagekaars – je krijgt een heerlijke, lekker en ook eetbare massagekaars met een heerlijke geur en smaak;

• Olie om te versmelten – je krijgt ook de kaarsolie om te versmelten inclusief de Banaan Eetbare Massagekaars – 113 gr;

• Veilige verwarming – de kaars warmt de olie op een veilige manier op tot lekker warm;

• Comfortabele verwarmingsbereik – het thermische verwarmingsprofiel is comfortabel genoeg voor een massage;

• Verwarmingsverlies – het verwarmingsprofiel blijft constant, waardoor je geen verwarmingsverlies krijgt;

• Eetbaar en smakelijk – de kaars is eetbaar en heerlijk van smaak;

• 100% plantaardig – de kaars is 100% plantaardig, waardoor het milieuvriendelijk is en kan worden hergebruikt.

Wat is Banaan Eetbare Massagekaars – 113 gr?

De Banaan Eetbare Massagekaars – 113 gr is een massagekaars die is gemaakt van 100% plantaardige ingrediënten. De kaars is 113 gram zwaar en is eetbaar. De kaars heeft een heerlijke geur en smaak. De kaars is gemaakt van een combinatie van aroma en plantaardige oliën. Het is een comfortabele massageolie die gebruikt kan worden voor het verwarmen van spieren, het verzachten en verzorgen van de huid. Dankzij de verwarmingsprofiel blijft de olie constant warm, waardoor je geen verwarmingsverlies krijgt.

Hoe wordt Banaan Eetbare Massagekaars – 113 gr gebruikt?

De Banaan Eetbare Massagekaars – 113 gr wordt gebruikt door de bovenste laag van de kaars af te breken. Hierna verwarm je de massageolie door het aansteken van de kaars. Laat vervolgens de olie langzaam afkoelen. Zodra de kaars is uitgebrand kun je de massageolie gebruiken. Voeg wat kaarsolie toe aan warm water om een verzorgende massage lotion te maken. De lotion voelt heerlijk aan op de huid en heeft een weldoende werking.

Voor wie is Banaan Eetbare Massagekaars – 113 gr bedoeld?

De Banaan Eetbare Massagekaars – 113 gr is voor iedereen die op zoek is naar een verzorgende massagekaars die een heerlijke geur en smaak heeft. Dankzij de comfortabele verwarmingsprofiel is de kaars ideaal voor zowel mensen die willen ontspannen als partners die samen een intieme massage willen beleven.

Hoe verbetert Banaan Eetbare Massagekaars – 113 gr je seksleven?

De Banaan Eetbare Massagekaars – 113 gr helpt je seksleven te verbeteren. Met behulp van de verwarmende kaarsolie kun je samen een intieme en verzorgende massage beleven. De romantische geur en smaak van de kaars zorgen ervoor dat je samen nog meer kunt genieten van elkaar. Je kunt ook besluiten om de kaarsolie te gebruiken als glijmiddel waarmee je je seksleven nog spannender kunt maken.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Banaan Eetbare Massagekaars – 113 gr gebruiken?

De Banaan Eetbare Massagekaars – 113 gr kan worden gebruikt in combinatie met verschillende sextoys en speeltjes. Je kunt kiezen uit , 's, vibrators, kogelvibrators en andere sextoys. Je kunt de kaarsolie ook gebruiken als glijmiddel waarmee je je seksleven direct spannender en intenser kunt maken. Met de combinatie van de kaarsolie en andere sextoys kun je een perfecte en verfijnde seksuele ervaring beleven.

Hoe reinig je Banaan Eetbare Massagekaars – 113 gr?

Het is belangrijk om de Banaan Eetbare Massagekaars – 113 gr na gebruik te reinigen. Je kunt hiervoor een milde zeep of toy cleaner gebruiken. Maak de kaars daarna af met een doek om er zeker van te zijn dat hij goed gereinigd is en klaar voor gebruik. Wanneer de kaars gereinigd is, kun je hem opbergen in een vuilvrije omgeving.

Probeer Banaan Eetbare Massagekaars – 113 gr nu uit bij Ladykiller.nl

Ben je op zoek naar een massagekaars die heerlijk van smaak en geur is? Dan is de Banaan Eetbare Massagekaars – 113 gr de perfecte keuze. De verwarmende kaarsolie helpt je te ontspannen, maar je kunt hem ook gebruiken als glijmiddel. Dankzij de verwarmingsprofiel krijg je geen verwarmingsverlies. Om deze massagekaars te proberen, bezoek je onze seksshop Ladykiller.nl. Hier vind je deze eetbare massagekaars voor een betaalbare prijs. Bestel de kaars vandaag nog en je krijgt hem morgen al in huis!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

814487023533