De Ball Gag van Ladykiller.nl – Perfect om je liefdesleven spannender te maken

De Ball Gag is een klein en speels SM-accessoire dat jouw liefdesleven een naar een hoger niveau kan tillen. Of je nu al ervaring hebt in de wereld van of dat je de laatste seksuele trend wilt volgen, de Ball Gag geeft je mogelijkheden om zonder risico's de sensuele kant van je voorspel te verrijken. In onze shop Ladykiller.nl hebben we verschillende varianten van de ball & gag die je de mogelijkheid bieden om van je partner te genieten met plezier voordat de zaken ‘serieus' worden.

Voordelen van de Ball Gag

De Ball Gag voegt op luxueuze manier een speelse en spannende dynamiek toe aan de liefdesgewoonte. Met de Ball Gag krijg je de kans om je partner in stilte in te kapselen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je wildste fantasieën al te openbaar komen. De Ball Gag draagt ook bij aan het gebruik van tactiele technieken aangezien je in staat bent om door middel van aanraking en intiem contact de meest exquise seksuele ervaringen van je leven te beleven.

Vergelijk baar met een boeien set, maar dan met nog meer focus op de zintuigen waardoor de partners geïnspireerd kunnen worden voor verbeterde spelletjes en ontdekkingsreizen.

Eigenschappen van de Ball Gag

  • Handgemaakt exemplaar met eersteklas materiaal, gemaakt van 100% vegetarisch leer
  • De bel is gemaakt van rubber dat zowel zacht als stevig is voor optimaal draagbaarheid en comfort
  • De bijbehorende riem is volledig verstelbaar voor een perfecte pasvorm
  • Geschikt voor beginners en gevorderden in de erotiek

Wat is de Ball Gag?

De Ball Gag is een klein maar effectief BDSM-speeltje. Het doel van dit accessoire is om je partner lange genoeg “te houden” om de ander de kans te geven te genieten van de fysieke nabijheid en de subtiele aanrakingen die hierbij komen kijken. De Ball Gag is een simpel kussen of bolletje dat in de gestopt wordt. Dankzij de klassieke verstelbare riem, blijft de kussenvormige ball met makkelijkheid in plaats zitten. De verstelbare riem past bijna elke dame en elke heer.

Hoe gebruik je de Ball Gag?

De Ball Gag is vrij eenvoudig te gebruiken maar wees voorzichtig. Wees altijd extra voorzichtig met -instrumenten en neem de tijd om deze goed aan te passen. Zodra je de ball met de juiste grootte en een comfortabele pas vorm hebt gevonden, kan je de ball instoppen in de mond van je geliefde. De ball plaats je onder de tong en moet bij de achterkant van het gehemelte worden gehouden. Als je ervoor kiest om de ball iets verder mee naar voren te laten schuiven in de mond, krijgt je partner een meer uitdagende ervaring die extra stimulatie kan bieden.

Voor wie is de Ball Gag geschikt?

De Ball Gag is geschikt voor zowel beginners als gevorderden die op zoek zijn naar extra stimulatie. Of het nu gaat om een unieke persoonlijke ervaring of om samen iets te doen dat u uitdaagt en stoot, de Ball Gag is een ideaal accessoire om de relatie naar een hoger niveau te tillen.

De Ball Gag geeft het vermogen om in stilte te intimideren. Er zijn verschillende manieren om de ball te gebruiken en te integreren in je omgeving. Je kunt ervoor kiezen om een korte periode met de bal te spelen na je voorspel of het gedurende relatie uur te laten verzadigen.

Met welke andere speeltjes kan je de Ball Gag combineren?

De Ball Gag kan een leuke aanvulling zijn op je speeltjeskast. Je kunt hem combineren met andere instrumenten zoals boeien of een , waardoor je samen een andere ervaring mee zult maken. Als je geïnteresseerd bent in SM speeltjes, kun je ook een look kiezen bij je Ball Gag-zet. Kies bijvoorbeeld voor O-Ring Gag met Armboeien, Collar-and-Leash set of een Kinky kooi voor een enorm stijlvolle presentatie.

Hoe reinig je de Ball Gag?

Hoewel je de Ball Gag makkelijk kunt schoonmaken, is het noodzakelijk om er de juiste zorg aan te besteden. Na een sessie zou je de Ball Gag goed moeten wassen met zeep en warm water, maar het is ook verstandig om af en toe wat alcohol te gebruiken om eventuele bacteriën te doden. Om de Ball Gag ook schimmelvrij en vrij van disparate elementen te houden, kun je de ball ook voorzichtig desinfecteren met een steriel doekje dat is gedrenkt in alcohol. Vergeet niet de riem ook schoon te maken met zachte zeep of alcohol, en droog deze daarna volledig in de zon of met een föhn.

Laat je liefdesleven onvergetelijk worden met Ladykiller.nl

In onze online shop dealershop Ladykiller.nl hebben we een ruim assortiment merken en producten die samen kunnen gebruikt worden om je liefdesleven te verrijken. Of je nu op zoek bent naar SM-speeltjes of naar klemmen, kleding of lingerie, bij Ladykiller.nl kun je direct je bestelling met gemak plaatsen met bijbehorende garantie.

Ben jij klaar om de Ball Gag van Ladykiller.nl te gebruiken om je liefdesleven te verbeteren? Onze Ball Gag is beschikbaar in L en XL-maten, dus neem een kijkje in onze shop als je op zoek bent naar een instrument dat je relatie naar het volgende niveau zal brengen.

Maak je liefdesleven onvergetelijk met de Ball Gag-set, bestel vandaag nog steeds Ladykiller.nl en geef een vriendelijke stimulans aan je partner!

Merk

,

Verpakking in cm

,

Specificaties

Kledingmaat

Kleur

, ,

Barcode

782421084240, 8714273309327, 8714273309341, 8714273309358