Spannendere avonturen met de BadBat – Cockring bij Ladykiller.nl

De Bad Bat – Cockring is de allernieuwste positie booster die je nodig hebt om jouw slaapkamer ervaring te upgraden! Een cockring is een zeer flexibele ring die je al dan niet om je slagader en penis draagt, afhankelijk van wat je genot wenst. Ze zijn gemaakt van siliconen en zacht rubber dat op je lichaam aanvoelt als fluweel. BadBat – geven je superieure blijvende erecties, voorkomen dat je zaad loslaat, verhogen je intensiteit en bieden popper, sensaties zoals je nog nooit eerder hebt gevoeld.

De BadBat – Cockringen zijn bijzonder helzaam. Je smeert er een kleine hoeveelheid lubrijacum op en voegt de ring hier aan toe om de prestaties te verhogen. U krijgt een intense en langere stimulatie zodat u urenlang van het plezier kunt genieten. Stap over van gemiddelde prestaties naar verbluffende prestaties met de BadBat – Cockrings van Ladykiller.nl.

De BadBat – Cockring zorgt voor meer controle, meer plezier en een eindeloze hemel van genot voor jou en je partner. Onze meest geprezen ultieme tools om van je avontuur een memorabele ervaring te maken. Of u nu met een partner speelt of alleen, veel plezier en hoogtepunten met de BadBat – Cockringen.

Functies en voordelen van de BadBat – Cockring

  • Verbeterde bloedcirculatie voor langere erecties en intense orgasmes.
  • Bevat een lube reservoir voor langere glijdende prestaties
  • Ontworpen om direct tevredenheid te bieden.
  • Biedt zalig, gericht plezier.
  • Gemaakt van siliconen en zacht rubber dat op je lichaam aanvoelt als fluweel.

Wat is de BadBat – Cockring?

De BadBat – Cockring is de nieuwste versie van de originele cockring gemaakt om je seksplezier zo ver mogelijk te verhogen. Het is een effectieve manier om je erectie op een natuurlijke manier te verbeteren, of je nu alleen bent of je met een partner speelt. De ringen komen in verschillende maten – klein, medium en groot – zodat je de perfecte fitting voor jou en je partner kunt kiezen. De ring is gemaakt van siliconen en zacht rubber waardoor het aanvoelt als fluweel, wat gemakkelijk te reinigen is als je klaar bent met spelen.

De BadBat – Cockring heeft een lubriacum reservoir waarmee je het plezier voort kan zetten. Vervolgens wordt de bloedcirculatie bevorderd om langere erecties en intensere orgasmes te veroorzaken. Met behulp van de expertise die aan deze producten besteed is, zal de functie van de BadBat – Cockring je onmiddellijk bevrediging bieden om het avontuur samen met je partner te verbeteren.

Hoe gebruik je de BadBat – Cockring?

Als je de BadBat – Cockring wilt gebruiken, moet je je penis goed schoonmaken en het oppervlakte lubriacum op de ring aanbrengen. Vervolgens plaats je de cockring aan de basis van de penis. Dit veroorzaakt een beter bloed vastzetten waardoor je langere erecties krijgt. De ring helpt bij het voorkomen van het loslaten van zaad waardoor je meer controle over je lichaam krijgt, alsook je prestaties verhoogt.

Als je de juiste maat, textuur en stimulatie hebt gevonden, dan kunt je heerlijk genieten van het hete plezier dat de BadBat – Cockring te bieden heeft. U kunt genieten van meer controle over uw prestaties, evenals hun intensiteit. Als je klaar bent met het gebruik van de BadBat – Cockring, verwijder je deze door met je vingers de periferie te verschuiven.

Voor wie is de BadBat – Cockring geschikt?

De BadBat – Cockring is geschikt voor mannen die meer controle over hun prestaties willen krijgen, een sterker libido wensen, een langere erectie wensen en een gevoel van intense vibraties willen verkrijgen. Het is ook geschikt voor stellen die op zoek zijn naar een nieuwe manier om hun seksuele relatie op te peppen door erf beproefde technieken toe te voegen. De cockringen zorgen voor extra stimulatie en extra uren plezier voor jou en je partner.

Hoe verbetert de BadBat – Cockring het leven van onze klant?

De BadBat – Cockring verbetert het leven van onze klanten door meer controle te bieden over bijvoorbeeld hun erectie, zaadlozing, prestaties, intensiteit en stimulatie. Het helpt bij het verbeteren van hun seksuele relatie en hun intense vibraties waardoor er langer, beter en meer plezier wordt beleefd tussen de betrokkenen. De ringen zorgen voor betere controle over het hele lichaam, verminderen trillingen en bevredigen de hardste fantasies.

Hoe combineer je de BadBat – Cockring met andere speeltjes in onze winkel?

Onze winkel heeft veel verschillende speeltjes zoals liefdespoppen, , anale speeltjes en naalden, om maar een paar te noemen. De BadBat – Cockring kan met al deze verbazingwekkende speeltjes worden gecombineerd, afhankelijk van wat je genot wenst. Probeer een of naalden te combineren met de BadBat – Cockring om het niveau van de seksuele bevrediging te verhogen, aangezien je meer sensaties voelt bij de stimulatie wanneer je deze ring draagt.

Hoe reinig je de BadBat – Cockring?

Je moet de BadBat – Cockring schoonmaken na elk gebruik met warm water en een reinigingsmiddel, maar je moet stoppen met het gebruik als de ring begint te verslechteren. Daarnaast kun je je speeltjes met een speciale, milde sextoy cleaner, zoals op Ladykiller.nl voorzien is, extra schoonmaken. Zorg er ook voor dat je de ring afdroogt voordat je het opbergt om beschadiging te voorkomen.

Laat je verleiden tot spannende avonturen met Ladykiller.nl

Verleg de grenzen voor meer verbluffende seksuele avonturen met onze BadBat-Cockring. Bij Ladykiller.nl krijgt u toegang tot een scala aan speeltjes, zoals liefdespoppen, vibrators, anale speeltjes, cockrings, penisverlenger, penisringen en naalden die uw slaapkamer prestaties naar een nieuw niveau tillen. Laat je verleiden om je fantasieën te verwerkelijken met een van onze kwalitatieve, veilige en zeer discreet leveren. Laat je verrassen door de onweerstaanbare BadBat – Cockringen van Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8714273058874