Bad Kitty – Siliconen Kattenstaart Butt Plug – De Uitgebreide Productbeschrijving

Als je op zoek bent naar opwindend intieme stimulerende plezier, dan is de Bad Kitty – Siliconen Kattenstaart Butt Plug de ideale combinatie van verfijnd design, comfortabel gebruik en sexydesign. Dat maakt de Bad Kitty – Siliconen Kattenstaart Butt Plug een van de beste sextoys voor het ultieme seksspeeltje-avontuur.

Eigenschappen van de Bad Kitty – Siliconen Kattenstaart Butt Plug:

• Gemaakt van siliconen en ABS-plastic, waardoor het hygiënisch en eenvoudig in gebruik is
• Flexibele tail met kleurrijke accenten voor een visueel aantrekkelijke uitstraling
• Ergonomische vorm voor optimaal comfort
• Zachte staartaanzet voor een betere stimulatie en bevestiging
• Geleverd met een reisdocument en onderhoudsinstructies

Wat is de Bad Kitty – Siliconen Kattenstaart Butt Plug?

De Bad Kitty – Siliconen Kattenstaart Butt Plug is een topkwaliteitsextoys die speciaal is ontworpen voor anal play plezier. Het is gemaakt van een hoogwaardige siliconen en ABS-plastic combinatie waardoor het hygiënisch en eenvoudig in gebruik is. De externe look wordt gecompleteerd met een flexibele tail met kleurrijke accenten voor een visueel aantrekkelijke uitstraling en de ergonomische vorm zorgt voor optimaal comfort bij gebruik. Met de Maz en comfortabele staartaanzet voor een betere stimulatie en bevestiging, voelt het speeltje vloeiend, zacht en comfortabel tijdens gebruik.

Hoe gebruik je de Bad Kitty – Siliconen Kattenstaart Butt Plug?

Voordat je de Bad Kitty – Siliconen Kattenstaart Butt Plug gaat gebruiken, is het aanbevolen om wat tijd te nemen om je bekend te maken met het speeltje. Laat je afbeeldingen volgen bij het lezen van de instructies en geniet van het proces. Wees voorzichtig en start langzaam – het anal gebied is zeer gevoelig en je wilt dat je speeltje comfortabel en veilig aanvoelt.

Uiteraard wordt het aanbevolen om het speeltje met een glijmiddel en water te gebruiken voordat je frictie voelt. Breng een comfortabele hoeveelheid aan en het gevoel. Na de dingen eenmaal begonnen te raken, kun je de staart gebruiken om je te helpen het speeltje rustig en comfortabel te verplaatsen.

Voor wie is de Bad Kitty – Siliconen Kattenstaart Butt Plug?

De Bad Kitty – Siliconen Kattenstaart Butt Plug is perfect voor iedereen die nieuwsgierig is naar het invoeren van anal play of al op zoek is naar een beetje extra succes. Het is ontworpen om het meest sensuele gevoel aan beide partners te geven en is vooral geschikt voor ervaren sextoy-gebruikers.

Hoe kan de Bad Kitty – Siliconen Kattenstaart Butt Plug je sexleven verbeteren?

Of je nu kijkt naar een man of een vrouw, de Bad Kitty – Siliconen Kattenstaart Butt Plug is een geweldige manier om je seksleven te verrijken. Biedt een spanning en bevrediging die alleen het gebruik van een premium seksspeeltje kan geven. De combinatie van de tail, de flexibiliteit en de textuur zorgen voor een nieuwe dimensie van intiem plezier.

Met welke andere speeltjes en toys kan de Bad Kitty – Siliconen Kattenstaart Butt Plug gebruikt worden?

De Bad Kitty – Siliconen Kattenstaart Butt Plug is geschikt voor verschillende sexspeeltjes, waardoor je een veel breder scala aan mogelijkheden hebt. Of je nu op zoek bent naar een partner om mee te spelen of een zelfvoorzienend speeltje zoekt, de Bad Kitty – Siliconen Kattenstaart Butt Plug staat voor getrainde spanning en veelzijdig plezier met een grote diversiteit aan speeltjes.

Hoe moet de Bad Kitty – Siliconen Kattenstaart Butt Plug gereinigd worden?

Net als alle andere sextoys, moet de Bad Kitty – Siliconen Kattenstaart Butt Plug na elk gebruik worden gereinigd. Hiervoor kun je milde vloeibare of bar zeep gebruiken. Scrub de buitenkant en de tail met warm water. Droog de en tail vervolgens af met een schone handdoek en staar je speeltje vervolgens in de zon of met een droogmiddel.

Aanbeveling – Probeer de Bad Kitty – Siliconen Kattenstaart Butt Plug nu en koop bij Ladykiller.nl!

Als je op zoek bent naar een speeltje dat je seksleven naar een hoger niveau tilt, dan is de Bad Kitty – Siliconen Kattenstaart Butt Plug een must-have. Het is comfortabel in gebruik en heeft een lange levensduur. Daarom raden we je aan om de Bad Kitty – Siliconen Kattenstaart Butt Plug te proberen. Koop ‘m vandaag nog bij kind Ladykiller.nl en ga op in een nieuwe wereld van seksspelletjes!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518017925