Bad Day Killer – Clitherapy Balsem heeft de macht om uw seksleven te verbeteren. Het is een natuurlijk ingrediënt dat, in combinatie met uw favoriete sextoy, een verbluffend effect zal hebben. Bad Day Killer – Clitherapy Balsem biedt een uitstekend alternatief voor reguliere met een 100% natuurlijke samenstelling die zowel veilig als effectief is. Met 8 gram Bad Day Killer – Clitherapy Balsem kunt u de perfecte verhouding creëren voor heerlijke seksuele ervaringen.

Kenmerken Bad Day Killer – Clitherapy Balsem:
– 100% natuurlijk
– Geschikt voor elke vibe, of sextoy
– Stimuleert de bloedcirculatie
– Verhoogt sensatie en genot
– 8 gram

Wat is Bad Day Killer – Clitherapy Balsem 8 gr?

Bad Day Killer – Clitherapy Balsem is een glijmiddel dat gemaakt is van 100% natuurlijke ingrediënten. Het is een uniek product dat heerlijk zacht en verzorgend is en een verbluffend resultaat biedt bij alle , dildo's of sextoys. Het werkt door het verhogen van de subtiele sensaties en door het verbeteren van de bloedcirculatie. Bad Day Killer – Clitherapy Balsem heeft een unieke samenstelling die zorgt voor krachtige en aangename sensaties.

Hoe werkt Bad Day Killer – Clitherapy Balsem 8 gr?

Bad Day Killer – Clitherapy Balsem is eenvoudig te gebruiken. Breng de balsem aan bij de openingen van je sextoy voor een heerlijk glijeffect. Gebruikte vooral veel om je meest intense seksuele belevingen te een te creëren.

Voor wie is Bad Day Killer – Clitherapy Balsem 8 gr geschikt?

Bad Day Killer – Clitherapy Balsem is geschikt voor iedereen die wil genieten van een optische seksuele ervaring. Het is ook uitstekend geschikt voor degenen die op zoek zijn naar een 100% natuurlijke vervanging voor conventionele glijmiddelen.

Hoe verbeterd Bad Day Killer – Clitherapy Balsem 8 gr je seksleven?

Bad Day Killer – Clitherapy Balsem zal je seksleven verbeteren door de bloedcirculatie en de sensaties te verhogen. Bovendien biedt de balsem een natuurlijke glijmiddelvervanging om een ongeëvenaard seksleven te creëren. Stimuleer je seksuele energie en verleng je prestaties met Bad Day Killer – Clitherapy Balsem.

Met welke sextoys en speeltjes kan Bad Day Killer – Clitherapy Balsem 8 gr worden gebruikt?

Bad Day Killer – Clitherapy Balsem is geschikt voor bijna elke sextoy of speeltje. Of het nu gaat om kleine trillende dildo's of grote vibrerende sextoys, Bad Day Killer – Clitherapy Balsem zal altijd voor een heerlijk glijeffect zorgen.

Hoe kan Bad Day Killer – Clitherapy Balsem 8 gr worden gereinigd?

Bad Day Killer – Clitherapy Balsem is makkelijk te reinigen met lauw water en een milde, PH-neutrale zeep. Gebruik vervolgens een droogdoekspecht om je speeltje goed af te drogen.

Advies – Probeer Bad Day Killer – Clitherapy Balsem 8 gr van Ladykiller.nl

Probeer Bad Day Killer – Clitherapy Balsem voor een heerlijke seksuele ervaring. Koop deze balsem bij Ladykiller.nl en geniet van verbluffende sensaties. Ladykiller.nl heeft een enorm assortiment aan sextoys en speeltjes, dus je hebt keuze genoeg! Laat Bad Day Killer – Clitherapy Balsem je seksleven veranderen en geniet met je partner van de sensaties die het biedt.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8436562014001