De Backside – Stimulating Cream – 2 fl oz / 50 ml: uw complete gids

Functies en voordelen

De Backside – Stimulating Cream – 2 fl oz / 50 ml is een heerlijke, stomende smeerolie die je intieme momenten spannender en intenser zal maken. De Backside – Stimulating Cream – 2 fl oz / 50 ml verzacht je huid en is gemaakt met 100 % natuurlijke ingrediënten die je tapijt zullen verzorgen doordat het geen kunstmatige chemicaliën bevat. Het is lekker fris, zouwel in de derriere als helemaal eronder. De smeerolie helpt om de vasthoudendheid en flexibiliteit van de zachte huid te verbeteren en heeft een licht verwarmend effect. Het heeft ook een vleugje tonen die je partner verrassend zal vinden.

Eigenschappen van de Backside – Stimulating Cream – 2 fl oz / 50 ml

  • Gemakkelijk aan te brengen en gemaakt met 100 % natuurlijke ingrediënten
  • Verzacht de huid en geeft een licht verwarmend effect
  • Speciaal formule voor meer sensaties
  • Bevat speciale tonen voor een verrassende ervaring

Specificaties van de Backside – Stimulating Cream – 2 fl oz / 50 ml

De Backside – Stimulating Cream – 2 fl oz / 50 ml is een speciale stomende smeerolie voor orale en anale speeltjes die speciaal ontworpen is om je intieme momenten een heerlijke boost te geven. Het is gemaakt met ingrediënten die niet kunnen irriteren of anderszins schadelijk zijn voor je intieme delen, waardoor je je helemaal kunt ontspannen. Het heeft een frisse, verwarmende smaak en speciale tonen die verrassend is voor je partner.

De Backside – Stimulating Cream – 2 fl oz / 50 ml is gemakkelijk aan te brengen in je intieme delen. Gebruik slechts een kleine hoeveelheid voor het beste resultaat. De olie zal sterk genoeg zijn voor referentie, maar niet te sterk waardoor het zal irriteren. De speciale formule zal je ervaring verbeteren en meer sensatie geven bij oraal of anale activiteiten.

Hoe wordt de Backside – Stimulating Cream – 2 fl oz / 50 ml gebruikt?

De Backside – Stimulating Cream – 2 fl oz / 50 ml is erg gemakkelijk in gebruik. U hoeft alleen maar een kleine hoeveelheid smeerolie in uw intieme delen aan te brengen om het lekker warm te maken. De olie is langdurig en moisturizing genoeg dat u er de hele avond van kan genieten. Breng voor het beste resultaat regelmatig opnieuw aan om nog meer sensaties te beleven.

Voor wie is de Backside – Stimulating Cream – 2 fl oz / 50 ml geschikt?

De Backside – Stimulating Cream – 2 fl oz / 50 ml is voor iedereen die op zoek is naar meer sensatie in de intieme delen. De olie is speciaal geschikt voor orale en anale speeltjes. Het is mild genoeg voor gevoelige vagina's en anale plekjes, maar ook krachtig genoeg om al uw favoriete speeltjes te verwarmen.

De olie is zacht genoeg voor elk type huid en daarnaast ook zeer effectief in het verzachten en verwarmen van je intieme delen. Je kunt het óók gebruiken voor massage. Voor resultaten raden we u aan om de olie te combineren met andere speeltjes uit onze winkel, Ladykiller.nl, zoals , dildos, cockrings en meer.

Hoe kan de Backside – Stimulating Cream – 2 fl oz / 50 ml het leven van onze klanten verbeteren?

De Backside – Stimulating Cream – 2 fl oz /50 ml verbetert het leven van onze klanten door de sensaties die ze tijdens hun intieme sessies ervaren. De olie zal de onschuldige huid verzachten en verwarmen, waardoor je meer kunt genieten van orale of anale indrukken. Door de frisse tonen en smaken worden je intieme momenten een hele nieuwe ervaring.

De Backside – Stimulating Cream – 2 fl oz / 50 ml is ook gemakkelijk te combineren met andere speeltjes. Je kunt het gebruiken in samenwerking met andere producten uit onze winkel, zoals vibrators en anale beads, voor het beste resultaat. Daarnaast is het ook zeer eenvoudig om de Backside – Stimulating Cream – 2 fl oz / 50 ml te reinigen. U kunt het gewoon afwassen met warm water.

Koop de Backside – Stimulating Cream – 2 fl oz / 50 ml in Ladykiller.nl

De Backside – Stimulating Cream – 2 fl oz / 50 ml biedt u alleen de beste sensaties bij iedere intieme sessie. De olie is gemakkelijk te combineren met andere producten en is ook heel gemakkelijk te reinigen. Als u op zoek bent naar een product dat uw intieme momenten spannender en intiemer maakt, raden we u aan om de Backside – Stimulating Cream – 2 fl oz / 50 ml te proberen.

In onze shop bieden we ook andere producten aan die het leven in de slaapkamer van onze klanten kunnen verbeteren. Producten zoals vibrators, dildos, cockrings, anale beads en meer. U vindt er vast een product dat uw intieme momenten spannender en intenser maakt. Koop nu de Backside – Stimulating Cream – 2 fl oz / 50 ml in onze winkel Ladykiller.nl!

Merk

Verpakking in cm

Barcode

4042342003086