Verleidelijke en alluring Baci – White Floral & Lace Body Met Sexy Rijgveter – Curvy

Of je je nu wilt afzonderen met een liefdevol avontuur in je eentje, of met je partner voor een nacht vol passionele trekkingen, de Baci – White Floral & Lace Body Met Sexy Rijgveter – Curvy biedt je ultieme spanning in de slaapkamer. Ideaal voor iedereen die proeft aan enkele vrijpartijonderdelen, de Baci – White Floral & Lace Body Met Sexy Rijgveter – Curvy van Ladykiller.nl zorgt voor de onweerstaanbare perfectie die elke sexy slet verdient.

Voordelen van de Baci – White Floral & Lace Body Met Sexy Rijgveter – Curvy

De Baci – White Floral & Lace Body Met Sexy Rijgveter – Curvy van Ladykiller.nl heeft een confessieel versierd ontwerp en is gemaakt van 100% polyester. Hieronder vind je een opsomming van de voordelen van de Baci – White Floral & Lace Body Met Sexy Rijgveter – Curvy:

  • Opvallend sexyveredeling
  • Made of 100% polyester
  • Verpakt in een prachtige Baci-verpakking
  • Versierd met kant en bloemetjes
  • Past voor alle lichaamsmaten
  • Óók verkrijgbaar in andere kleuren
  • Lichtroze en wit gebloemd design
  • Met rijgveters voor op maat uitsnijden
  • Luxe stof die heerlijk aanvullen op de curven van je lichaam

Deze Baci – White Floral & Lace Body Met Sexy Rijgveter – Curvy is gemaakt om te verleiden

Je bent nooit te oud om opwinding en plezier in je seksleven te hebben! En met de Baci – White Floral & Lace Body Met Sexy Rijgveter – Curvyaseet je bitse verleiding met deze exclusieve gordel. De body versiert je met een subtiel bloemmotief en kant in de roze en witte kleuren. De Baci – White Floral & Lace Body Met Sexy Rijgveter – Curvy is zo ontworpen, dat het je waarschijnlijk geeft wat je nodig hebt om je nieuwe ervaringen aan te gaan. Het wordt geleverd met stroken kant en rijgveters die speciaal zijn afgestemd om in het lichaam te kunnen passen.

Gebruik de Baci – White Floral & Lace Body Met Sexy Rijgveter – Curvy alleen of met een partner

De Baci – White Floral & Lace Body Met Sexy Rijgveter – Curvy kan alleen of met je partner worden gebruikt. Als je de body alleen gebruikt, zullen de kanten details zorgen voor een exquise gevoel tegen je huid terwijl je dit verleidelijke setje draagt. Als je de Baci – White Floral & Lace Body Met Sexy Rijgveter – Curvy met iemand deelt, zal het rijgvetersysteem ervoor zorgen dat de body op jouw omvang is afgestemd voor hun ultieme genot.

De Baci – White Floral & Lace Body Met Sexy Rijgveter – Curvy is perfect voor een avontuurlijke uitstap in de wereld van romance. Je hebt het recht om je seksuele fantasieën tot leven te brengen, en met de Baci – White Floral & Lace Body Met Sexy Rijgveter – Curvy op je lichaam is dat een stuk eenvoudiger. Deze verleidelijke en luxe body roept de verbluffende kracht en de katachtige sensualiteit die in elke sexy vrouw schuilt.

Ideaal voor alle lichaamsmaten

De Baci – White Floral & Lace Body Met Sexy Rijgveter – Curvy is ontworpen met minstens één kleur en een gebloemde stoffen bloemetjesverdeling. De body is gemaakt van 100% polyester voor extra comfort en verfijnde elegantie en is verkrijgbaar in verschillende maten om iedereen te passen. Pas de body aan je lichaam aan met de rijgveters voor een strakke en verleidelijke look.

De Baci – White Floral & Lace Body Met Sexy Rijgveter – Curvy kopen bij Ladykiller.nl

Koop de Baci – White Floral & Lace Body Met Sexy Rijgveter – Curvy bij Ladykiller.nl en wees verzekerd dat je van dikke verwennerij krijgt. Naast de Baci – White Floral & Lace Body Met Sexy Rijgveter – Curvy is onze winkel gevuld met vele andere spannende speeltjes. Van sexy lingerie en erotische body's tot differentiërende speeltjes en seksartikelen voor hem en haar, biedt Ladykiller.nl tal van speciale items die je seksleven een upgrade geven. De Baci – White Floral & Lace Body Met Sexy Rijgveter – Curvy is ook gemakkelijk te reinigen. Was de body buitenkant met de hand met een milde, vloeibare detergent en water en spoel de body goed af voordat je hem opdroogt.

We raden je aan om de Baci – White Floral & Lace Body Met Sexy Rijgveter – Curvy te proberen en je seksleven naar een hoger niveau te tillen. Shop nu de Baci – White Floral & Lace Body Met Sexy Rijgveter – Curvy bij Ladykiller.nl en open de deur naar meer plezier in de slaapkamer.

Kledingmaat

Merk

Materiaal

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

4890808243541