B Yours Plus – Hard n' Happy Dildo – Transparant – De ultieme ervaring voor jouw plezier

Bent u op zoek naar een speeltje dat samen met u een hoogtepunt helpt bereiken? Dan is de Plus – Hard n' Happy – Transparant de perfecte optie. De B Yours Plus – Hard n' Happy Dildo – Transparant zorgt voor ongekende sensatie, waardoor uw solo-sessie een van de beste ooit wordt!

De B Yours Plus – Hard n' Happy Dildo – Transparant is een stevig, super-voelbaar speeltje voor intieme momenten. Door de transparante kleur wordt de B Yours Plus – Hard n' Happy Dildo – Transparant al snel een instant hit voor alle begrippen. De transparante B Yours Plus – Hard n' Happy Dildo – Transparant kan worden gebruikt voor anale of vaginale penetratie.

Voordelen van de B Yours Plus – Hard n' Happy Dildo – Transparant:

• Speciaal ontworpen voor een echte ervaring
• Stoute, flexibele schacht voor meer penetratie plezier
• Stimulerende kop voor die extra kick
• Diverse textuur voor extra stimulatie
• Nontoxic- en hypoallergeen materiaal
• Gemakkelijk schoon te maken

De B Yours Plus – Hard n' Happy Dildo – Transparant is gemaakt van een speciale formule TPE en is heel comfortabel. Het voelt stevig aan, ideaal voor diepgang en geeft een intens plezier in anale of vaginale penetratie. Het voelt echt reëel aan en past zich gemakkelijk aan uw lichaam aan.

De B Yours Plus – Hard n' Happy Dildo – Transparant is voorzien van een vorm waardoor het gemakkelijk in te brengen is. Het is ook voorzien van een kleine kop voor extra bewegingsvrijheid, waardoor het gemakkelijk aan te passen is aan de gewenste vorm. Het relatief harde materiaal voelt comfortabel aan en is hypoallergeen.

De B Yours Plus – Hard n' Happy Dildo – Transparant kan worden gebruikt door zowel mannen als vrouwen en biedt u verschillende sensaties met verschillende textures. Er zijn twee verschillende texturen, gladde en textuur, waarmee u eindeloos kunt experimenteren.

De B Yours Plus – Hard n' Happy Dildo – Transparant is gemaakt van een materiaal dat water- en vetvrij is. Hierdoor is hij gemakkelijk te reinigen met zeep en warm water en kan hij worden gesmeerd met water-based .

In onze winkel Ladykiller.nl hebben we naast de B Yours Plus – Hard n' Happy Dildo – Transparant, nog veel meer speeltjes die u kunnen helpen klaar te komen voor de uiteindelijke explosieve climax. Denk aan , gladmakende glijmiddelen en anal toys.

Dus als je op zoek bent naar een speeltje dat je kan verrassen met spannende sensaties, dan is de B Yours Plus – Hard n' Happy Dildo – Transparant de perfecte match voor jou. Neem deze uitgebreide uitklapper mee naar Ladykiller.nl en ervaar tot wel 3x meer gewaarwording met deze perfecte dildo die precies op uw lichaam is afgestemd.

Vraag gerust de ervaren goed opgeleide medewerkers in onze winkel naar de B Yours Plus – Hard n' Happy Dildo – Transparant voor uitstekende adviezen en tips. U zult zien dat de B Yours Plus – Hard n' Happy Dildo – Transparant de ultieme ervaring is voor al uw plezier. Bekijk alle opties in onze winkels en vraag deze vandaag nog aan! Ontdek hoe de B Yours Plus – Hard n' Happy Dildo – Transparant uw intieme leventje naar een nieuw niveau kan tillen.

Merk

Materiaal

Lengte in cm

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

819835026723