Aya – Draagbare , een sextoy voor maximale sensuele sensaties – is een licht en draagbaar sextoy dat ideaal is voor sensuele stimulatie waar je maar wilt. Met de draagbare vibrator breng je je seksleven naar een hoger niveau.

De eigenschappen van de Aya – Draagbare Vibrator:
• 13 verschillende vibratie modi
• Discreet en stil – gebruik het waar je maar wilt, zonder dat er iemand iets van merkt
• Gemaakt van medischekwaliteits-siliconen en ABS plastic – zacht en comfortabel tegen je huid
• USB-oplaadbaar – direct gebruiksklaar
• Waterdicht – met deze vibrator heb je ultiem seksplezier zelfs onder de douche of in het bad

Wat is de Aya – Draagbare Vibrator?

Aya – Draagbare Vibrator is een sextoy bedoeld voor zowel vrouwen als mannen. De vibrator heeft een krachtige motor en kan ongelooflijke vibraties geven voor maximale sensuele genot, solo of samen met je partner. De ergonomisch ontworpen vibrator heeft een perfecte pasvorm en een unieke 5-inch afmeting die bij de meeste mensen past.

Hoe kan je de Aya – Draagbare Vibrator gebruiken?

De Aya – Draagbare Vibrator is een compact sextoy die je kunt gebruiken voor verschillende massage technieken en voor intense sensuele stimulatie. De 13 verschillende vibratie modi zorgen ervoor dat je telkens een unieke ervaring kunt hebben. De vibrator is ook ergonomisch gevormd om te “passen” bij je anatomische vormen voor een maximale sensuele stimulatie.

Voor wie is de Aya – Draagbare Vibrator bedoeld?

De Aya – Draagbare Vibrator is perfect voor allerlei seksuele activiteiten; zowel solo als samen met een partner. Het is een perfect sextoy voor beginners die een meer intieme seksuele ervaring zoeken en ervaren sextoy-gebruikers die een krachtige vibrator zoeken.

Hoe kan de Aya – Draagbare Vibrator je seksleven verbeteren?

De Aya – Draagbare Vibrator zal je seksleven garanderen dat alles naar een hoger niveau wordt gebracht als je alleen of met je partner seksueel actief bent. De intense vibraties zorgen voor een ongelooflijke sensuele ervaring. De vibrator helpt ook om het orgasme te verlengen, wat betekent dat seksuele dingen een stuk intiemer worden en je kunt meer van je seksleven genieten.

Met welke andere seksspeeltjes en toys kun je de Aya – Draagbare Vibrator gebruiken?

De Aya – Draagbare Vibrator is perfect te combineren met andere seksspeeltjes en toys. Je kunt bijvoorbeeld een en andere sextoys gebruiken voor een extra intieme ervaring. Je kunt zelfs met een partner een geven met de vibrator voor heerlijke sensuele sensaties.

Hoe moet je de Aya – Draagbare Vibrator reinigen?

Voor het reinigen van de Aya – Draagbare Vibrator moet je het speeltje afspoelen onder lauwwarm water met wat milde zeep voor de beste resultaten. Nadat je het product hebt gereinigd met milde zeep, kun je het afdrogen met een schone handdoek of een tissue.

Koop de Aya – Draagbare Vibrator nu bij Ladykiller.nl!

Koop nu de Aya – Draagbare Vibrator bij Ladykiller.nl en ontdek zelf hoe het product je seksleven verbetert. De Aya – Draagbare Vibrator is een veelzijdige vibrator en gemakkelijk te gebruiken door zowel beginners als ervaren sextoy-gebruikers. Wacht niet langer en ontdek nu zelf hoe je seksleven naar een hogere plek kan worden gebracht met deze krachtige vibrator.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

735632930356