Ontdek de Avant – Siliconen Dildo Met Zuignap – Heart of Gold bij Ladykiller.nl

Voor alle diegenen die op zoek zijn naar een interessante manier om een klein beetje meer peper in het leven te brengen, zijn wij bij Ladykiller.nl blij om je te kunnen voorstellen aan de – Siliconen Met Zuignap – Heart of Gold. Deze siliconen dildo is voorzien van een stevige zuignap en een elegant gevormd design in de vorm van een hart. Geniet van een zachte en geribbelde tekstuur en verken seksuele mogelijkheden als nooit tevoren.

Voordelen van de Avant – Siliconen Dildo Met Zuignap – Heart of Gold

De Avant – Siliconen Dildo Met Zuignap – Heart of Gold is perfect voor al wie van een lange dildo met veel stimulatie houdt. Het speciale design van de zuignap zorgt ervoor dat je met je handen vrij bent om andere interessante plekjes te verkennen of ervoor te zorgen dat je voorkant volledig ontspannen is tegen de tijd dat u het hoogtepunt bereikt.

De siliconen structuur is geheel vrij van chemicaliën en wordt gemaak van safe materials zodanig dat je enkel maar kan genieten van je geheel nieuw sexleven.

Hieronder vindt u een overzicht van de voordelen van de Avant – Siliconen Dildo Met Zuignap – Heart of Gold:

  • Speciale design in de vorm van een hart.
  • Verantwoord gemaakt van body safe materials.
  • Gepatenteerde zuignap
  • Geribbelte siliconen tekstuur.
  • Perfekt voor op zoek zijn naar extra stimulatie.

Wat is de Avant – Siliconen Dildo Met Zuignap – Heart of Gold?

De Avant – Siliconen Dildo Met Zuignap – Heart of Gold is een revolutionair sex speeltje dat ontworpen is voor al wie klaar is om seksuele exploratie te accelereren. Onze siliconen dildo is speciaal ontworpen met een stevige zuignap aan de onderkant zodat je aangenaam met je handen vrij bent om naar andere interessante gebieden te gaan. Het design in de vorm van een hart verhoogt het genot en de zachte geribbelde siliconen tekstuur zorgt voor extra stimulatie en diepe gevoelens.

Hoe gebruik je de Avant – Siliconen Dildo Met Zuignap – Heart of Gold?

De Avant – Siliconen Dildo Met Zuignap – Heart of Gold is ontworpen voor iedereen die een revolutionaire manier wil ontdekken om de interessantste gevoelens te ontdekken. De zuignap bevestig je eenvoudig aan een vlakke oppervlak waardoor je ongestoord met je handen kunt verkennen.

Onze Avant – Siliconen Dildo Met Zuignap – Heart of Gold is ontworpen voor iedereen die op zoek is naar een manier om hun solo-seksueel verkennings avontuur naar nieuwe hoogten te zullen brengen. Omdat de structuur van siliconen is, is het ongelooflijk comfortabel aan te voelen en zorgt het voor diepe gevoelens van genot.

Voor wie is de Avant – Siliconen Dildo Met Zuignap – Heart of Gold geschikt?

Het speciale ontwerp van de Avant – Siliconen Dildo Met Zuignap – Heart of Gold is een seksueel super stoelelement voor al wie op zoek is naar een manier om seksuele ervaringen naar een super geheime niveau te krijgen.

De zuignap op de onderkant biedt een perfecte set handvrije technologie, waardoor je ongestoord met je handen kunt verkennen zonder dat je de bewegingen stilzet. Het handige design van de dildo maakt het ook mogelijk om andere speeltjes te combineren zodat je een uitgebreide collectie acceptabele sex speeltjes kunt verkrijgen in onze winkel Ladykiller.nl.

Hoe kan de Avant – Siliconen Dildo Met Zuignap – Heart of Gold je leven verbeteren?

Het is voor iedereen duidelijk dat de meeste personen op zoek zijn naar een manier om hun seksuele ervaringen naar een hele nieuwe level te krijgen. Met de Avant – Siliconen Dildo Met Zuignap – Heart of Gold kan je je seksuele creativiteit verder verkennen en interessante mogelijkheden ontdekken dankzij het handige design.

Ook kan je de Avant – Siliconen Dildo Met Zuignap – Heart of Gold in onze winkel Ladykiller.nl combineren met andere spannende speeltjes en creëer zo een stukje totaal seksueel genot, die je gratis toegevoegd krijgt op de Avant – Siliconen Dildo Met Zuignap – Heart of Gold.

Hoe reinig je de Avant – Siliconen Dildo Met Zuignap – Heart of Gold?

Net zoals alle andere sex speeltjes, is het ongelooflijk belangrijk om de Avant – Siliconen Dildo Met Zuignap – Heart of Gold correct te reinigen. Vooraleer te genieten van het seksuele avontuur, zijn er enkele eenvoudige stappen die je moet volgen om de Avant – Siliconen Dildo Met Zuignap – Heart of Gold correct te reinigen.

Hieronder zijn de stappen die je kan nemen:

  • Haal de Avant – Siliconen Dildo Met Zuignap – Heart of Gold uit elkaar en was de verschillende delen met talkpoeder en water.
  • Gebruik een tandenborstel om de binnenkant van de dildo te wassen.
  • Gebruik een antibacteriële zeep als extra maatregel en spoel daarna grondig na met water.
  • Laat de dildo vervolgens luchtdrogen of gebruik een zachte handdoek.

Bekijk vanavond ook andere categorieën speeltjes bij ladykiller.nl

Heb je genoeg van de Avant – Siliconen Dildo Met Zuignap – Heart of Gold? Waarom breid je je seksuele verkenningsavonturen dan niet uit? Wij bij Ladykiller.nl hebben een scala aan speeltjes die je leven in de slaapkamer spannender kan maken. Van tot , erotische lingerie, , en zelfs – je kunt er vanuit gaan dat we alles hebben wat je nodig hebt om je seksuele avonturen naar een nieuw level te brengen.

Kom, bekijk onze hele collectie en ervaar de ultieme vervulling in seksuele genot voor slechts enkele questions. De Avant – Siliconen Dildo Met Zuignap – Heart of Gold is de perfecte manier om een spannend avontuur in seksueel genot te ontdekken en we raden je het sterk aan om het uit te proberen!

Merk

Materiaal

Lengte in cm

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

819835026136