Autumn – Stockings, die ervoor zorgen dat je er sexy uitziet tijdens je seksavontuur, zijn een ware must have als je op zoek bent naar een intens seksleven. Of je nou de vrouw of man bent in het seksuele duo, deze stockings zorgen ervoor dat je je er seksiert uit voelt, wat resulteert in meer plezier en intieme momenten. Met deze stockings kun je jezelf op seksueel vlak naar het volgende niveau tillen.

Eigenschappen van Autumn – Stockings:
– 80 denier
– Verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en rood
– Apart design
– Maatvoering voor grote, middelgrote en kleine maten
– Ademend, zacht, aangenaam draagcomfort
– Met een uniek gevormde instap

Wat is Autumn – Stockings precies?

Autumn – Stockings zijn een combinatie van klassieke panty's en stay-ups met een extra breed bovenlijfje en 15 cm brede, elastische stof waar je benen mooi ingepakt worden. De kleur zwart, wit en rood die er bij specifiek gebruikt worden, maken de uitstraling compleet. Ook de 80 denier dikke stof waar de eenen uit bestaan geven een gevoel van luxe.

Hoe kan je Autumn – Stockings gebruiken?

Met Autumn – Stockings kun je je seksleven op hele spannende manieren ontdekken. De stockings geven je een extra vorming door middel van de 15 cm brede elastische stof en zorgen er tevens voor dat je je er aantrekkelijk voelt. Je kunt de stockings als opwindend combineren met onze andere sexy producten bij Ladykiller.nl, om zo nog meer erotische te ontdekken.

Voor wie zijn de Autumn Stockings bedoeld?

Autumn – Stockings is voor iedereen die op zoek is naar een opwindende manier om hun seksleven meer kleur te geven. Voor zowel de man op zoek naar een manier om een sexy outfit voor tijdens het seksuele voorgerecht te creëren, als de vrouw die helemaal wild gaat van de klassieke look van panty's. Met deze Autumn – Stockings kun je zowel klaar zijn voor een mexavontuur, als de kant op gaan omdat je een spannende avond wil beleven.

Hoe kunnen de Autumn – Stockings je seksleven verbeteren?

De Autumn – Stockings geven je seksleven een nieuwe, spannende dimensie. Door de verschillende kleuren en uitvoeringen kun je jezelf elke keer opnieuw verkleden met deze stockings. Zo kun je de stijl die je al hebt of wil aannemen, versterken door de juiste stockings te dragen. Tevens kun je er ook voor kiezen om een jagersoutfit te dragen met dit product, in combinatie met een leren jas of een lange teddycoat voor een absoluut mos drogend effect!

Met welke andere speeltjes en toys kun je Autumn – Stockings gebruiken?

Autumn – Stockings zijn het perfecte onderdeel van een totaalpakket wanneer je op zoek bent naar een opwindende avond met je partner. In combinatie met onze andere erotische speeltjes en toys, zoals , , producten en klemmen, creëer je een spannende totaalervaring. Je kunt zelfs andere lingerie erbij dragen voor de ultieme erotische uitstaling. Alles begint met de juiste stockings, en Autumn – Stockings hebben daar de perfecte uitstraling voor.

Reiniging van de Autumn – Stockings

Het is belangrijk om de Autumn – Stockings zo goed mogelijk te reinigen en te verzorgen. Allereerst is het aan te raden de stockings binnenste buiten te wassen met een mild wasmiddel in koud water. Gebruik daarnaast ook geen wasverzachter of bleekmiddel, omdat dit de stof kan verzwakken. Laat de stockings vervolgens op een kledingrek of een waslijn drogen.

Waarom moet je de Autumn – Stockings proberen en in onze seksshop Ladykiller.nl kopen?

De Autumn – Stockings zijn een must have wanneer je op zoek bent naar een spannend seksleven. Of je nou de vrouw of man bent in het seksuelle duo, met deze stockings kun je jezelf op seksueel vlak naar het volgende niveau tillen. Het aparte design en de kwalitatief hoogwaardige stof die gebruikt wordt, zorgen er tevens voor dat je er sexy uitziet en dat je een gevoel van luxe ervaart. Kortom, met de Autumn – Stockings is plezier verzekerd. Wil jij ook klaar zijn voor een seksavontuur en deze stockings aanschaffen? Kom dan naar onze seksshop Ladykiller.nl en ontdek onze verschillende Autumn – Stockings.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

, , ,

Kleur

Barcode

850017512436, 850017512443, 850017512450, 850017512467