Met de Aura – Rechargeable Silicone Rabbit Vibe – Lilac breng je je seksleven naar een nieuw niveau. Deze op waterbasis werkende is gemaakt van de beste kwaliteit 100% medische grade silicone en heeft twee sterke motoren die samenwerken om je te laten klaarkomen. Vul de feminien look van deze voor seksspeeltje met de Lilac tint en heb kippenvel van top tot teen. De vibratie frequenzen zijn verkrijgbaar op verschillende intensiteiten en de Aura – Rechargeable Silicone Rabbit Vibe – Lilac heeft een luxe uiterlijk dat tot het einde stevig blijft.

Eigenschappen van de Aura – Rechargeable Silicone Rabbit Vibe – Lilac:

• Optimaal genot door two powerful motors;
• Gemaakt van 100% medische-grade silicone;
• Verkrijgbaar in verschillende kleuren;
• Oplaadbaar met USB-kabel;
• Volledig Waterproof;
• De vibratieniveaus zijn afzonderlijk instelbaar.

Wat is de Aura – Rechargeable Silicone Rabbit Vibe – Lilac?

De Aura – Rechargeable Silicone Rabbit Vibe – Lilac is een op waterbasis werkende luxe vibrator van de beste kwaliteit die speciaal is ontworpen om je het ultieme genot te geven. De vibrator zelf is gemaakt van medische grade silicone, waardoor hij zacht en luxueus aanvoelt. Hij is ook volledig waterproof en heeft twee krachtige motoren om je sensaties omhoog te schroeven. Door de verkrijgbare Lilac tint is de voor seksspeeltje er net zo mooi uit als dat hij gemaakt is om je te bevredigen.

Hoe gebruik je Aura – Rechargeable Silicone Rabbit Vibe – Lilac?

De Aura – Rechargeable Silicone Rabbit Vibe – Lilac is erg eenvoudig te gebruiken. Gebruik een voor extra plezier. Koppel de vibrator aan de USB-kabel en laad hem volledig op. Om te beginnen zet je alle vibratie-instellingen naar 0, zet je de motor ‘aan' en voer je het krachtniveau op. De twee motoren staan ​​voor het genot dat je krijgt. Met beide motoren tegelijkertijd is de kracht enorm. Als je klaar bent, zet je de motoren uit en schakel je de vibrator uit.

Voor wie is de Aura – Rechargeable Silicone Rabbit Vibe – Lilac bedoeld?

De Aura – Rechargeable Silicone Rabbit Vibe – Lilac is een ideale vibrator voor koppels en mensen die op zoek zijn naar een comfortabele, veilige ervaring. De vorm is gemakkelijk te hanteren en brengt u precies waar u wilt zijn. De voor seksspeeltje is ook discreet genoeg om het mee te nemen op reis, zodat u geen enkel moment kwijtraakt.

Hoe kan Aura – Rechargeable Silicone Rabbit Vibe – Lilac je seksleven verbeteren?

De Aura – Rechargeable Silicone Rabbit Vibe – Lilac heeft de potentie om je seksleven op vele manieren te verbeteren. De voor seksspeeltje helpt u bij het opbouwen van opwinding door middel van verbeterde sensaties en niveaus van sensualiteit. De twee motoren staan ​​niet alleen voor een krachtig genot, maar ook voor de mogelijkheid om verschillende sensuele voorkeuren te combineren.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de Aura – Rechargeable Silicone Rabbit Vibe – Lilac gebruiken?

De Aura – Rechargeable Silicone Rabbit Vibe – Lilac maakt geen enkel ander speelgoed of speeltje overbodig. De kracht van de Aura – Rechargeable Silicone Rabbit Vibe – Lilac betekent echter, dat het gemakkelijk te combineren is met andere speeltjes en toys, zoals dure cockrings, luxueuze en even verfijnde klemmen. De Aura – Rechargeable Silicone Rabbit Vibe – Lilac kan ook worden gecombineerd met een uitgebreide selectie van sexspeeltjes voor mannen en vrouwen om een ​​unieke ervaring en een explosief einde te creëren.

Hoe moet je de Aura – Rechargeable Silicone Rabbit Vibe – Lilac reinigen?

De Aura – Rechargeable Silicone Rabbit Vibe – Lilac kan worden gereinigd met een toy cleaner van uw favoriete seksshop. Dompel het speelgoed onder in warm water met een mild reinigingsmiddel. Veeg vervolgens af met een schone, licht vochtige doek. Door het speelgoed na gebruik te reinigen, verlengt u de levensduur en verkrijgt u een hygiëne.

Aanbeveling

Als je op zoek bent naar een krachtig, waterbestendig seksspeeltje dat speciaal is ontworpen om je een explosief genot te geven, dan is de Aura – Rechargeable Silicone Rabbit Vibe – Lilac precies wat je zoekt. Geniet van de opties, flexibiliteit en comfort waar deze vibrator mee komt en beleef sensaties waarvan je niet wist dat ze mogelijk waren. Probeer de Aura – Rechargeable Silicone Rabbit Vibe – Lilac vandaag nog en ervaar wat je seksleven voor je in petto heeft. De Aura – Rechargeable Silicone Rabbit Vibe – Lilac is verkrijgbaar in onze seksshop Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

782421083281