Athos – Oplaadbare is het perfecte speeltje om je seksleven meer pit te geven. Met drie verschillende intensiteitsstages vind je altijd de perfecte trilling die bij jou past. Deze oplaadbare vibrator heeft een waterproofmateriaal waardoor je deze draadloos ook in bad kunt gebruiken. Doordat de Athos – Oplaadbare Vibrator discreet is, kunnen mannen, vrouwen en koppels heerlijk genieten van heerlijke trillingen. Kortom, een oplaadbare vibrator voor iedereen!

Eigenschappen van Athos – Oplaadbare Vibrator

– 100% waterproof
– 3 verschillende intensiteitsstages
– Discreet design
– Oplaadbaar met USB

Hoe maak je gebruik van Athos – Oplaadbare Vibrator

Wat is de Athos – Oplaadbare Vibrator?

De Athos – Oplaadbare Vibrator is een moderne en stijlvolle oplaadbare vibrator. Het is een USB-oplaadbaar sextoy dat op waterbasis werkt zodat je het in bad of onder de douche kunt gebruiken. Het is gemaakt van buigzaam siliconenmateriaal waardoor het comfortabel en gemakkelijk te hanteren is. Je kunt het precies zo instellen zoals jij het het fijn vindt.

Voor wie is de Athos – Oplaadbare Vibrator?

De Athos – Oplaadbare Vibrator is dé ultieme vibrator voor mannen, vrouwen en koppels. Discreet design en 3 verschillende intensiteitsstages zorgen ervoor dat iedereen geniet van de trillingen van de Athos – Oplaadbare Vibrator. Heb jij zin in wat extra spanning? Laat je dan meevoeren in de ongekende mogelijkheden van deze oplaadbare vibrator.

Hoe kan de Athos – Oplaadbare Vibrator je seksleven verbeteren?

De Athos – Oplaadbare Vibrator is het perfecte speeltje om je seksleven meer pit te geven. Met drie verschillende intensiteitsstages vind je altijd de perfecte trilling die bij jou past. Met deze oplaadbare vibrator kom je op plekken die je nog nooit eerder hebt ontdekt. Vergeet nooit de gevoeligste plekjes op je lijf, zodat je elke keer opnieuw kunt genieten van een geweldige ervaring.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Athos – Oplaadbare Vibrator gebruiken?

Met de Athos – Oplaadbare Vibrator kun je je seksleven verrijken met andere sextoys en speeltjes zoals benen spreiders, speeltjes, clitorisklemmen, , strapons en . Combineer de Athos – Oplaadbare Vibrator met deze sextoys en speel samen met je partner. Door te experimenteren met deze sextoys kom je op plekken die je nog nooit eerder heb ervaren.

Hoe moet je de Athos – Oplaadbare Vibrator reinigen?

De Athos – Oplaadbare Vibrator is 100% waterproof en daardoor eenvoudig en adequaat te reinigen. Breng na gebruik een antisepticum aan op de Athos – Oplaadbare Vibrator met een zachte, vochtige doek. Hierna dep je de vibrator zachtjes af met een andere vochtige doek. Gebruik vervolgens een schone, droge doek om het speeltje goed te drogen.

Waarom zou je de Athos – Oplaadbare Vibrator kopen?

Met de Athos – Oplaadbare Vibrator heb je een multifunctionele vibrator waar je de hele nacht mee kunt spelen. Het vibratieniveau is eenvoudig in te stellen en deze oplaadbare vibrator is 100% waterproof. Probeer de Athos – Oplaadbare Vibrator nu uit en bestel het in de seksshop Ladykiller.nl. Ervaar de sensatie van deze sextoy en geniet van de spontaniteit die de Athos – Oplaadbare Vibrator je biedt.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8714273929556