Ass Holster Buttplug Harnas: het perfecte accessoire voor kinky avonden

Als je op zoek bent naar een uniek speeltje dat je altijd mee op avontuur kunt nemen, dan is de Ass Holster Harnas van Ladykiller.nl je perfecte keuze. Deze zelfgordel voor je kont heeft een sterke, robuuste constructie, is gemaakt van hoogwaardige materialen en is comfortabel en gemakkelijk te gebruiken. De Ass Holster Buttplug Harnas is een slank, complex accessoire dat je perfect kunt combineren met al je andere speeltjes in de slaapkamer.

Waarom kiezen voor de Ass Holster Buttplug Harnas?

De Ass Holster Buttplug Harnas is de perfecte keuze voor iedereen die kinky seks wil ervaren. De Ass Holster Buttplug Harnas is niet zomaar een accessoire, maar het is een complete vervanging van je speeltjes in de slaapkamer. Wat zegt dat? Het betekent dat je met de Ass Holster Buttplug Harnas kunt doen wat je met een traditioneel speeltje doet maar je zult er nog beter mee kunnen spelen. Je krijgt meer controle over je partner, je kunt het gemakkelijk verplaatsen en het is ook veel veiliger.

Eigenschappen Ass Holster Buttplug Harnas

  • Gemaakt van hoogwaardig materiaal voor ongelooflijke duurzaamheid en comfort
  • Sterke, robuuste constructie
  • Gemakkelijk te gebruiken en makkelijk te reinigen
  • Compleet met twee schakelaars en een speciale lus om te bevestigen achter het glijmiddel
  • Geschikt voor kinky seks, maar ook geschikt voor normaal seksueel gebruik
  • Kan worden gecombineerd met andere speeltjes in de slaapkamer

Wat is de Ass Holster Buttplug Harnas?

De Ass Holster Buttplug Harnas is een unieke seksspeeltje dat kan worden gebruikt voor kinky of traditionele seks. Het is een zelfgordel voor je kont die gemaakt is van hoogwaardig materiaal, een sterke, robuuste constructie heeft en comfortabel en gemakkelijk te dragen is. Het wordt geleverd met twee schakelaars en een speciale lus om te bevestigen achter het glijmiddel. Dit maakt het een geweldig speeltje voor plezier en genot.

Hoe gebruik je de Ass Holster Buttplug Harnas?

De Ass Holster Buttplug Harnas is gemakkelijk te gebruiken. Als eerste gebruik je glijmiddel om de plug aan de Ass Holster te bevestigen. Voordat je de Ass Holster Buttplug Harnas gebruikt, moet je het om je heen doen. Het is belangrijk dat je de Ass Holster strak genoeg om je heen doet om ervoor te zorgen dat hij niet verschuift. Zodra de Ass Holster strak is vastgezet, kan je de twee schakelaars gebruiken om je partner te controleren en het speeltje te gebruiken zoals je wilt.

Voor wie is de Ass Holster Buttplug Harnas geschikt?

De Ass Holster Buttplug Harnas is perfect voor iedereen die het leuk vindt om hun seksuele routine te veranderen. Of je nu op zoek bent naar een comfortabelere manier om je partner te controleren of gewoon een kinky speeltje wilt, de Ass Holster Buttplug Harnas is perfect. Daarnaast is de Ass Holster Buttplug Harnas ook geschikt voor normaal seksueel gebruik omdat het comfortabel en gemakkelijk te gebruiken is.

Hoe de Ass Holster Buttplug Harnas leven kan verbeteren

Met de Ass Holster Buttplug Harnas kun je de routine in de slaapkamer veranderen. Het kan je een betere controle geven over je partner waardoor jullie beiden meer plezier kunnen beleven. Bovendien heb je de mogelijkheid om de Ass Holster Buttplug Harnas te combineren met andere speeltjes in de slaapkamer. Bovendien is het ook erg gemakkelijk te reinigen.

Shop vandaag nog bij Ladykiller.nl!

Als je op zoek bent naar een uniek speeltje dat veilig, comfortabel en gemakkelijk te gebruiken is, dan ben je bij Ladykiller.nl aan het juiste adres. Bij Ladykiller.nl hebben we een breed assortiment aan speeltjes, waaronder de Ass Holster Buttplug Harnas. Dit unieke en eenvoudige accessoire is perfect voor kinky seks maar ook geschikt voor normaal seksueel gebruik. Bij Ladykiller.nl hebben we ook andere speeltjes in de slaapkamer zoals , pluggen, dildos en speeltjes. Neem dus vandaag nog een kijkje op Ladykiller.nl en ontdek alles wat er voor je klaar staat om je leven in de slaapkamer spannender en leuker te maken.

Merk

Materiaal

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

848518028167