ASS GOBLET – SILICONEN HOLLE BUTT PLUG – KLEIN

Win de slag en geniet als nooit tevoren.

De Ass Goblet – Siliconen Holle Butt Plug – Klein – is een uitstekende manier om je seksuele relatie op te leuken. Of je nu als beginner begint met seksspeeltjes of als een novice bent, de Ass Goblet – Siliconen Holle Butt Plug – Klein biedt je de ideale combinatie van comfort en spectaculaire prestaties.

De Ass Goblet-Siliconen Holle Butt Plug-Klein is een veelzijdig seksspeeltje dat in verschillende soorten seksuele relaties kan worden gebruikt. Met een grootte van maar 8,5 cm in doorsnede en een verbazingwekkende capaciteit van 7,5 cm, kan de Ass Goblet – Siliconen Holle Butt Plug – Klein brengen wat je nodig hebt om de slag te winnen.

Met de Ass Goblet – Siliconen Holle Butt Plug – Klein heb je:

  • Een geavanceerde siliconenplug van de hoogste kwaliteit voor een meer rustgevende, comfortabele ervaring.
  • Geschikt voor jonge en meer ervaren koppels die een avontuurlijke twist aan hun seksleven willen geven.
  • Een holle plug voor meer plezier voor beide partijen.
  • Grote openingen om verschillende materiaalsoorten en stunts toe te laten, zoals vet, water, oil en meer.
  • Geschikt voor beide mannen en vrouwen.
  • Gemakkelijk te reinigen na gebruik.
  • Uitstekend te combineren met andere seksspeeltjes.

Wat is de Ass Goblet – Siliconen Holle Butt Plug – Klein?

De Ass Goblet – Siliconen Holle Butt Plug – Klein is een siliconenplug met een holle middenbuis waardoor twee extra stimulatie kan worden gevonden. De plug heeft een doorzichtige glans die bijdraagt aan de schoonheid en elegante uitstraling en is gemaakt met premium siliconen met een zacht aanvoelen en een verbazingwekkend comfort. De Ass Goblet – Siliconen Holle Butt Plug – Klein is ideaal voor solo-seks, voor koppels of voor een erotische opwinding tijdens het seksspel.

Hoe kun je de Ass Goblet – Siliconen Holle Butt Plug – Klein gebruiken?

Gebruik voldoende glijmiddel om de Ass Goblet – Siliconen Holle Butt Plug – Klein makkelijker in te brengen. Sla daarna de plug toe, maak kleine kringetjes of gebruik een massage om ervoor te zorgen dat hij goed zit. Uw partij zal genieten van de langzame, weloverwogen stimulatie die door de holle middenbuis wordt geleverd.

Als je de Ass Goblet – Siliconen Holle Butt Plug – Klein wilt verwijderen, pull je hem er machtig af. Het is belangrijk om te onthouden dat penetratie altijd slow motion en gelijkwaardig moet zijn. Luister naar je lichaam en stop meteen als je naar pijn of ongemak voelt.

Voor wie is de Ass Goblet – Siliconen Holle Butt Plug – Klein geschikt?

De Ass Goblet – Siliconen Holle Butt Plug – Klein is geschikt voor alle mensen die duidelijk en verantwoord willen experimenteren met seksuele exploratie. Als je al het beste uit je seksspeeltjes wilt halen, dan is de Ass Goblet – Siliconen Holle Butt Plug – Klein de perfecte keuze. De Ass Goblet – Siliconen Holle Butt Plug – Klein kan tweepartijse- of solo-acts aanvullen.

Hoe verbetert de Ass Goblet – Siliconen Holle Butt Plug – Klein het leven van onze klanten?

De Ass Goblet – Siliconen Holle Butt Plug – Klein is gemaakt van siliconen van topkwaliteit waardoor het veilig en comfortabel is in gebruik. Met iets meer dan 7 cm lengte heeft het een ideale afmeting voor beginners.

Het is gemakkelijk te combineren met andere speeltjes, zoals , anaalshops, anal balls, harnasen en vele andere. Verder is het makkelijk te reinigen na gebruik. Uw klanten zullen de Ass Goblet – Siliconen Holle Butt Plug – Klein een geweldig seksspeeltje vinden en genieten van alle voordelen die het biedt.

Maak het leven in de slaapkamer spannender met andere categorieën aan speeltjes uit Ladykiller.nl

Zoekt u naar een nieuwe manier om het leven in de slaapkamer te verbeteren? Dan hebben we veel items in onze winkel die precies zijn wat u zoekt. Bij Ladykiller.nl hebben we een grote selectie aan seksspeeltjes. Van vibrators en harnasen tot anaalshops en lolly's, we hebben alles wat je nodig hebt om that extra boost te geven. We hebben ook -speeltjes zoals Palms en strap-ons die andersoortige seksuele ervaringen kunnen leveren. Je kunt ook onze speciale sekstoys categorie bezoeken voor koppels. Deze koppels-speeltjes zorgen voor een nieuwe dimensie in uw slaapkamerervaringen.

Dus als u op zoek bent naar nieuwe manieren om uw leven in de slaapkamer op te fleuren, ga dan meteen naar Ladykiller.nl en ontdek de wonderlijke geschenken die onze shop te bieden heeft!

Probeer de Ass Goblet – Siliconen Holle Butt Plug – Klein vandaag nog in Ladykiller.nl!

Als u op zoek bent naar een seksspeeltje met het perfecte evenwicht tussen prestatie, comfort en veelzijdigheid, dan heeft de Ass Goblet – Siliconen Holle Butt Plug – Klein wat uw zoekt. Of je nu als beginner begint of als expert, kom langs bij Ladykiller.nl om te genieten van de Ass Goblet – Siliconen Holle Butt Plug – Klein vandaag nog! Onze grote selectie aan seksspeeltjes en koppelspelletjes zullen je leven in de slaapkamer opfleuren. Koop de Ass Goblet – Siliconen Holle Butt Plug – Klein vandaag nog en ram het slagveld!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518032850