Ass Goblet – Siliconen Holle Butt Plug – Groot

Eersteklas functies en voordelen

De Ass Goblet – Siliconen Holle Butt Plug – Groot van ​Ladykiller.nl​ is een prachtig ontworpen sex speeltje dat ongelooflijke stimulatie kan produceren. Deze holle butt plug is vervaardigd uit hoogwaardig 100% medisch gecertificeerd siliconen voor een comfortabele en veilige werking. De Ass Goblet – Siliconen Holle Butt Plug – Groot heeft een holle kern waardoor deze perfect voor anale stimulatie is en tegelijkertijd kan het de intensiteit van een mannelijk of vrouwelijk orgasme vergroten. Deze stevige en flexibele holle butt plug is ontworpen voor lange termijn plezier door stand te houden in de partner's extra stevige omhelzing tijdens vrijen.

De Ass Goblet – Siliconen Holle Butt Plug – Groot heeft een aantal functies en voordelen die je helpen om je vrijen nog spannender te maken:

  • Gemaakt van 100% medisch gecertificeerd siliconen
  • Super comfortabel om in te dragen
  • Robuuste constructie om je tegen heftige stimulatie te beschermen
  • Extra stevige omhelzing om aan je anale fantasieën toe te geven
  • Vervaardigd met kleine noppen voor extra stimulatie
  • Comfortabele holle kern waardoor je meer toe te geven aan anale stimulatie

Wat is de Ass Goblet – Siliconen Holle Butt Plug – Groot?

De Ass Goblet – Siliconen Holle Butt Plug – Groot uit onze winkel ​Ladykiller.nl​ is wellicht wel het meest revolutionaire sex speeltje dat ooit is ontworpen. De Ass Goblet – Siliconen Holle Butt Plug – Groot is een holle butt plug die is ontworpen voor intense anale stimulatie. De Ass Goblet – Siliconen Holle Butt Plug – Groot is voorzien van een holle kern waardoor het een extra comfortabel gevoel meebrengt bij het dragen ervan. Daarnaast is de Ass Goblet – Siliconen Holle Butt Plug – Groot gemaakt van 100% medisch gecertificeerd siliconen. Met een kleine noppen aan de buitenkant wordt de intensiteit van de stimulatie die de Ass Goblet – Siliconen Holle Butt Plug – Groot geeft bijdrage aan een mannelijk en vrouwelijk orgasme.

Hoe gebruik je de Ass Goblet – Siliconen Holle Butt Plug – Groot?

De Ass Goblet – Siliconen Holle Butt Plug – Groot is perfect voor beginners die een anale stimulatie willen uitproberen en voor experts die meer toe willen geven aan hun anale fantasieën. Voor het behalen van het beste resultaat is het aan te raden om eerst een anale glijmiddel te gebruiken voordat je de Ass Goblet – Siliconen Holle Butt Plug – Groot gebruikt. Gebruik vervolgens wat extra glijmiddel op en rond de plug en voer deze voorzichtig in. Voor meer informatie over de juiste procedure voor het invoeren en dragen van de Ass Goblet – Siliconen Holle Butt Plug – Groot, raden wij je aan om eerst de ​gebruiksaanwijzing​ te lezen.

Voor wie is de Ass Goblet – Siliconen Holle Butt Plug – Groot geschikt?

De Ass Goblet – Siliconen Holle Butt Plug – Groot is een fantastisch sexspeeltje dat je leven in de slaapkamer een enorme boost kan geven. Het is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar extra stimulatie, of je nu nieuw in de anale stimulatie bent of een expert die zijn grenzen van plezier wilt verleggen. Of je nu op zoek bent naar een holle butt plug of een strakke anal plug, in onze shop Ladykiller.nl vind je alles wat je maar nodig hebt! De Ass Goblet – Siliconen Holle Butt Plug – Groot is ook perfect om te combineren met andere speeltjes in onze winkel.

Hoe de Ass Goblet – Siliconen Holle Butt Plug – Groot je leven kan verbeteren

De Ass Goblet – Siliconen Holle Butt Plug – Groot is ontworpen om je vrijen spannender te maken en meer toe te geven aan je anale fantasieën. Met de holle kern van de Ass Goblet – Siliconen Holle Butt Plug – Groot word je op een veilige manier blootgesteld aan sterke anale stimulatie tijdens de vrijpartij. Met de kleine noppen krijg je een extra pulserende stimulatie. De Ass Goblet – Siliconen Holle Butt Plug – Groot past perfect bij iedereen die waarde hecht aan ontwerp, comfort en tevredenheid tijdens hun seksspeeltjeservaring. Bovendien wordt de Ass Goblet – Siliconen Holle Butt Plug – Groot ook geleverd met een gebruiksaanwijzing waarin je tips vindt om de levensduur van je sex speeltje te verlengen.

Hoe reinig je de Ass Goblet – Siliconen Holle Butt Plug – Groot

Na het gebruik van de Ass Goblet – Siliconen Holle Butt Plug – Groot is het naar aanleiding van de hygiënicestandaard belangrijk om deze te reinigen voordat deze opnieuw gebruikt wordt. De Ass Goblet – Siliconen Holle Butt Plug – Groot is gemaakt van 100% medisch gecertificeerd siliconen, wat betekent dat je deze makkelijk kan reinigen en steriliseren met warm water en een toy cleaner. Zorg er ook voor dat je de sex speeltjes uit onze winkel Ladykiller.nl altijd apart houdt van andere speeltjes om cross-contaminatie te voorkomen.

Probeer de Ass Goblet – Siliconen Holle Butt Plug – Groot en ontdek een nieuwe wereld van vrijen

De Ass Goblet – Siliconen Holle Butt Plug – Groot is de perfecte sex speeltje om je seksleven naar een hoger niveau te tillen. Met de extra stevige omhelzing van de plug in combinatie met de holle kern word jij of je partner blootgesteld aan intense anale stimulatie. Uiteraard verkopen wij in onze shop Ladykiller.nl ook andere categorieën aan seksspeeltjes zoals dildo's, , SM-artikelen, wapens voor en nog veel meer. Probeer een van de sex speeltjes uit onze shop, je zult de resultaten waarderen!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518032843