Ass Anker – 3-Delig Siliconen Anaal Anker

Geef jezelf een anale ervaring die je niet snel zult vergeten met de Ass Anker – 3-Delig Siliconen Anaal Anker!

Met de Ass Anker – 3-Delig Siliconen Anker kan je een unieke anale ervaring beleven die anders niet mogelijk is. Deze zijn speciaal ontworpen om een intens orgasme te beleven. Ze zijn gemaakt van het meest comfortabele siliconen waardoor je een vrij gevoel hebt. De frisse en verschillende vormen zullen je steeds een ander gevoel geven. De Ass Anker – 3-Delig Siliconen Anaal Anker is specifiek afgestemd op de meest gevoelige plekjes waardoor je er langdurig plezier aan zult beleven.

Eigenschappen Ass Anker:

  • Materiaal: Siliconen
  • Kleur: Roze
  • Formaat: Grootste kraal 13cm, Kleinste kralen 9,5 cm
  • Latex- en weekmakervrij
  • Gemakkelijk te gebruiken en beheren

Ontdek het ultieme anale sensatie met de Ass Anker – 3-Delig Siliconen Anaal Anker!

De Ass Anker – 3-Delig Siliconen Anaal Anker is speciaal ontworpen om jou een ongekende anale ervaring te bezorgen. Deze anale kralen zijn gemaakt van het meest gewaardeerde siliconen dat verkrijgbaar is. Het materiaal is zacht en comfortabel waardoor je geen gevoel van spanning zult ervaren. De anatomische vorm van deze kralen zorgt er voor dat je hele lichaam ontspant en je kan genieten van een sensuele stimulatie. Met de Ass Anker – 3-Delig Siliconen Anaal Anker kan je zo diep komen als je ooit hebt durven dromen.

De Ass Anker – 3-Delig Siliconen Anaal Anker is ontworpen met het grootste comfort in gedachte. Hij is voorzien van drie verschillende kralen en naar een unieke vorm samengevoegd. Door de anatomische vorm van de kralen stijgt je sensatie na elke kraal die je voelt. De kralen zorgen ervoor dat je een extreem climax bereikt die je online ervaring compleet maakt. De Ass Anker – 3-Delig Siliconen Anaal Anker is comfortabel, discreet en ideaal voor gemiddeld en ervaren gebruikers.

Hoe gebruik je de Ass Anker – 3-Delig Siliconen Anaal Anker?

Het gebruik van de Ass Anker – 3-Delig Siliconen Anaal Anker is simpel. Zorg er eerst voor dat je genoeg hebt. Gebruik nooit olijfolie of andere olie-basisproducten, deze kunnen je seksspeeltje aantasten. Smeer het glijmiddel rond de anale kralen en rond het gaatje. Vervolgens introduceer je de eerste kraal langzaam in je anus. Als je dit hebt gedaan kan je beginnen met het bewegen van de kraal en dan met de tweede kraal verdergaan. Als je de derde kraal gebruikt, duw deze dan voorzichtig in. Er is vrijwel geen limiet qua grootte, maar je mag niet te hard duwen. De ervaring zal beter zijn als je de kralen langzaam en voorzichtig beweegt.

Voor wie de Ass Anker – 3-Delig Siliconen Anaal Anker geschikt?

De Ass Anker – 3-Delig Siliconen Anaal Anker is geschikt voor zowel newbies als ervaren gebruikers. Deze kralen kunnen je helpen een unieke anale ervaring te beleven die anders niet mogelijk is. Met de Ass Anker – 3-Delig Siliconen Anaal Anker kan je je seksuele ervaring versterken en intense orgasmes bereiken. De anale kralen zijn gemaakt van siliconen waardoor hij zacht en comfortabel aanvoelt. Ook is deze anale butt plug makkelijk te reinigen met wat warm water en zeep.

Verbeter je slaapkamerervaring met de Ass Anker – 3-Delig Siliconen Anaal Anker!

Met de Ass Anker – 3-Delig Siliconen Anaal Anker krijg je een diepgang zoals je nog nooit hebt gehad. Deze anale buttplug is gemaakt van zacht siliconen en heeft een anatomische vorm waardoor je langs elke kraal voelt hoe je orgasme nog intenser wordt. De Ass Anker – 3-Delig Siliconen Anaal Anker is geschikt voor alle anale-en slaapkamergenot zoekers. Of je nu gemiddeld of ervaren bent, je zult nooit meer hetzelfde orgasme beleven als je de Ass Anker – 3-Delig Siliconen Anaal Anker gebruikt.

De Ass Anker – 3-Delig Siliconen Anaal Anker is een fantastisch anale speeltje dat je alle bewegingen geeft die je nodig hebt voor een explosief orgasme. Je kan hem combineren met andere speeltjes die verkrijgbaar zijn bij Ladykiller.nl om jouw slaapkamerervaring naar een hoger niveau te tillen. Je kan bijvoorbeeld een koppelstang of plug inbrengen voor extra stimulatie, zodat je een totaal ander slaapkamergevoel krijgt.

Reinig gemakkelijk de Ass Anker – 3-Delig Siliconen Anaal Anker voor een optimaal gebruiksgemak!

Om ervoor te zorgen dat de Ass Anker – 3-Delig Siliconen Anaal Anker ervoor zorgt dat je een optimaal gebruiksgemak hebt, is het van groot belang dat je het speeltje goed reinigt. Na ieder gebruik moet je de Ass Anker – 3-Delig Siliconen Anaal Anker reinigen met warm water en zeep. Als je je speeltje gereinigd hebt, droog ze dan af met een papieren handdoek en leg je ze op een schone en droge plek.

Waarom je de Ass Anker – 3-Delig Siliconen Anaal Anker moet proberen!

Als je op zoek bent naar een unieke anale ervaring, dan is de Ass Anker – 3-Delig Siliconen Anaal Anker iets voor jou. Deze anale slingen zijn gemaakt met het grootste comfort in gedachte, waardoor je een intense ervaring krijgt zonder al te veel schade of irritatie. Niet alleen zal je een intense orgasme ervaren, maar je kan de anale kralen ook gebruiken als je een andere slaapkamerervaring wilt. Je kan de Ass Anker – 3-Delig Siliconen Anaal Anker combineren met speeltjes afkomstig uit onze shop, zoals koppelstangen, pluggen en anale balssen. Verras je partner met de Ass Anker – 3-Delig Siliconen Anaal Anker en je zult merken dat je seksleven spannender is dan ooit. Koop deze ultieme anale ervaring nu bij Ladykiller.nl en je zult jezelf nooit meer vervelen in de slaapkamer.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518026897