Ashley – Stockings heeft van elke seksueel avontuur een spannende, opwindende ervaring gemaakt. Deze stockings zijn een must have voor alle mannen en vrouwen die willen genieten van hun seksuele avontuur. De Ashley – Stockings zijn gemaakt van heerlijk zachte premium kwaliteit nylon en zijn verkrijgbaar in vele kleuren en stijlen. Bovenop het comfort bieden de stockings ook nog eens extra kneepjes die je niet krijgt van je normale of normale stijlen stockings.

Eigenschappen Ashley – Stockings:
– Gemaakt van zachte en premium nylon.
– Verkrijgbaar in vele kleuren en stijlen.
– Bieden extra kneepjes.
– Comfortabel.

Wat is Ashley – Stocking?

Ashley – Stockings bestaat uit een kous en dijbeenbanden die het benedenlichaam compleet bedekken. Ze zijn gemaakt van een premium kwaliteit nylon, wat betekent dat het aanvoelt als een zeer zacht en soepel materiaal. Daarnaast hebben ze een matenstructuur die comfortabel aanvoelt op het lichaam. Bij Ashley – Stockings krijgt je ook extra kneepjes die je niet krijgt bij gewone of normale stijlen. De stockings zijn verkrijgbaar in vooral donkere kleuren zoals paars, donkerroze en zwart.

Hoe Ashley – Stockings gebruiken?

Gebruik de Ashley – Stockings als je een speciale avond wilt beleven met je partner. De Ashley – Stockings geven je outfit een perfecte gedetailleerd en elegante uitstraling, waardoor je bijzonder aantrekkelijk voor je partner wordt. De Ashley – Stockings zorgen ervoor dat je benen en dijen extra veel gewaardeerd worden door een flatteuze en verfijnde look. Daarnaast versterken ze het seksuele element in de avond en geven je extra zelfvertrouwen.

Voor wie zijn Ashley – Stockings bedoeld?

Ashley – Stockings zijn bedoeld voor zowel heren als dames. Ze kunnen gedragen worden door elke man of vrouw die wil deelnemen aan een speciale en intieme avond met hun partner. Ze kunnen ook door iedereen gedragen worden die een seksuele avontuur of een seksueel gedrag wilt uitproberen. Ashley – Stockings zijn niet alleen bedoeld voor stellen, maar kunnen ook door alleenstaande mannen en vrouwen gedragen worden voor hun eigen moed uitdrukken en genot te bereiken.

Hoe verbeteren Ashley – Stockings je seksleven?

Ashley – Stockings helpen je om je seksleven te verbeteren door het toevoegen van heerlijke en uitdagende elementen. De Ashley – Stockings geven je een tijdelijk -and-cold effect wat extra opwinding creëert, waardoor je meer bereid bent om uit te proberen. De verfijnde en elegante look voegt ook extra sensualiteit en opwinding toe aan je geslachtsdaad. Bovendien geven de Ashley – Stockings je een adembenemende en flatterende look, wat je seksleven nog spannender maakt.

Met welke andere sextoys en speeltjes kun je Ashley – Stockings gebruiken?

Ashley – Stockings kunnen gebruikt worden in combinatie met andere sextoys en speeltjes. Ze kunnen gecombineerd worden met , klemmen, kietels, massageolie, en andere erotische . Voeg ook woorden toe als , penisringen en andere seksspeeltjes om meer interesse te wekken. Met deze combinatie van sextoys en de Ashley – Stockings zal je seksleven ongekende kronkels maken.

Hoe moet je Ashley – Stockings reinigen?

Ashley – Stockings moeten met de hand gewassen worden met een mild reinigingsmiddel, zoals babywas. Gebruik geen bleekmiddel of agressieve reinigingsmiddelen omdat dit de stof en het ontwerp kan schaden. Spoel ze vervolgens goed af met koud water en hang ze op in een goed geventileerde ruimte. Laat ze geen langere tijd in het zonlicht liggen omdat deze de kleuren kan vervagen en de stof kan uitdrogen.

Probeer de Ashley – Stockings nu uit en koop ze in onze seksshop Ladykiller.nl

Het Ashley – Stockings is dé must have accessoire voor iedereen die wil dat speciale seksleven. Probeer vandaag nog de Ashley – Stockings uit en plaats je bestelling in onze seksshop Ladykiller.nl. We hebben een breed scala aan kleuren, maten en stijlen, waarmee je de look krijgt die je verdient. Koop nu deze must have Ashley – Stockings en raak direct verliefd op jezelf en je partner!

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

, , ,

Kleur

Barcode

850017512009, 850017512016, 852531004985, 852531004992