De Aromatizzato – Condooms met Smaak – 144 Stuks in de Online Shop van Ladykiller.nl

De Aromatizzato – met Smaak – 144 Stuks is een geweldig product dat is ontworpen om het leven van onze klanten spannender te maken. Deze condooms zijn gemaakt van zacht transparant materiaal en zijn voorzien van geur en smaak. Ze hebben een leuke en speelse uitstraling waardoor het leven in de slaapkamer meteen tot een ander niveau wordt gebracht.

De Voordelen van Aromatizzato – Condooms met Smaak – 144 Stuks

Met de Aromatizzato – Condooms met Smaak – 144 Stuks krijgt onze klant:

– Een stuk veiligheid en betrouwbaarheid
– 144 transparante condooms met verschillende geuren en smaken
– Een discreet en fris design
– Condooms die makkelijk op te rollen zijn
– Zelfklevend dus geen gedoe

Wat is de Aromatizzato – Condooms met Smaak – 144 Stuks?

De Aromatizzato – Condooms met Smaak – 144 Stuks zijn speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat je elke seconde kunt genieten tijdens het vrijen. De condooms zijn gemaakt van zacht transparant materiaal met een fris design. Elke condoom is voorzien van een verschillende geur en/of smaak om het vrijervaring compleet te maken.

De Aromatizzato – Condooms met Smaak – 144 Stuks zijn zelfklevend waardoor onze klanten geen gedoe hoeven te hebben met het insmeren met glijmiddel. Daarnaast zijn ze gemakkelijk op te rollen.

Hoe gebruik je de Aromatizzato – Condooms met Smaak – 144 Stuks?

De Aromatizzato – Condooms met Smaak – 144 Stuks zijn gemakkelijk te gebruiken. Open gewoon het doosje en je bent klaar om te gaan. De condooms hebben een zelfklevende rand waardoor er geen glijmiddel nodig is. Ze zijn eenvoudig op te rollen en makkelijk te gebruiken.

Voor wie is de Aromatizzato – Condooms met Smaak – 144 Stuks geschikt?

De Aromatizzato – Condooms met Smaak – 144 Stuks zijn geschikt voor iedereen die vindt dat veilig vrijen heel belangrijk is. Ze kunnen worden gedragen door zowel mannen als vrouwen om preventief tegen de verspreiding van SOA's en zwangerschap te beschermen.

De Aromatizzato – Condooms met Smaak – 144 Stuks zijn zeer goed geschikt voor koppels die de fun van het vrijen een extra spin willen geven met geuren en smaken. Het doosje met 144 condooms brengt gelijk spanning en onvergetelijke ervaringen naar de slaapkamer. Vraag naar de geweldige smaken en geuren als je steeds iets anders wilt proberen.

Hoe kunnen onze klanten de Aromatizzato – Condooms met Smaak – 144 Stuks combineren met andere speeltjes?

In onze webshop Ladykiller.nl kunnen onze klanten allerlei speeltjes vinden waarmee ze hun vrijervaring kunnen verbeteren. Van knuffels, , glijmiddel, erotische boeken, erotische kleding tot ander seksspeeltjes, wij hebben het allemaal. Onze klanten kunnen elke combinatie maken die ze willen met de Aromatizzato – Condooms met Smaak – 144 Stuks. De frisse geuren en smaken in combinatie met de andere speeltjes zal hun vrijervaring naar een nog hoger plan brengen.

Hoe gereinigd je de Aromatizzato – Condooms met Smaak – 144 Stuks?

De Aromatizzato – Condooms met Smaak – 144 Stuks zijn gemakkelijk te reinigen. Voordat je ze reinigt, moet je eerst het condoomslobje weggooien. Was vervolgens je handen en maak de condooms schoon met lauw water en milde zeep of antiseptische reiniger. Spoel de condooms nadien goed af en laat drogen en bewaar bij kamertemperatuur.

Neem de stap! Koop de Aromatizzato – Condooms met Smaak – 144 Stuks in de Online Shop van Ladykiller.nl

Geen ander bedrijf zal je zo goed de beste ervaring bieden als wij in onze webshop Ladykiller.nl. Onze shop biedt de meest erotische speeltjes van topkwaliteit die je kunt kiezen. Neem de stap en ervaar zelf de unieke combinatie van geur, smaak én plezier met de Aromatizzato – Condooms met Smaak – 144 Stuks. Begin een avontuur met ons die jou en je partner zeker zal bevallen. Bestel vandaag nog op Ladykiller.nl en ervaar de frisse smaken en geuren binnenkort al in jouw slaapkamer!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8052742680363