Armour Knight XL – Strap-on Dildo – voor spannende avonturen!

Met de Armour Knight XL – kun je gemakkelijk krijgen wat je wilt tijdens een avond vol passie en plezier! De Armour Knight XL – Strap-on van Ladykiller.nl hoort thuis in elke ervaren liefdesnest! Met zijn solide constructie en stevige anderhalve centimeter dikke buitenste schacht heeft de Armour Knight XL – straps-on Dildo al vele liefhebbers veroverd. Met de verstelbare broeksriem en de veilig
vergrendelingsknop aan de achterkant is deze dildo verrassend gemakkelijk te monteren en te gebruiken! Verras jezelf en je lover tijdens een wilde make-over ervaring in de slaapkamer.

Een bijkomend voordeel van de Armour Knight XL – Strap-on Dildo is dat de houder vrij subtiel en onopvallend aan de buitenkant is, zodat je jouw ervaringen met complete privacy kunt delen. Met een pols en een dijbeensgordel van meer dan twee meter kun je bovendien zoveel verschillende posities uitproberen als je maar wilt! Met deze dildo kan elke spanning of fantasie werkelijkheid worden!

Eigenschappen van de Armour Knight XL – Strap-on Dildo

  • Gemaakt van veilig materiaal en kwaliteitsbanden
  • Eenvoudig te monteren met een verstelbare heupriem
  • Vergrendelingsknop aan de achterkant voor extra veiligheid
  • Gemaakt van 1,5 cm dikke buitenste schacht
  • Komt met twee meter dijbeensgordel voor meer bewegingsvrijheid
  • Maat is verstelbaar met ingebouwde sluiting en verstelbare riem
  • Compact, subtiel en onopvallend aan de buitenkant

Wat is de Armour Knight XL – Strap-on Dildo?

De Armour Knight XL – Strap-on Dildo is een prachtige combinatie van stijl en functionaliteit. Het is een stevige en eenvoudig te monteren strap-on dildo. Het is gemaakt van solide materiaal en is voorzien van een zacht en stralend oppervlak voor verhoogde genot. Alles dankzij de ervaring en kennis die Ladykiller.nl levert.

De Armour Knight XL – Strap-on Dildo is een strakke en duurzame manier om spanning aan je seksuele avontuur toe te voegen. Ideaal voor iedereen die op zoek is naar meer plezier tijdens het avontuur! Met een veiligheidsverrijgrendeling aan de achterkant hoeft u zich geen zorgen te maken tijdens het gebruik van de Armour Knight XL – Strap-on Dildo. Deze dildo is zelfs stevig genoeg om beide partners tevreden te stellen!

Hoe gebruik je de Armour Knight XL – Strap-on Dildo?

Een leuk aspect van de Armour Knight XL – Strap-on Dildo is dat hij eenvoudig te monteren is. Door de verstelbare dijbeensgordel kun je de dildo zo om je heen bevestigen dat je lekker in je seksuele avontuur kunt gaan. De verstelbare riem zorgt er ook voor dat je de dildo kunt aanpassen aan jouw lichaam en voorkeuren.

Vergeet ook niet de vergrendelerknop aan de achterkant te gebruiken. Hiermee voorkom je dat de vergrendeling loskomt tijdens intensief gebruik. Zodra de dildo gemonteerd is, zal hij een enorme lustexperience bieden. En met de dijbeensgordel en de rubberbanden kun je alle gewenste posities uitproberen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat de dildo kwijtraakt of losraakt.

Voor wie is deze krijger weggelegd?

De Armour Knight XL – Strap-on Dildo is ideaal voor iedereen die op zoek is naar meer plezier tijdens hun seksuele avonturen. De dildo is namelijk gemaakt van dikkere materiaal en handmatig gecontroleerd op veiligheid. Er zijn verschillende formaten en stijlen beschikbaar, dus of je nu bent voor een strakke en intense ervaring of een superintense ervaring, je zult absoluut iets vinden dat aansluit bij je wensen en verwachtingen.

Kortom, de Armour Knight XL – Strap-on Dildo is het ideale speeltje voor iedereen die absoluut wilde acts en avonturen wilt. Met de dijbeensgordel en de rubberbanden kun je de dildo zo gemakkelijk als een mantel om je dijen draaien terwijl je heerlijk nageniet van allerlei speelse handelingen. Een heerlijk avontuur in de slaapkamer wordt met de Armour Knight XL – Strap-on Dildo altijd een ervaring om nooit te vergeten!

Combineer de Armour Knight XL – Strap-on Dildo met andere speeltjes!

De Armour Knight XL – Strap-on Dildo is ook heerlijk om te combineren met andere speeltjes. Onze winkel Ladykiller.nl biedt veel verschillende , speeltjes, lijntvliegers en andere seksuele hulpmiddelen aan. Kies bijvoorbeeld eens voor iets wat je nog nooit eerder hebt gedaan en combineer de Armour Knight XL – Strap-on Dildo met een . Verras jezelf en je partner met nieuwe seksuele avonturen die je nooit had kunnen verzinnen!

Of je nu een meer subtielere en subtielere ervaring wil hebben of een hete en wilde avond vol passie en genot aan het zoeken bent, je zult zeker vinden wat je zoekt in onze winkel. Van dunne trilpoppen en vibrerende mandvengers tot anale pluggen en betonnen seksuele hulpmiddelen, je kunt de Armour Knight XL – Strap-on Dildo met veel andere producten combineren om het nog spannender te maken!

Hoe reinig je de Armour Knight XL – Strap-on Dildo?

Net als elk ander speeltje uit onze winkel Ladykiller.nl, moet je de Armour Knight XL – Strap-on Dildo goed onderhouden en na gebruik reinigen. Gebruik lauw water en een milde zeep om de dildo te reinigen voordat je hem opbergt. Je kunt ook een milde sop en een schoonmaakdoekje gebruiken om de dildo op de juiste manier schoon te maken. Vermijd hete temperaturen, chemicaliën en dingen zoals scrubben, of je kunt de kwaliteit van je speeltje aantasten.

Kom kijken in onze winkel en begin vandaag nog aan een spannend avontuur!

Wil je de Armour Knight XL – Strap-on Dildo in onze winkel Ladykiller.nl uitproberen? Of ben je op zoek naar andere seksuele hulpmiddelen om het nog interessanter te maken? Kom dan kijken en ontdek de vele categorieën van ons assortiment, zoals Fleshlights, didlos, leren speeltjes en veel meer. Kom kijken en begin vandaag nog aan een spannend en intiem avontuur!

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

854854005229, 854854005304