Ariane – Hote Kanten Teddy – Plus Size

Onze nieuwe Plus Size Ariane – Hote Kanten Teddy

Onze Ariane – Hote Kanten Teddy – Plus Size is dé perfecte aanwinst voor je slaapkamer avonturen. De Plus Size Ariane kanten teddy is gemaakt van ademende katoenen stof met elastiek om optimaal comfort te bieden. Hij is geschikt voor plus size maten en stelt je in staat om vrijuit te lol te hebben in de slaapkamer. De Plus Size Ariane kanten teddy is sexy en spannend maar toch ook comfortabel aan te voelen. Dankzij de unieke motieven val je zeker op, perfect om samen met jouw lover de nacht in te gaan.

Features aan de Ariane – Hote Kanten Teddy – Plus Size

– Gemaakt van ultra- katoenen stof
– Ademend en elastisch stoffenmateriaal
– Perfect voor plus size maten
– Ondersteunt jouw slaapkamer avontuur
– Met kleurrijk en uniek design
– Beschikbaar in verschillende kleuren

Wat is de Ariane – Hote Kanten Teddy – Plus Size?

De Ariane – Hote Kanten Teddy – Plus Size is perfect voor avontuurlijke slaapkameractiviteiten. Hij is gemaakt van ademend en elastisch katoenen stoffenmateriaal om maximale bewegingsmogelijkheden te bieden en om je warm te houden. De teddy heeft een geschikte pasvorm voor plus size maten en een kleurrijk en uniek design. Perfect om mee op te vallen!

Hoe gebruik je de Ariane – Hote Kanten Teddy – Plus Size?

Je gebruikt de Ariane – Hote Kanten Teddy – Plus Size zoals alle andere lingerie. Trek hem aan bij speciale gelegenheden of combinaties. Combineer de Ariane – Hote Kanten Teddy – Plus Size met andere kledingstukken uit onze categorieën kousenbanden, nachtjaponnen, stringoiks of jassen voor een complete, sexy en beweeglijke outfit.

Voor wie is de Ariane – Hote Kanten Teddy – Plus Size?

De Ariane – Hote Kanten Teddy – Plus Size is gemaakt voor plus size maten. Maar hij is ook perfect voor mensen die hun slaapkamer avontuur willen beleven en opzoeken naar spannende technieken, poses of outfits voor hun gespierde lichaam.

Hoe de Ariane – Hote Kanten Teddy – Plus Size je leven verandert

De Ariane – Hote Kanten Teddy – Plus Size is perfect om je slaapkamer avonturen te verhogen. De Plus Size kanten teddy heeft een ademend en elastisch stoffenmateriaal waardoor het jou comfortabel en sexy tegelijkertijd maakt. Het kleurrije unieke design helpt je om op te vallen en je Lover verlegt je grenzen. Bovendien kun je de Ariane – Hote Kanten Teddy – Plus Size perfect combineren met andere speeltjes uit onze winkel Ladykiller.nl samen met kousenbanden, nachtjaponnen, wapens en jassen.

Hoe kan ik de Ariane – Hote Kanten Teddy – Plus Size reinigen?

We raden het aan om de Ariane – Hote Kanten Teddy – Plus Size uitsluitend met de hand te wassen en op kamertemperatuur te laten drogen. Gebruik een milde wasmiddel dat geen alcohol of agressieve chemicaliën bevat. Het is ook belangrijk om de kant van de teddy niet op de grond te gooien om het te reinigen.

Probeer de Ariane – Hote Kanten Teddy – Plus Size vandaag nog!

Bij Ladykiller.nl hebben we een grote selectie van lingerie, speeltjes, kousenbanden, nachtjaponnen, stringoiks en andere seksuele waarmee je je slaapkamer avonturen nog spannender kunt maken. Probeer de Ariane – Hote Kanten Teddy – Plus Size vandaag nog om je leven beter en interessanter te maken.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

883045910325